من با هر حرکت علیه این ها موافق هستم بگید بریم در شرکت من اولین نفر اونحام بگید بریم دعوا من اولین نفر هستم.ولی فکر نکنم نامه و این چیز ها فایده داشته باشه مخصوصا برای رسانه ها که خودشون جیره خواره دولت هستن
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من با هر حرکت علیه این ها موافق هستم بگید بریم در شرکت من اولین نفر اونحام بگید بریم دعوا من اولین نفر هستم.ولی فکر نکنم نامه و این چیز ها فایده داشته باشه مخصوصا برای رسانه ها که خودشون جیره خواره دولت هستن
![]()
کی با شما حرف زد ؟! دارم سوال میپرسم که اطلاع داشته باشتم به شما چه ربطی داره من چه حرفی میزنم یا سوالی میپرسم شما سرت تو کارت خودت باشه با اون طرز فکرت عجیب غریت نامحدود رو بردارن تا من سرعتم خوب بشه !
سلام من 2 روزی میشه که از این آشغالا سرویس گرفتم اون موقع این لوس بازی ها نبود
اون موقع 512 طلایی نامحدود گرفتم الان یعنی عوض شده سرویس منم عوض کردن؟ از کجا بفهمم عوض شده؟
شما که گفتید امکان نداره!
وقتی اطلاع ندارید کاربران را گمراه نکنید!
کمی جنبه انتقاد داشته باشید!
در 4تا استان اسیاتک با مخابرات همکاری میکنه جهت اطلاعتون!
متوجه نیستید! در دراز مدت نتیجه کار را می فهمید!
اره عوض شده/ برای اطمینان به پنل کاربریتون سر بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ahriman323; 27-08-2013 at 13:06.
بهترین راه همون سایتای خبریه!
90% کاربرها این قضیه رو نمیدونن چون بیشترشون تو استان خودشون فیبر نوری مال مخابراته از همون ها هم سوال کنی همینرو میگن چرا جوش دیگران رو میزنی کسی گمراه نمیشه هر کی میخواد سرویس بگیره نمایندگی بهش میگه شما فقط همین شرکت میتونید بگیرید با حرف من کسی ضرر نمیکنه ولی با طرز فکر شما و نوع حرف زدتون خیلی از کاربرها گمراه میشن میگن راست میگه خوبه نامحدود رو برداشتن سرعت محدود من بیشتر میشه شما که جوش کاربرها رو میزنی طرز حرف زدنت درست کن که نگی کار آسیاتک خوبه و کار درستی کرده نامحدود برداشته این باعث گراه کردن محدود و ضرر کاربران نامحدود هست
هنوز از من هم اکی نیست گفت ما سعیمون و میکنیم
در ضمن یه محاسبه ای کرد واسه اون هزینه ای که بازگشت میزنن اما اصلا بصرفه نیست که تخلیه کنم.حداقلش اینه این 6 ماهو سر میکنم در کنارش یه آی اس پی دیگه هم میگیرم که دانلودامو با اون بکنم و وبگردیو با این.
فقط یه شرکته تو اصفهان که بنا به گفته خودش هنوز نامحدوداشو شیر نمیکنه ،قانون مصرف هم نداره و قیمتاش هم بصرفس![]()
خیر مخابرات زنگ بزنی میگه سرویس می دیم ولی پورت خالی نداریم بعد اگر خیلی پیگیری کنی میفهمی اصلا تجهیزاتی ندارند که سرویس بده و تو سایتشون بجای اینکه بزنه تجهیزات در مرکز مخابراتی شما نداریم به اشتباه میزنه پورت خالی نداریم در صورتی که مخابرات اصلا در اون مرکز سرویسی ارائه نکرده! و این باعث میشه کاربر سردرگم بشه! و یه مدت سرکار بره!
سرعت خوب هست مساله پینگ و کیفیت سرویس هست!
کاربرها خودشون عقل و شعور دارن! من هم نظر شخصی خودم را فقط در یک پست گفتم!
البته این که کاربرهایی که در حال حاضر در حال استفاده از سرویس نامحدود هستن و قبلا نامحدود خریدن را محدود کرده کار اشتباهی هست!
به هر حال هر کس ناراضی هست میتونه جمع اوری کنه و بره شرکت دیگه ای.
تعداد 37 نفر در انتظار برقراری تماس هستند،لطفاً منتظر بمانید از شکیبایی شما متشکریم.
لا لالا لالا لالالالالا.............................. ......
سرویس نامحدود چیز بیخودیه دستشون هم درد نکنه من دیشب سرعت شبانه م بعد مدتها تازه خوب شده بود . تقدیم به آسیاتک![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)