تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1515 از 1635 اولاول ... 5151015141514651505151115121513151415151516151715181519152515651615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,141 به 15,150 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    الان چی پیشنهاد میکنید؟

(نه قابلیت 3 بعدی میخوام و نه نمایشگر تاچ دار و نه بر و رو و نه زوم هزار برابر ....)
    فقط کیفیت میخوام
    در حد 400 و یکم بالا پایین

شنبه دوباره دارم میرم پاساژ حافظ
    میترسم دوبار سر در گم تر از قبل برگردم خونه

فکر کن داداشتم
    سلام
    دوست خوبم پیشنهاد من تو این رنج قیمت
    Canon ixus 132hs,ixus125hs,ixus240 اگر پولتون به هیچ کدومش نخورد همون a2500,a3500میمونه
    ,البته canon در فیلمبرداری به پای دوربینهای مشابه Sony نمیرسه ولی در عکس بهتر عمل میکنه.
    اگر برای استفاده خانگی میخواهید این مدلها راضیتون میکنه ولی اگر قصد دارید روشون کار کنید و یادگیری و..داشته باشید بهتره یه دوربین نیمه حرفه ای دست دو بگیرید ,هر چند که فکر کنم خواه ناخواه باید بودجه رو به 500برسونید.
    برای دوربینهای کارکرده قبلا هم گفتم یه سر به سایت افرنگ بزنید ضرر نداره
    موفق باشید.
    Last edited by m0fidi; 13-09-2013 at 23:26.

2. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جلوی هر دوربین توضیح دادم+بازه ی قیمتیشو
    شما بعد از میزلن بودجه باید مشخص کنید که دوربین حرفه ای با قابلیت تعویض لنز میخواهید یا خیر , در صورت منفی بودن جواب اگر بودجه زیر 1400 میباشد g15و در صورت بیشتر بودن بودجه rx100وg1x.زیر 1هم که انتخابها مشخصه.
    در ادامه صحبتهای شما به نظر من بالای 700 تومن پول دوربین کامپکت دادن کار درستی نیست چون تفاوت عکسهای مثلا canon sh310 با s110 یا حتی G15 اینقدر نیست اون امکانات جانبی هم روی دوربین کامپکت میزارن باید دید تا چه میزان کارایی داره چون تو این سری دوربینها پرتابل بودن اهمیت ویژه ای داره خوب G15 مثل s110 جم و جور نیست . اگر من باشم می رم سراغ سری EOS کانن مثل 1100d یا نیکون d3100 یا سونی NEX-F3 واقعا عکسهای این دوربینها با G15 قابل مقایسه نیست در حالی قیمتی کمتر یا برابر دارن.

4. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فیلمبرداری برام مهمه
    یه رم 16 گیگ نو تو خونه دارم
    فکر کنم فروشنده منظورش این بوده که لمسی ها زودتر صفحه شون مشکل پیدا میکنه و در صورت خراب شدن دنگ و فنگ بیشتری نسبت به کلیدی ها دارن برا تعمیر
    خداییش راست میگه
    بعدشم یکسان بودن فیلمبرداری و عکاسی
    یعنی اینکه عکاسی خوب + فیلمبرداری خوب
    نه اینکه عکاسی بد+فیلمبرداری خوب یا عکاسی خوب +فیلمبرداری بد
    یعنی تعادل.......
    خلاصه یه دوربین خوب کار کن میخوام
    کارهای گرافیکی انجام میدم و این چند سال با عکسای تو اینترنت کار میکردم
    و الان میخوام یکم با عکسایی که خودم میگیرم کار کنم
    میدونم کارای خیلی خوبی نمیشه از آب در آورد ولی برای کسب تجربه خوبه
    و به همین خاطر قابلیت -- شدن دوربین های کنون برام جالبه
    آیا روی کیفیت تاثیر زیادی داره؟
    میشه کمبود های دوربین رو جبران کرد؟تا حدودی
    یه نگاهی هم به سونی WX50 بندازید فیلم برداری فول اچ دی داره و برد فلش 5.3 متری عمر باتری 240 عکس و سرعت عکاسی 10 فریم بر ثانیه. حدود 400 نا 420 با گارانتی رسمی بازرگانی ایران
    Last edited by naamre; 14-09-2013 at 11:10.

6. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بین این دوربین ها کذوم رو پیشنهاد می کنید
    Fujifilm Finepix HS50 EXR
    Fujifilm Finepix SL1000
    Canon Powershot SX50 HS

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Fujifilm Finepix SL1000
    Canon Powershot SX50 HS
    می شه بگید اولویت شما در انتخاب این سری دروبینها چیه؟ کیفیت عکس؟ زوم بالا ؟ ظاهر؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

در ادامه صحبتهای شما به نظر من بالای 700 تومن پول دوربین کامپکت دادن کار درستی نیست چون تفاوت عکسهای مثلا canon sh310 با s110 یا حتی G15 اینقدر نیست اون امکانات جانبی هم روی دوربین کامپکت میزارن باید دید تا چه میزان کارایی داره چون تو این سری دوربینها پرتابل بودن اهمیت ویژه ای داره خوب G15 مثل s110 جم و جور نیست . اگر من باشم می رم سراغ سری EOS کانن مثل 1100d یا نیکون d3100 یا سونی NEX-F3 واقعا عکسهای این دوربینها با G15 قابل مقایسه نیست در حالی قیمتی کمتر یا برابر دارن.
    هر سری canon کیفیت ساخت و کاراریی متفاوت داره و همین موضوع قیمت نهایی دوربین رو مشخص میکنه و حتی سری sوg رو که آنقدر رو جاغذ مشابهند رو نمیشه با هم مقایسه کرد و گفت خیلی با هم فرق ندارند .شاید یه دوربین روی کاغذ خوب به نظر بیاد ولی وقتی باهاش عکس میگیرید انتظارات رو برآورده نمیکنه .در کنار ویژگی ها حتما باید نظر کاربرها رو هم درنظر گرفت.همین wx50 به نظر من دوربین خوبیه البته از روی کاغذ و باهاش کار نکردم ولی یکی از کاربراش در حدی ازش ناراضی بود که رفت فروختش و با کمی افزایش بودجه باز تو همون با,ه ی قیمتی یه دوربین دیگه میخواست برداره.
    در مورد دوربین با قابلیت تعویض لنز هم بسیار با شما موافقم و با همان بودجه میتوان دوربین حرفه ای با خروجی بسیار متفاوت خرید ولی خیلی از کاربران علاقه ای به این دوربینها نشان نمیدن و ترجیح میدن یه کامپکت عالی یا کامپکت با حسگر بزرگ تهیه کنند.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

Fujifilm Finepix SL1000
    Canon Powershot SX50 HS
    از بین اینها sx50
    Sl1000هم روی ورق بنظر خوب میاد ولی خیلی شناخته شده نیست و امتحانش,رو پس نداده
    اگر کابر خونگی هستید و اولویت زوم ندارید دوربینی از خانواده کامپکت ها خروجی بهتری بهتون میده و با کمی افزایش بودجه میتونید دوربین حرفه ای بگیرید که قطعا انتخاب بهتریه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هر سری canon کیفیت ساخت و کاراریی متفاوت داره و همین موضوع قیمت نهایی دوربین رو مشخص میکنه و حتی سری sوg رو که آنقدر رو جاغذ مشابهند رو نمیشه با هم مقایسه کرد و گفت خیلی با هم فرق ندارند .شاید یه دوربین روی کاغذ خوب به نظر بیاد ولی وقتی باهاش عکس میگیرید انتظارات رو برآورده نمیکنه .در کنار ویژگی ها حتما باید نظر کاربرها رو هم درنظر گرفت.همین wx50 به نظر من دوربین خوبیه البته از روی کاغذ و باهاش کار نکردم ولی یکی از کاربراش در حدی ازش ناراضی بود که رفت فروختش و با کمی افزایش بودجه باز تو همون با,ه ی قیمتی یه دوربین دیگه میخواست برداره.
    در مورد دوربین با قابلیت تعویض لنز هم بسیار با شما موافقم و با همان بودجه میتوان دوربین حرفه ای با خروجی بسیار متفاوت خرید ولی خیلی از کاربران علاقه ای به این دوربینها نشان نمیدن و ترجیح میدن یه کامپکت عالی یا کامپکت با حسگر بزرگ تهیه کنند.
    قبلش از شما تشکر می کنم که زحمت می کشید و سوالات دوستانو جواب می دید این واقعا جای قدر دانی داره که وقتتون صرف راهنمایی بقیه می کنید. فرمایش شما کاملا درسته اگر سلیقه مد نظر باشه حرفی نیست و البته هم این موضوع اهمیت بالایی داره . اما نکته اینجا که بعضی هم هستن که به علت عدم اطلاع سراغ گروهی از دوربینها می رن به طور فرض سری دوربینهای سوپر زومی که این این دوستمون هم در موردشون نظر خواهی کردن هیچ وقت من سراغ اونها نمی رم. دلیل هم دارم و دوست ندارم یه دوربین حجیم با جثه اس ال آر که محدودیت ها و نواقص عکسهای دوربینهای کامپکت رو داره داشته باشم. می شه به جای اون مثلا canon 1100d و یه لنز سوپر زوم ارزون قیمت و یا حتی دسته دو خرید حتی با قیمتی کمتر. و عکسهایی با کیفیت بهتر داشت. بعضی از دوستان هم یه مجموعه رو می خوان که همه چیز رو در کنار هم داشته باشن یه لنز ماکروی قوی یه زوم 35x و یه قیافه ی حرفه ای. این که با آگاهی انتخابی صورت بگیره مهمه و نظر من هم از مطرح کردن این صحبتها همینه. در مورد WX50 هم نمی شه روی نظر یک نفر کاملا حساب باز کرد من Cnet که در مورداین دوربین هم رویو داشت چک کردم خیلیها راضی بودن تقریبا 80 تا 90 درصد مصرف کننده ها. من گفتم در رنج قیمت خودش دوربین خوبیه نمی گم کیفیت عکس عالی ولی می گم کیفیت عکس خوب در کنار فیلم برداری فول 60 فریم در ثانیه و نمی گم تنها انتخاب. سوای این بحث آخری که امیدوارم حرفهای منو حمل بر جانبداری از این مدل نکنید باید بگم دوربینهای کانن به طور کلی دروبینها خوبی هستن ولی برندهای دیگه هم حرف واسه گفتن زیاد دارن . خوشبختانه این به نفع خریداره هر کسی با توجه به نیازش و بودجش انتخابهای زیادی داره. اگرم فن برند خاصی که دیگه حرفی واسه گفتی نمی مونه. ولی یه زمانی گپ زیادی بین شرکتهای تولید کننده ی محصولات الکترونیک بود که الان تا حد زیادی رفع شده. همکاری سونی با زایس و الحاق مینولتا به این شرکت و همکاری پاناسونیک و لایکا - اشنایدر و ساموسونگ و المپو س و ... شرایط بازار رو کمی تغییر داده و دیگه مثل قبل نمی شه گفت x خوبه یا y یا z . باید دید توی اون رنج قیمتی کدوم مدل از تولیدات این شرکتها نیازهای مصرف کننده رو بیشتر برطرف می کنه.

یه مثال دیگه مقایسه ی سری s و g کاننه. این دو از لحاظ پردازشگر و چیپ تصویر و خیلی چیزا مشابهن اگر من برم سراغ سری g و دیگه براش فلاش اکسترنالی با قیمت 200 یا 300 تومن نخرم که بخوام از امکانات اون استفاده بهینه ببرم تنها توجیه برای خرید ین سری با قیمت بالاتر حجم و وزن بیشتر و سختی حمل ونقلش- قیافشه. هرچند وجود slave فلشها هم برای دوربینهای کامپکتی مثل سری s کاربرد دارن تا حدی این قضیه رو هم تحت تاثیر قرار می ده. خلاصه نه اینکه نخریم با آگاهی بخریم.
    Last edited by naamre; 14-09-2013 at 15:19.

12. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ro mina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام دوربین کاسیو مدل
    Exilim EX-Z3000 رو اینترنتی بخرم ، اما خیلی از مشخصاتش چیزی متوجه نمیشم اگه ممکنه یکم راهنماییم کنین بخرم مشخصات تو این لینک هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Ro mina; 14-09-2013 at 15:44.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام دوربین کاسیو مدل
    Exilim EX-Z3000 رو اینترنتی بخرم ، اما خیلی از مشخصاتش چیزی متوجه نمیشم اگه ممکنه یکم راهنماییم کنین بخرم مشخصات تو این لینک هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چرا این دوربین رو انتخاب کردید به خاطر برندشه یا دلیل خاصی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •