نه بدون استفاده از هیچی.
اگر اپلود سنتر مورد نظر اونقدر قوی باشه که تمامی کانکشن ها رو بده راحت میشه با 32 تا کانکشن به حداکثر سرعت رسید.
هر کانکشن رو هم 8 کیلوبایت بگیریم میشه 260 تا تازه با افت سرعت هر کانکشن حدود 10 تا میده.
نه بدون استفاده از هیچی.
اگر اپلود سنتر مورد نظر اونقدر قوی باشه که تمامی کانکشن ها رو بده راحت میشه با 32 تا کانکشن به حداکثر سرعت رسید.
هر کانکشن رو هم 8 کیلوبایت بگیریم میشه 260 تا تازه با افت سرعت هر کانکشن حدود 10 تا میده.
دوستان این سایتی که برا مشاهده ی ریزکارکرد بود تغییر کرده ؟
این برا من باز نمیشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تغییر کرده ممنون میشم سایت جدیدو اصلاع رسانی کنید ... امان از دست این گوشی ها. ملت میریزن خونه آدم روش نمیشه پس وایفایو بهشون نده. بعدم که میرن فاتحه ی ترافیکو میخونند ...
طرح بهار تا بهار دو مگ مخابرات هم به جای مودم 5 گیگ ترافیک رایگان میده. زمان ما 2 گیگ بود. بخشکی شانس ...![]()
همینه پویول جون![]()
من گرفتم !قبلا 3 ماه داشتم 2 مگ ماهی 3 گیگ سرعتم 1 مگ الان بهار تا بهار گرفتم سرعتم با idm شده 250مثل اینکه اینام 2 مگ هاشون فرق داره باهم
در هر صورت از سر خط سیم میکشم شاید نویز کمتر شه وضعیت دانلود بهتر شه
![]()
سرعت خط 2 مگ من امروز ظهر خیلی خوف بود (بالاترین رکورد این خط) تازه از سرور خارجکی و اونم بکمک فندق شکن:
آدرس اصلیش از اول این بوده و هنوزم تغییر نکرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مخابرات شورشو در آورده دیروز که کلا اینترنت نداشتم !
امروزم بازم قعطی دارم! چه وضعشه آخه!
مرکز کوثر!
این سایت مال مشهده. در ضمن شماره تون رو باید با 513 وارد کنید.
اگر هم شهرستان هستید باید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لوگین کنید.
ضمن تشکر از دوستانی که پاسخگو بودند. من مشهدیم ولی اصلا سایت باز نمیشه. جالب اینجاست که میخوام 10 گیگ شارژ بخرم. اگه میدونستند میخوام 30،40 تومان به جیبشون بربزم فکر کنم باز میشد!
![]()
من نمیدونم چرا ص برای شما باز نشده اگر dns ی رو دستی وارد کردین حذف کرده و روی حالت خودکار باشه
پیشنهاد می کنم با یک گوشی یا تبلت هم امتحان کنین تا معلوم بشه ایراد واقعا از خط شماست یا تنظیمات کامپیوتر
منم چندین روز وضعم همین بود. چراغ مودم دائم می رفت. امروز ظاهرا درست شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)