والا من اینستا و تل مشکلی ندارم کیفیت هم خوبه
با قندشکن الان دارم 720 یوتیوب ویدیو میبینم بدون اینکه لگ بزنه
تلگرام اینستام ک مشکلی ندارم ایتونز هم با اخرین سرعت برنامه الان 1.5 گیگ تو 30 دیقه گرفتم
راستی شما فشفشه اتو چیکار کردی؟؟ تونستی بفروشیش![]()
والا من اینستا و تل مشکلی ندارم کیفیت هم خوبه
با قندشکن الان دارم 720 یوتیوب ویدیو میبینم بدون اینکه لگ بزنه
تلگرام اینستام ک مشکلی ندارم ایتونز هم با اخرین سرعت برنامه الان 1.5 گیگ تو 30 دیقه گرفتم
راستی شما فشفشه اتو چیکار کردی؟؟ تونستی بفروشیش![]()
شما 200 گیگ فشفشه رو 40 تومن میخوای من ندادم به یه جایی فشار اومده مثل این که؟؟؟؟
من خودم از 2 سال پیش های وب داشتم و کاملا میدونم چه جوریه
اتفاقا اونقدر دانلودی ندارم ولی مصرف ترافیکم خیلی بالاست ( وبگردی - اینستاگرام و ... )
در کل این حرف شما که فقط برای کسی که دانلود داره به درد میخوره اشتباهه
من به علت اعتراض اعضای خانوادهمبنی بر دیر باز شدن ویدیو های اینستاگرام و تلگرام و ... مجبور شدم اینترنت 1 مگ نامحدود مخابرات که به نوعی غنیمت جنگی بود و سال ها حفظش کرده بودم رو تخلیه کنم و با توجه به مصرف سرسام آور گزینه ای جز های وب نداشتم.
حالا جالب اینه که وضعیت تلگرام از قبلم بدتر شدهخدایی خیلی سرعتش برای تلگرام پایینه
جالبه از اون موقع تا الان 30 تومن دیگ اف زدی روش
دوم من اصن صحبتی از 40 تومن کردم؟
Last edited by MMDFullHD; 29-04-2017 at 15:21.
خدا شفا بده.
در ضمن همون موقع فروختمش 80 هزار تومن.
وضع مارو توروقران
داداش جنسش حتمن خوب بوده 80 گرفتی دیگ
به شما میرسه داداچ
سلام میخوام از شاتل آرت 3 بیام های وب 16 مگابیت 2 گیگی با قیمت 12 تومن بگیرم و یه فشفشه ی 70 گیگی اول هر ماه اکتیو کنم اگه کم اومد تا آخر ماه با فشفشه های یک روزه و ... سر کنم.
این که گفته تضمینی سرعتش از 1 مگابیت کمتر نمیشه صحت داره ؟خیالم راحت باشه که اقلا سرعتم از 128 کیلوباید در ثانیه کمتر نمیشه ؟ و این که میگه تا 16 مگابیت بازه، معمولا روی چه سرعتی میشه حساب کرد ؟ قاعدتا 2 مگابایت که نمیذارن دانلود کنیم تو ثانیه ! اما مثلا میشه روی 500 حساب کرد ؟ اگه زیاد دانلود کنیم هم میمونه روی همین سرعت یا نه ؟
* علت تصمیم به حذف شاتل سرعت کم کردنای پی در پیش برای دانلود کردن یکباره و اذیت کردن در باز کردن شبکه های اجتماعیه.
مرسی
Last edited by hameo981; 30-04-2017 at 02:36.
سرعتش بستگی به مرگز مخابراتی شما داره! های وب تا 16 مگابیت بخواین میبنده و همیشه تا 2 مگابایت میتونید دانلود کنید و به هیچ وجه محدود نمیکنه هر چی دانلود کنید! البته اگر خط شما جواب بده و مرکز مخابراتی پهنای باند داشته باشه! و برای فعال سازی فشفشه 1 ماهه 70 گیگ باید یک نیترو 5 روزه هم بگیرین با قیمت 5 هزار تومان. چون برای فعال سازی فشفشه 1 ماهه باید 31 روز زمان داشته باشه سرویس شما ولی سرویس های 1 ماهه 30 روز زمان داره!
برای قسمت دوم سوال شما: اگر از شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام تلگرام و غیره زیاد استفاده میکنی یا بازی انلاین زیاد انجام میدی سمت های وب نیا که سخت پشیمون میشی
ولی اگر فقط برای دانلود میخوای و باز کردن سایت های داخلی های وب بهترین قیمت داره و عالیه!
منم دقیقا همین کارو می کنم یه پایه میخرم 12 تومن بعد فشفشه 70 گیگ اکتیویت می کنم منتها چون باید تایم سرویس 31 روز باشه
تا بشه فشفشه رواکتیویت کرد از ماه بعد سه ماهه مبخرم تا نیازی به نیترو نباشه
کیفیتم عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)