تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1514 از 1849 اولاول ... 5141014141414641504151015111512151315141515151615171518152415641614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,131 به 15,140 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

شما شب تلگرام یه فایل دانلود کن ببین چطوره بعد میفهمی کلا دانلود نکنی سنگین تری در کل های وب فقط به درد کسی میخوره که فیلم و موزیک و ... دانلود میکنه یک سره به درد بازی انلاین تماشای استریم و ویدو های انلاین نمیخوره.
    والا من اینستا و تل مشکلی ندارم کیفیت هم خوبه
    با قندشکن الان دارم 720 یوتیوب ویدیو میبینم بدون اینکه لگ بزنه
    تلگرام اینستام ک مشکلی ندارم ایتونز هم با اخرین سرعت برنامه الان 1.5 گیگ تو 30 دیقه گرفتم
    راستی شما فشفشه اتو چیکار کردی؟؟ تونستی بفروشیش

2. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

والا من اینستا و تل مشکلی ندارم کیفیت هم خوبه
    با قندشکن الان دارم 720 یوتیوب ویدیو میبینم بدون اینکه لگ بزنه
    تلگرام اینستام ک مشکلی ندارم ایتونز هم با اخرین سرعت برنامه الان 1.5 گیگ تو 30 دیقه گرفتم
    راستی شما فشفشه اتو چیکار کردی؟؟ تونستی بفروشیش
    شما 200 گیگ فشفشه رو 40 تومن میخوای من ندادم به یه جایی فشار اومده مثل این که؟؟؟؟

4. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شما شب تلگرام یه فایل دانلود کن ببین چطوره بعد میفهمی کلا دانلود نکنی سنگین تری در کل های وب فقط به درد کسی میخوره که فیلم و موزیک و ... دانلود میکنه یک سره به درد بازی انلاین تماشای استریم و ویدو های انلاین نمیخوره.
    من خودم از 2 سال پیش های وب داشتم و کاملا میدونم چه جوریه
    اتفاقا اونقدر دانلودی ندارم ولی مصرف ترافیکم خیلی بالاست ( وبگردی - اینستاگرام و ... )
    در کل این حرف شما که فقط برای کسی که دانلود داره به درد میخوره اشتباهه

6. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من به علت اعتراض اعضای خانواده مبنی بر دیر باز شدن ویدیو های اینستاگرام و تلگرام و ... مجبور شدم اینترنت 1 مگ نامحدود مخابرات که به نوعی غنیمت جنگی بود و سال ها حفظش کرده بودم رو تخلیه کنم و با توجه به مصرف سرسام آور گزینه ای جز های وب نداشتم.
    حالا جالب اینه که وضعیت تلگرام از قبلم بدتر شده خدایی خیلی سرعتش برای تلگرام پایینه

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

شما 200 گیگ فشفشه رو 40 تومن میخوای من ندادم به یه جایی فشار اومده مثل این که؟؟؟؟
    جالبه از اون موقع تا الان 30 تومن دیگ اف زدی روش
    دوم من اصن صحبتی از 40 تومن کردم؟
    Last edited by MMDFullHD; 29-04-2017 at 15:21.

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جالبه از اون موقع تا الان 30 تومن دیگ اف زدی روش
    خدا شفا بده.
    در ضمن همون موقع فروختمش 80 هزار تومن.

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

خدا شفا بده.
    در ضمن همون موقع فروختمش 80 هزار تومن.

وضع مارو توروقران
    داداش جنسش حتمن خوب بوده 80 گرفتی دیگ
    به شما میرسه داداچ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام میخوام از شاتل آرت 3 بیام های وب 16 مگابیت 2 گیگی با قیمت 12 تومن بگیرم و یه فشفشه ی 70 گیگی اول هر ماه اکتیو کنم اگه کم اومد تا آخر ماه با فشفشه های یک روزه و ... سر کنم.
    این که گفته تضمینی سرعتش از 1 مگابیت کمتر نمیشه صحت داره ؟خیالم راحت باشه که اقلا سرعتم از 128 کیلوباید در ثانیه کمتر نمیشه ؟ و این که میگه تا 16 مگابیت بازه، معمولا روی چه سرعتی میشه حساب کرد ؟ قاعدتا 2 مگابایت که نمیذارن دانلود کنیم تو ثانیه ! اما مثلا میشه روی 500 حساب کرد ؟ اگه زیاد دانلود کنیم هم میمونه روی همین سرعت یا نه ؟

* علت تصمیم به حذف شاتل سرعت کم کردنای پی در پیش برای دانلود کردن یکباره و اذیت کردن در باز کردن شبکه های اجتماعیه.
    مرسی
    Last edited by hameo981; 30-04-2017 at 02:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

سلام میخوام از شاتل آرت 3 بیام های وب 16 مگابیت 2 گیگی با قیمت 12 تومن بگیرم و یه فشفشه ی 70 گیگی اول هر ماه اکتیو کنم اگه کم اومد تا آخر ماه با فشفشه های یک روزه و ... سر کنم.
    این که گفته تضمینی سرعتش از 1 مگابیت کمتر نمیشه صحت داره ؟خیالم راحت باشه که اقلا سرعتم از 128 کیلوباید در ثانیه کمتر نمیشه ؟ و این که میگه تا 16 مگابیت بازه، معمولا روی چه سرعتی میشه حساب کرد ؟ قاعدتا 2 مگابایت که نمیذارن دانلود کنیم تو ثانیه ! اما مثلا میشه روی 500 حساب کرد ؟ اگه زیاد دانلود کنیم هم میمونه روی همین سرعت یا نه ؟

* علت تصمیم به حذف شاتل سرعت کم کردنای پی در پیش برای دانلود کردن یکباره و اذیت کردن در باز کردن شبکه های اجتماعیه.
    مرسی

سرعتش بستگی به مرگز مخابراتی شما داره! های وب تا 16 مگابیت بخواین میبنده و همیشه تا 2 مگابایت میتونید دانلود کنید و به هیچ وجه محدود نمیکنه هر چی دانلود کنید! البته اگر خط شما جواب بده و مرکز مخابراتی پهنای باند داشته باشه! و برای فعال سازی فشفشه 1 ماهه 70 گیگ باید یک نیترو 5 روزه هم بگیرین با قیمت 5 هزار تومان. چون برای فعال سازی فشفشه 1 ماهه باید 31 روز زمان داشته باشه سرویس شما ولی سرویس های 1 ماهه 30 روز زمان داره!

برای قسمت دوم سوال شما: اگر از شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام تلگرام و غیره زیاد استفاده میکنی یا بازی انلاین زیاد انجام میدی سمت های وب نیا که سخت پشیمون میشی

ولی اگر فقط برای دانلود میخوای و باز کردن سایت های داخلی های وب بهترین قیمت داره و عالیه!

13. این کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مرسی
    منم دقیقا همین کارو می کنم یه پایه میخرم 12 تومن بعد فشفشه 70 گیگ اکتیویت می کنم منتها چون باید تایم سرویس 31 روز باشه
    تا بشه فشفشه رواکتیویت کرد از ماه بعد سه ماهه مبخرم تا نیازی به نیترو نباشه
    کیفیتم عالیه

15. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •