تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1515 از 2014 اولاول ... 5151015141514651505151115121513151415151516151715181519152515651615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,141 به 15,150 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه tiktak20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از رقابت با نوري صبري لذت مي‌برم

کانون هواداران پرسپولیس : دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از اين كه يك گلر جديد به پرسپوليس اضافه شود استقبال مي كنم چرا كه اسم ها در پرسپوليس بازي نمي كنند و تنها بر اساس شايستگي در تركيب ثابت بازي مي كنند.
    عليرضا حقيقي درگفت وگویی عنوان كرد: در اين كه چه بازيكني در تركيب ثابت قرا مي گيرد فقط كادر فني است كه تصميم مي گيرد و به هيمن دليل من به هيچ عنوان از اين كه يك گلر خارجي به پرسپوليس اضافه مي شود ناراحت نيستم. در فوتبال هيچ وقت نام ها بازي نمي كنند و اين فقط شايستگي بازيكنان است كه باعث مي شود در تركيب ثابت قرا بگيرند.

وي ادامه داد: نوري صبري يك دروازه بان بزرگ است كه در تركيب تيم ملي عربستان بازي هاي بسيار خوبي را از خودش به نمايش گذاشت ولي باز هم اعتقاد دارم كه رقابت با اين گلر باعث مي شود كه در شرايط بسيار بهتري قرار بگيرم.
    حقيقي خاطرنشان كرد: براي بازي مقابل پيام مشهد درشرايط بسيار خوبي به سر مي برم و اگر كادر فني به من اعتماد كند مي توانم در اين ديدار دروازه پرسپوليس را بسته نگاه دارم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سعداوی: هنوز هم به قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا اصرارداريم

کانون هواداران پرسپولیس : مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از اين كه مديرعامل و اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس حمايت كردند بسيار خوشحالم چراكه هم اكنون كادر فني با آرامش مي تواند به موفقيت فكر كند.
    نعيم سعداوي در گفت وگویی عنوان كرد: فردا در ورزشگاه آزادي يك بازي بسيار دشوار مقابل پيام مشهد در پيش داريم چرا هميشه بازي مقابل چنين تيم هايي بسيار سخت تر از بازي مقابل تيم هاي بزرگ و بالاي جدول است. قطعا بازيكنان پيام در اين ديدار براي اين كه خودشان را مطرح كنند انگيزه هاي زيادي دارند و همين موضوع كار ما را سخت مي كند.
    وي ادامه داد: نه اين كه ما به ليگ برتر فكر نكنيم اما تمام تمركز‌ ما براي موفقيت درليگ قهرمان آسيا است و مي خواهيم اين افتخار را بعد از سال ها براي ايران والبته باشگاه پرسپوليس به دست بياوريم.

مربي پرسپوليس خاطرنشان كرد: قطعا بازيكنان پرسپوليس نيز به حساسيت موقعيت تيم پي برده اند و مي دانند كه تحت هر شرايطي بايد دراين فصل براي اين تيم يك جام به دست بياورند چون تماشاگران پرسپوليس در اين فصل به كمتر از يك جام رضايت نمي دهند.
    سعداوي اظهار داشت: البته يك مربي بزرگ خارجي يعني توميسلاو ايويچ هم به دعوت پيرواني قراراست وارد ايران شود، تجربيات خود را در اختيار كادر فني قرار مي دهد تا به اين ترتيب براي بازي هاي آسيايي نيز از نظر تجربه كم نياوريم.
    مربي پرسپوليس گفت: پرسپوليس بازيكنان بزرگ و باتجربه اي براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا دارد و اين موضوع كار ما را راحتر از گذشته مي كند. هنوز هم ما اصرار داريم كه پرسپوليس براي قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا بسته شده است و ما مي توانيم اين جام را به دست بياوريم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پژمان نوری: پيام براي كسب امتياز به تهران مي آيد

کانون هواداران پرسپولیس : هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: پيام مشهد براي بازي مقابل پرسپوليس انگیزه زيادي دارد چرا كه حالا مشكلات اين تيم نيز حل شده و مي خواهد از پرسپوليس در تهران امتيازبگيرد.
    پژمان نوري در گفت وگویی عنوان كرد: پرسپوليس براي اينكه روند رو به رشد خود را حفظ كند فقط در ديدار مقابل پيام به 3 امتياز فكر مي كند، اما بايد به اين موضوع نيز فكر كنيم كه پيام يك تيم انتهاي جدول است و براي اين كه درتهران بتواند مقابل پرسپوليس امتياز كسب كند انگيزه هاي زيادي دارد.

وي ادامه داد: در اين بازي نبود ملي پوشان پرسپوليس مي تواند مشكل ساز شود اما اميدواريم با تكيه به حمايت تماشاگرانمان بتوانيم يك پيروزي پر گل را حفظ كنيم.
    نوري خاطرنشان كرد: من علاقه اي ندارم درمورد تيم ملي و نتيجه اي كه مقابل تايلند به دست آورد صحبت كنم ولي اطمنيان دارم كه تيم ملي درديدارهاي بعدي بتواند امتيازات بسيار خوبي كسب كند و هم به جام جهاني و هم به ليگ قهرمان آسيا صعود كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انصاري‌فرد: شكست استقلال در دربي 66 قطعي است

عباس انصاري فرد در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: براي من هميشه دربي حساسيت ويژه داشته است. ما اين پتانسيل را داريم كه استقلال را شكست دهيم.
    وي افزود: با اين حرف ها به دنبال حاشيه سازي نيستم اما يكي از اهداف من پس از حضور در باشگاه پرسپوليس همين مورد است. البته نبايد فراموش كرد كه استقلال تيم بسيار خوب و آماده اي است.
    انصاري فرد در خصوص ديدار مقابل پيام تصريح كرد: نبايد حريف را دستكم بگيريم. پيام تيم خوبي است و بازي دشواري برابر اين تيم خواهيم داشت. اميدوارم با ارائه يك بازي خوب 3 امتياز را از آن خود كنيم.
    مديرعامل پرسپوليس درباره حضور اين باشگاه در ساير رشته هاي ورزشي تاكيد كرد: اين يكي از اهداف بلند مدت من است. براي اولين بار نيست كه در باشگاه پرسپوليس اين اتفاقات صورت مي گيرد. در دوره قبلي كه مديرعامل پرسپوليس بودم 13 رشته ورزشي در اين باشگاه فعاليت مي كرد. حالا باز هم قصد دارم آنها را احيا كنم.
    انصاري فرد در خصوص ليگ قهرمان آسيا عنوان كرد: ستاد ويژه اي تشكيل داديم تا كارها تقسيم شود. آنها به من گزارش مي دهند و كار خود را طوري انجام دهيم كه تمام كارها به روز و طبق برنامه پيش رود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حريف قطري پرسپوليس در پي جذب کاپيتان تيم فوتبال عراق

کانون هواداران پرسپولیس : تيم الغرافه قطر يکي از حريفان تيم پرسپوليس در ليگ قهرمانان در پي جذب "يونس محمود" کاپيتان تيم ملي عراق است.
    يونس محمود که در ابتداي اين فصل از تيم الغرافه به يکي ديگر از تيم‌هاي قطر پيوسته بود بار ديگر به بازيکنان اين تيم اضافه خواهد شد.
    مسوولان تيم فوتبال الغرافه که در ابتداي فصل با بازيکن سرشناس سوئيسي يعني هاکان ياکين به توافق رسيدند و اين بازيکن نتوانست خواسته هاي اين تيم را برآورده کند يونس محمود را جايگزين وي خواهند کرد.
    هاکان ياکين در اين فصل تنها 5 گل را براي الغرافه به ثمر رسانده است.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نیکبخت: بازي با پيام يكي از سخت‌ترين ديدارهاي پرسپوليس است

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به رغم اينكه همه فكر مي‌كنند بازي ساده‌اي برابر پيام داريم؛ اما، يكي از سخت‌ترين ديدارهاي پرسپوليس مقابل پيام خواهد بود.
    عليرضا واحدي نيكبخت در گفت‌وگویی، پيرامون بازي شنبه (فردا) تيم فوتبال پرسپوليس برابر پيام اظهار كرد: به رغم اينكه همه مي‌گويند كار ساده‌اي مقابل پيام در پيش داريم اما، من فكر مي‌كنم ما مقابل اين تيم مشكل خواهيم داشت و بازي بسيار سختي را در پيش‌رو داريم چرا كه تيم پيام هم مي‌تواند به مانند تيم ملوان انتحاري عمل كند و كار را براي تيم ما مشكل سازد.
    وي افزود: به هر حال ما بايد به طور جدي تمرينات‌مان را ادامه دهيم و در اين مسابقه هم به هيچ‌وجه حريف را دست كم نگيريم. چرا كه آنها مشخص است در ورزشگاه آزادي انگيزه‌ي دو چندان پيدا كرده و بسيار قدرتمندانه در برابر ما بازي مي‌كنند.

نيكبخت درباره‌ي وضعيت خودش در تيم پرسپوليس نيز گفت: خوشبختانه مشكل خاصي در اين تيم ندارم و بدون مصدوميت و با آمادگي كامل به تمريناتم ادامه مي‌دهم.
    وي درباره‌ي زمين تمرين جديد تيم پرسپوليس (مجموعه خيريه عمل) نيز خاطرنشان كرد: واقعا در زمين بسيار بهتري نسبت به زمين تمرين مجموعه‌ي راه‌آهن تمرين مي‌كنيم. آنجا هر لحظه امكان مصدوميت بازيكنان وجود داشت و زمينش سفت بود اما، اينجا شرايط بهتر است و نسبت به آن منطقه در ارتفاع بالاتري هم قرار دارد كه اين باعث مي‌شود تمرينات هوازي ما نتيجه‌ي بهتري داشته باش

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

افشین پیروانی: اجازه نمی‌دهیم خاطره دیدار مقابل ملوان تکرار شود

کانون هواداران پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: برای بازی مقابل پیام آماده ایم اما من بارها به بازیکنانم گوشزد کرده ام که به هیچ عنوان نبايد این تیم را دسته‌کم گرفت تا اتفاقی که در دیدار مقابل ملوان برای ما رخ داد دوباره تکرار شود.
    افشین پیروانی در گفت وگویی عنوان کرد: پرسپوليس یک تیم بسیار بزرگ است که همیشه در لیگ برتر جزو مدعیان عنوان قهرمانی است و همین موضوع باعث می شود که تیم هایی مانند پیام برای بازی و امتیاز گرفتن مقابل پرسپولیس از انگيزه های بسیار بالایی برخوردار باشند. معمولاً چنین تیم هایی برای انجام یک بازی دفاعی به زمین حریف می آیند و این موضوع کار ما را بسیار دشوار می کند.

وی ادامه داد: با تمام احترامی که برای تیم پیام قائل هستم اما معتقدم آنها برای این كه کمتر گل دریافت کنند به تهران می آیند و ما باید بسیار هوشمندانه بازی کنیم چرا کسب 3 امتیاز در این بازی برای ما بسیار اهمیت دارد.
    پیروانی خاطرنشان کرد: ما برای این که در این بازی به یک پیروزی پر گل دست پیدا کنیم وارد زمین می شویم و می توانیم به تعداد گل های زده خودمان اضافه كنيم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جادوگر: لباس مناسب نداريم، آقايان مي روند دنبال مربي خارجي

کانون هواداران پرسپولیس : كريمي گفت:«تيم فوتبال پرسپوليس در فصل جاري نتايج بدي نگرفته اما در بسياري از مواقع بدشنانسي آورده است.»
    علي كريمي در گفت و گویی،‌ ضمن بيان مطلب فوق درباره وضعيت پرسپوليس گفت:« قهرماني تيم در فصل گذشته توقع هواداران را بالا برده و همه از اين تيم قهرماني مي‌خواهند در حالي كه به خاطر بدشانسي نتوانستيم نتيجه لازم را كسب كنيم.»
    وي افزود:« تيم فوتبال رئال مادريد با آن همه ستاره از تيم بارسلونا 12 امتياز عقب است در حالي كه هزينه‌هاي اين تيم با پرسپوليس قابل قياس نيست. بدون شك فاكتور شانس در فوتبال اهميت زيادي دارد و نبايد تمام تقصيرها را گردن بازيكنان بگذاريم چراكه مسائل ديگري هم در موفقيت يك تيم تاثير دارند.»

كريمي درادامه با انتقاد شديد از مديريت فعلي باشگاه پرسپوليس درخصوص احتمال جذب مربي خارجي گفت:«اگر قرار باشد تيم با كادر فني به جايي برسد با همين كادر هم مي‌تواند نتيجه بگيرد. اما مديريت دنبال مربي خارجي هستند. مربي خارجي تا بخواهد تيم را بشناسد زمان زيادي هدر مي‌رود. بهتر است اگر قرار است مربي خارجي به تيم اضافه شود از ابتداي فصل بيايد تا تيم را خودش جمع كند و با تيم خود آشنا باشد.»
    وي تصريح كرد:« وقتي تيم خوب بازي نمي‌كند صحبت از مربي جديد مي‌شود اما نمي‌دانند وقتي يك مربي حاشيه امنيت ندارد نمي‌تواند روي كار خود تمركز داشته باشد و به همين خاطر نتيجه لازم را كسب نمي‌كند.»
    وي همچنين درباره تغيير مديريت گفت:« اين يك واقعيت غيرقابل انكار است كه تغيير مديريت جديد تاثيري در روند تيم نداشته است. با ورود مديريت جديد تنها چيزي كه به وجود آمده اين است كه هر روز ورود مربي خارجي را تکذيب مي‌كنند و ما مي‌بينيم كه در رسانه‌هاي مختلف اين موضوع به بحث روز تبديل شده است. بدون شك مطبوعات دروغ نمي‌نويسند اما يك مدير بايد كارش را بلد باشد و اينكه در دوره‌هاي گذشته چه كارهايي انجام داده اهميت ندارد بايد ديد امروز او چه عملكردي دارد. الان 6،7 تيم در كورس قهرماني هستند و ما بايد خودمان را به سطحي برسانيم كه با اين تيمها مقابله كنيم اما هنوز نمي‌دانيم وقتي امروز در يك زمين تمرين مي‌كنيم فردا قرار است در كدام زمين تمرين داشته باشيم. با اين شرايط دنبال مربي خارجي هم هستند. اولين چيزي كه براي يك مربي خارجي اهميت دارد زمين تمرين و رختكن است. يادم مي‌آيد وقتي متسو به قطر رفته بود براي او 700 هزار ريال قطر هزينه كردند تا اتاق دلخواهش را بسازند. ما كه از اين هزينه‌ها نمي‌كنيم و هر شب گوش به زنگ هستيم تا ببينيم فردا قرار است در كدام زمين تمرين داشته باشيم.»
    وي در ادامه گفت:«الان بدنبال مربي خارجي هستند كه كميسيون بيشتري داشته باشد در غير اين صورت مي‌توانستند بدون سر و صدا كردن با يك مربي مذاكره كنند و با او قرارداد امضا كرده و او را معرفي كنند تا بيايد سر تمرين. جذب يك مربي اين همه سرو صدا ندارد.»
    وي درباره اينكه هواداران پرسپوليس رفتار خوبي در مقابل اين نتايج داشته اند گفت:«ما خيلي خوش شانسيم چراكه اگر موقعيت فصل قبل استقلال را داشتيم و در مكان پايين جدول مي‌بوديم الان چند بازيكن را اعدام مي‌كردند در حالي كه هواداران به خوبي با اين قضيه كنار آمده و تيم را حمايت مي‌كنند. مي‌گويند ما بازيكنان حرفه‌اي هستيم و وارد حاشيه نمي‌شويم اما وقتي شرايط نامناسب باشد بازيكن حرفه‌اي با بازيكن جوان تفاوتي نمي‌كند و وارد استرس و حاشيه مي‌شود.»
    وي درباره امكانات تيم گفت:«شرايط تيم پرسپوليس شده خوراك مطبوعات.ما در تمرينات لباس مناسب نداريم و آقايان مي‌روند دنبال مربي خارجي اول اين مسائل ساده را حل كنند بعد بروند دنبال مربي خارجي.»
    كريمي درباره حضور پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا گفت:«بايد خودمان را آماده حضور در اين رقابتها كنيم. آنجا ليگ برتر نيست كه ساعت 12 شب راه بيافتيم و برويم براي مسابقات تمامي تيمها نيز با آمادگي كامل در مسابقات حضور مي‌يابند. در گروه ما نيز تيمهاي قدرتمندي هستند. البته من از تيم قطري شناخت كاملي ندارم اما مي‌دانم اين تيم فصل گذشته 4 هفته مانده بود به پايان رقابتها قهرمان شد. تمامي تيمها مدعي هستند و كار آساني در اين رقابتها نداريم.»
    وي درباره كادر مديريت پرسپوليس گفت:«وقتي با بازيكنان صحبت مي‌كنيم مي‌گويند تازه اين روزها روزهاي خوب پرسپوليس است و براي اين شرايط بايد از هدايتي تشكر كنيم. واقعا اگر او نبود نمي‌دانم چه شرايطي در تيم حاكم بود. خيلي‌ها مي‌گويند او آمده تا معروف شود. همين آدم‌ها خودشان مي‌خواهند بدون پرداخت پول معروف شوند. با اين شرايط تازه براي هدايتي شمارش معكوس راه‌انداخته اند تا او را از پرسپوليس بيرون كنند.من از رئيس هيئت مديره انتظار دارم نظارت بيشتري روي تيم داشته باشد.من پولم را گرفته ام ولي چند بازيكن هنوز مشكلشان حل نشده‌است.»
    كريمي معتقد است نبايد اين تيم را در شرايط فعلي ترك كرد:« از تيمهاي خارجي پيشنهاد دارم اما درست نيست در اين شرايط تيم را رها كنم.»
    وي درباره اينكه با اين شرايط مي‌توان به قهرماني اميد داشت يا نه گفت:«فصل گذشته در حالي كه تيم 4امتياز عقب بود و در ديدار پاياني نيز تا دقيقه 90مساوي بودند همه به قهرماني اميد داشتند و همين موضوع باعث قهرماني تيم شد. چرا الان كه 11 هفته از رقاتها باقي مانده نبايد اميدوار به قهرماني باشيم.»
    وي درباره دربي نيز گفت:«تا ديدار دربي دو ديدار پيش رو داريم كه بايد در اين بازيها پيروز شويم تا براي حضور در دربي روحيه داشته باشيم.»
    كريمي در خصوص تيم ملي گفت:« در تيم ملي بازيكنان جواني حضور دارند. وقتي من هم به تيم ملي دعوت شدم جوان بودم وحالا بايد از اين بازيكنان حمايت كنيم تا بتوانند موفق شوند. تيم ملي ديدار حساسي را پيش رودارد و بايد هواداران به ورزشگاه بروند و تيم ملي را تشويق كنند تا تيم ملي هم در آستانه سال جديد عيدي خوبي به مردم بدهد.»
    كريمي همچنين در خصوص برنامه 90گفت:«آن‌ها كه از انتقاد بدشان مي‌آيد با اين برنامه خوب نيستند اما اگر پيشرفتي در داوري داشته‌ايم به خاطر برنامه 90 بوده. اين برنامه از من هم انتقاد كرده كه آنرا پذيرفتم. داوراني هم كه اين برنامه را مي‌بينند بدون شك خود را اصلاح مي‌كنند.»
    علي كريمي اعتقاد دارد يك بازيكن بايد در اوج از فوتبال كناره‌گيري كند:«خداحافظي بايد در اوج صورت بگيرد. ممكن است اين اتفاق براي من سال آينده صورت بگيرد اما هنوز تصميم نهايي در اين مورد نگرفته‌ام.»
    وي در پايان خطاب به هواداران پرسپوليس گفت:«مي‌دانم كه هواداران از پرسپوليس نتيجه مي‌خواهند اما ما هم كم كاري نمي‌كنيم و تمام تلاشمان را براي نتيجه گرفتن به كار مي‌گيريم. برخي مي‌خواهند تيم را وارد حاشيه كنند اما ما تلاش مي‌كنيم با اين شرايط نه تنها در ليگ برتر بلكه در آسيا نيز موفق شويم.»

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واعظي: حضور نوري صبري شرايط من را بهتر مي كند

کانون هواداران پرسپولیس : مهدي واعظي در گفت و گویی اظهار داشت: شنيده ام كه قرار است دروازه بان تيم ملي عراق به پرسپوليس بيايد. من از اين تصميم خوشحال شدم چون به فكر موفقيت پرسپوليس هستم.
    وي افزود: حضور دروازه بان بزرگي مثل حسن رودباريان در فصل قبل باعث شد كه من تلاشم را چند برابر كنم و به شرايط خوبي برسم.
    واعظي خاطر نشان كرد: فردي نيستم كه به راحتي بازي را در ليگ قهرمانان از دست بدهم. من تمام تلاشم را براي حراست از دروازه پرسپوليس انجام مي دهم.
    واعظي درباره اينكه گفته مي شود از حضور در تمرينات منع شده است؛ تصريح كرد: اين موضوع صحت ندارد و ساخته دست دوستاني است كه مي خواهند من را اذيت كنند. آقايان مي توانند به دكتر زرينه؛ پزشك پرسپوليس زنگ بزنند و استعلام بگيرند.

واعظي خاطر نشان كرد: مرهون تلاش كادر پزشكي و جراحم هستم. من از يك ماه و نيم قبل اجازه تمرين كردن و از سه بازي گذشته اجازه حضور در ميدان را گرفتم. من اول به فكر سلامتي ام هستم.
    وي درباره بازي با پيام تاكيد كرد: از پيش برنده نيستم. تيم هايي كه مقابل ما قرار مي گيرند به دنبال اين هستند كه از ما امتياز بگيرند. بايد هوشيار باشيم و 3 امتياز خانگي بازي فردا را بگيريم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

افشين پيرواني:بازيكنان نبايد پيام را دست كم بگيرند

مرجع خبري پرسپوليس:سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هيچ حريفي را دست كم نمي‌گيريم و معتقديم همه‌ي بازي‌هاي ليگ برتر براي پرسپوليس دشوار و سخت خواهد بود

افشين پيرواني ، پيرامون بازي تيم پرسپوليس مقابل پيام اظهار كرد: به هيچ وجه ضعيف بودن تيم پيام را قبول نداريم و فكر مي‌كنيم تمام بازي‌هاي ليگ برتر از جمله حريفي مثل پيام نيز براي پرسپوليس رقيب سرسختي خواهد بود. چرا كه بازيكنان آنها به خصوص در ورزشگاه آزادي با انگيزه‌ي فراوان و براي ارايه‌ي يك فوتبال خوب و نشان دادن خودشان به ميدان مي‌آيند و اين كار را براي ما سخت مي‌كند.

وي گفت: در حال حاضر بازيكنان ما با انگيزه و شادابي زيادي تمرين مي‌كنند و ما مشكل خاصي براي آمادگي پيش از اين مسابقه نداريم. تنها اميدوارم بازيكنان اين حريف را دست كم نگيرند و ما بتوانيم با ارايه‌ي يك فوتبال منطقي سه امتياز حياتي اين مسابقه را در يك بازي خانگي بدست بياوريم.

پيرواني درباره‌ي حضور دروازه‌بان جديد در تيم فوتبال پرسپوليس نيز گفت: فكر مي‌كنم ما هيچ مشكلي درون دروازه‌ي پرسپوليس نداريم. در حال حاضر مصدوميت مهدي واعظي به پايان رسيده و او با شرايط خوب و آمادگي كامل به طور مستمر در تمرينات شركت مي‌كند. همچنين عليرضا حقيقي هم وضعيت خوبي داشته و من معتقدم او در آينده حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارد. ضمن اينكه دروازه‌بان جوان ديگري نيز چون الياسي در تيم ما هست كه او هم وضعيت بدي ندارد. بنابراين من به هيچ وجه درون دروازه‌ي پرسپوليس كمبود و مشكلي احساس نمي‌كنم، حال اگر مسوولين تيم تشخيص بدهند كه دروازه‌بان جديد ديگري را به جمع تيم اضافه كنند، او به تمرينات خواهد آمد و زيرنظر كادرفني تست خواهد داد.

پيرواني همچنين درباره‌ي بازي داربي مقابل استقلال تهران نيز تصريح كرد: ما از همان ابتداي فصل براي بازي داربي مقابل استقلال تهران برنامه‌ريزي كرده بوديم چرا كه كسب پيروزي در آن مسابقه براي ما از اهميت زيادي برخوردار است و مي‌دانيم هواداران‌مان با پيروزي پرسپوليس چقدر خوشحال مي‌شوند. البته توجه به اين مسابقه باعث نمي‌شود كه ما از حريفان ديگر پرسپوليس غافلگير شويم.

سرمربي پرسپوليس درباره‌ي زمان حضور محسن خليلي در تركيب پرسپوليس نيز گفت: خليلي در حال حاضر با برطرف شدن مصدوميتش تمرينات اختصاصي منظمي را زيرنظر پزشك تيم دنبال مي‌كند. تمرينات كار با توپ او روند خوبي دارد و پيش‌بيني مي‌شود تا آخر هفته پيش‌رو بتواند در تمرينات گروهي شركت كند. مسلما هر زمان كه اين بازيكن سلامتي كامل را بدست آورد و آمادگي حضور در ميدان داشت، ما از او استفاده خواهيم كرد. حال بازي داربي باشد يا يك مسابقه‌ي ديگر.

پيرواني همچنين درباره‌ي محل تمرين جديد پرسپوليس نيز گفت: از مسوولين تيم براي فراهم كردن چنين زميني تشكر مي‌كنيم چرا كه زمين تمرين قبلي در مجموعه‌ي ورزشي راه‌آهن به دليل سفت بودن باعث ناراحتي بازيكنان و بالا رفتن امكان مصدوميت آنها شده بود اما، اكنون وضعيت بهتري داريم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •