دقیقا منم همین مشکل رو دارم
چند روز هست که زنگ میزنم و میگن مشکل نرم افزاری داریم
نکته جالبش اینه این مشکل فقط واسه بعضی از کاربرای جدیدی که ثبت نام کردن پیش اومده![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دقیقا منم همین مشکل رو دارم
چند روز هست که زنگ میزنم و میگن مشکل نرم افزاری داریم
نکته جالبش اینه این مشکل فقط واسه بعضی از کاربرای جدیدی که ثبت نام کردن پیش اومده![]()
باید تلفنی پیگیری کنید. اگه اندیشه درخواست جمع آوری خط رو بده به مخابرات، مخابرات خیلی وقت نمی بره برای جمع آوری.
این مشکل فقط مختص شما نیست. مشکل نرم افزاریه. به من گفتن مشکل رانژه نداریم ولی چون سیستم مشکل نرم افزاری پیدا کرده نمی تونیم یوزر و پسورد براتون تعریف کنیم تا اینکه مشکل نرم افزاری سیستم حل بشه. گفتن هفته بعد ولی کی رو نگفت و هر چه اصرار کردم تاریخی ندادند و گفتند تا مشکل نرم افزاری حل نشه نمی تونیم قول بدیم.
من که مرتب پیگیری می کنم تا ببینیم چی میشه فعلاً هم دارم از GPRS استفاده می کنم.
512 نامحدود مخابرات آستارا-![]()
درساعات رایگان مخابرات هم سرعت همینه یا تغییر میکنه؟
دقیق نمیدونم اواسه اذان صبح که بیدار میشم رو 200 -220 هست تا 11اینا
شما روزه 8 گیگ الی 10 حساب کن(تو24 ساعت)
من هر روز زنگ میزنم و همیشه یه چیز میگن (( نقطه مشترکشون اینه همه میگن مشکل نرم افزاریه ولی هرکدوم واسه رفع مشکل یه چیز میگن ))
یکی میگه تا آخر هفته مشکل بر طرف میشه و تمامی اطلاعات رو رکاوری میکنیم
یکی هم میگه هفته دیگه زنگ بزنین شاید برطرف شد
یکی دیگه میگه یکسری از اطلاعات رو رکاوری کردیم ولی واسه شما هنوز رکاوری نشده -- واسه همین اسم شما رو نوشتم تو لیست تا بررسی بشه (( اینو امرزو بهم گفتن ))
ولی یه چیز واسم جالبه اینه که همیشه یکسری اطلاعات اضافی میپرسن
هر وقت زنگ میزنم بپرسم مشکل برطرف شده یا نه اینا رو میگن
![]()
نام نام خانوادگی ؟؟ کی ثبت نام کردین ؟؟
پول رو کی واریز کردین ؟؟ اینترنتی واریز کردین ؟؟ چقدر واریز کردین ؟؟
بعد آخرشم میگن مشکل برطرف نشد (( هر دفعه 5 دقیقه سوال اضافه میپرسن ولی آخرش میگن مشکل برطرف نشد ))
یکی نیست بگه 10 بار که یه چیز رو نمیپرسن !!!!!
![]()
512نامحدود مخابرات آستارا-تمام مصرف من از 18ام ساعت 13و ربع تا ساعت 19و24قیقه ی 20ام-از اون موقع تا حالا هم دارم میدانلودم
![]()
Last edited by MEEA499; 09-04-2013 at 20:14.
دلیل اینکه هر کدوم یه چیزی می گن یکیش اینه که فقط تعداد کمی از اونها مسئول اختصاص یوزر و پسورد هستند. مثلاً شخصی که امروز من باهاش صحبت کردم اوپراتور 16 بود. (اپراتورها افرادشون ثابت هستند و هروز همون شخص پشت همون شماره میشینه) می گفت که اون کار اختصاص یوزر و پسورد رو نداره وقتی گفتم که مثل اینکه مشکل نرم افزاری پیدا کردن گفت اطلاع ندارم اما اگر خطتون رانژه بشه تخصیص یوزر و پسورد حداکثر 1 روز کاری وقت می گیره.
بهترین کار همون پیگیریه.
موقع جمع آوری خط بهم می گفتن که این کار 1 هفته طول می کشه اما با پیگیری کمتر از 1 روز و نیم این کار انجام شد. بعد از ثبت نام بهم گفتن که تا 10 روز ممکنه طول بکشه ولی بازم پیگیری کردم 1 ساعت نشد که زنگ زد و اطلاعات گرفت و گفت می فرستیم برای رانژه. ولی من باز توجهی نکردم هر 2 ساعت یه بار زنگ می زدم تا اینکه بعدازظهر خطمو فرستادن برای رانژه. بعدازظهر زنگ زدم و پرسیدم که اپراتور شماره 16 برام نگاه کرد و گفت تو لیست رزرو قرار گرفتین و این قسمتش به عهده ی مخابرات هست. ان شاء الله اگه تا فردا مخابرات وصل کنه دیگه پیگیر یوزر و پسورد می شم.
ولی اینکه مشکل نرم افزاری دارن مثل اینکه درسته چون چند نفری که برداشتن همه همینو می گفتن.
خوشبحالت من که شاتل دارم از امروز محدود شدم الان سرعتم رو20هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)