تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1514 از 1746 اولاول ... 5141014141414641504151015111512151315141515151615171518152415641614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,131 به 15,140 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان هرکسی برنامه MK LOL و چیزای شبیه این داره پاک کنه ، جدیدا به شدت دارن بن میکنن ، من خودم 7 تا ایرانی میشناسم واس استفاده از این برنامه بن شدن .
    من تیکت گذاشتم گفتن اگه فقط از اسکین ها استفاده کنی چون کلاینت ساید هستش و در بازی تاثیری هم نداره بن نمیکنن ولی قابلیت های دیگه که روی بازی تاثیر داره اگه ریپورت کنن بن میکنن
    مثل تایمر دریک و بارون

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من تیکت گذاشتم گفتن اگه فقط از اسکین ها استفاده کنی چون کلاینت ساید هستش و در بازی تاثیری هم نداره بن نمیکنن ولی قابلیت های دیگه که روی بازی تاثیر داره اگه ریپورت کنن بن میکنن
    مثل تایمر دریک و بارون
    یعنی روش هایی هم هست که بشه تقلب کرد ؟
    چون من تا حالا به تقلب توی LOL ایمان نداشتم تا اینکه یه روز تو Top نشسته بودیم که با با یه volibear درگیر شدیم
    جالبه من موندو بودم و ult ام رو زدم خونم پره پر . اونم شاید همش 20% خون داشت . یه دفعه دیدم هر چی بهش میزنم هیچی ازش کم نمیشه . حالا لول 6 هم بودیم و نه kill ای داشتیم و نه ایتم زیادی . همون ایتمها هم مثل هم بود .
    حالا من موندم موندو با ult و E و Q و خون پر از یه voli که Ult اش خیلی single Damage نداره و فقط یه bite میتونه بزنه و خونش هم 10% چطوری خورد ؟ حتی پسیوش هم فعال بشه بازم چطوری میتونه بزنه . هر دومون هم رو هم ignite زدیم . پس عملا heal هر دو مون فرق نمیکنه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

شما مطمئنی ؟!

من فقط از replay ش استفاده میکنم. به قسمت skin ها کاری ندارم . بازم ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟!
    ببین برنامه ام کی لول یک گیزینه داره که به هم تیمی هات میگه مثلا رد قرار تایم 1.45 بیاد. خوب خود ریوت هم اومد این رو اضافه کرد
    ولی ریوت نمیاد به تو بگه که قرار لول جنگلر دشمن مثلا قرار تایم 10 بیاد ولی برنامه ام کی لول این رو میگه و شما راحت خودت با هم تیمی هات میرید تو سر یارو میزنید و می کشیدش
    که این خیلی نا مردیه و بحث اسکین ها هم هست که اینطوری شما ارضا میشی و پول بابت خرید اسکین نیمیدی

حالا ریوت چه جوری میفهمه؟ اگر شما زرنگی کنی و اون گزینه که تایم رو میگه خاموش کنی هیچکی نمیفهمه داری ام گی لول استفاده می کنی . ولی نکته اینجاست که چند روز پیش داشتم بازی میکردم و برای یک خارجیه یکدفعه یکی از تایم ها رو گفت. یعنی برنامه دچار باک شد و گفت و من فهمیدم که ایشون ام کی لول داره. خوب من هیچ وقت دوست ندارم کسی رو به خاطر استفاده از این برنامه ریپورت کنم ولی وقتی یارو فلیم می کنه باید این کار رو کرد
    منظورم این هستش که بیخیال این برنامه بشید

چون من تا حالا به تقلب توی LOL ایمان نداشتم تا اینکه یه روز تو Top نشسته بودیم که با با یه volibear درگیر شدیم
    جالبه من موندو بودم و ult ام رو زدم خونم پره پر . اونم شاید همش 20% خون داشت . یه دفعه دیدم هر چی بهش میزنم هیچی ازش کم نمیشه . حالا لول 6 هم بودیم و نه kill ای داشتیم و نه ایتم زیادی . همون ایتمها هم مثل هم بود .
    حالا من موندم موندو با ult و E و Q و خون پر از یه voli که Ult اش خیلی single Damage نداره و فقط یه bite میتونه بزنه و خونش هم 10% چطوری خورد ؟ حتی پسیوش هم فعال بشه بازم چطوری میتونه بزنه . هر دومون هم رو هم ignite زدیم . پس عملا heal هر دو مون فرق نمیکنه .

البته -- تو این بازی هست و من خودم چندین مورد تابلو دیدم که یارو مثلا میدونسته من دقیقا کجای مپ کی هستم با اینکه وارد نداشتند و یا موارد دیگر
    Last edited by kamron_devil; 14-02-2015 at 17:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

این مود جدید حرف نداره ها ip اضافه میده اسکین هم میده XD
    هر چمپی بهم بدن من قشنگ حالشون رو جا میارم
    این بازی اخر یکی بهم ZED داد منم نوشتم I make u guys cry a river
    اخر بازی هم نوشتم pormise made pormise keep
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    penta steal ... داشتیم تو بازی حیف
    Last edited by emproor; 14-02-2015 at 21:18.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اقا دوستانی که فکر می کنن بازیشون خوبه و تو دیویژن خودشون گیر کردن
    یک روش 100% تضمینی بهتون یاد میدم که اگر واقعا خودتون خوب باشید می تونید خودتون رو بکشید بالا
    1. به داخل بازی میروید
    2.به رنک میروید
    3. داخل بازی میشید
    4.به همه میگید قراره همه رو میوت کنید
    5.همه میگن چرا؟
    6.شما میگید می خوام بهتر رو بازی فکوس کنم
    7.تو بازی همه رو میوت می کنید
    8. فلیم به هیچ عنوان نمی کنید
    9.اصلا اهمیت ندید که بازی رو عقب هستید. من بیشتر بازی ها که میبرم. مثلا تاپ بوت یک موقع 7 8 بار مردن 0 کیل دارن. وسط هم مثلا 3 3 هستش. بعد خودم جنگل کری میکنم میبریم
    10. تبریک میگم شما به دیویژن بالاتر رسیدید
    خلاصه این روش میوت 100% تست شده و جواب میده. دشمن رو نمیخواد میوت کنید. فقط خودیا رو

حالا جریان جیه؟
    دیدید که اینها ماشالا همه توکسیک هستند. وقتی فید میدن شروع می کنن به سرزنش جنگل یا بقیه. خوب این تو روحیه شما اثر میزاره. میگید بابا همه جا که فیده. این یارو هم که حرومزاده نوبه فید هم داده فلیم هم میکنه نا خودآکاه خودتون هم بد بازی می کنید. ولی اگر میوت باشند. باز سعی کنید .احتمال برد هست. اصلا تسلیم نشید

موفق باشید ^^

6. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

باید خیلی جالب باشه این موده . فقط فکر کنم کسی باید بره که با همه چمپها یاد داشته باشه .

راستی دوستان این ARAM از تمام هیروها بهت شانسی میندازه یا فقط از هیروهای خودت + فری ها ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

مثل اینکه شما این بازی رو جدیدآ شروع کردید یا اصلآ با Voli خرسه بازی نکردید. باید خدمت شما عرض کنم که اگر آگاه باشید هر چمپ در LOL یک Passive ability داره که برای هر چمپ متفاوت هستش برای Voli خرسه Chosen of the Storm هستش که وقتی جونش به زیر 30% برسه برای 6 ثانیه جونش به میزان 30% از کل جونش شروع میکنه به پر شدن و هر 2 دقیقه یکبار این Passive فعال میشه.

9. این کاربر از Soli_AK47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

مثل اینکه شما این بازی رو جدیدآ شروع کردید یا اصلآ با Voli خرسه بازی نکردید. باید خدمت شما عرض کنم که اگر آگاه باشید هر چمپ در LOL یک Passive ability داره که برای هر چمپ متفاوت هستش برای Voli خرسه Chosen of the Storm هستش که وقتی جونش به زیر 30% برسه برای 6 ثانیه جونش به میزان 30% از کل جونش شروع میکنه به پر شدن و هر 2 دقیقه یکبار این Passive فعال میشه.
    ممنون عزیز . نه داداش من از سال 2011 lol بازی میکردم . منتهی خیلی بازی نکردم و هر بار یه اکانت میساختم . الانم بعد از دو سال برگشتم lol . دو یا سه تا اکانت لول 30 هم دارم که ولشون کردم . این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین .
    البته پیشنهاد میکنم همیشه پست هایی که نقل قول میگیری رو کامل بخونی .

حتی پسیوش هم فعال بشه بازم چطوری میتونه بزنه
    voli هم یکی از هیروهای اصلی خودمه و چم و خمش رو خوب بلدم . دیگه اینقدر با voli بازی کردم که حداقل یه پسیوش رو بدونم چیه .
    شما یه کم منطق رو در نظر بگیری میفهمی که موندویی که op هستش با ult و E و Q خیلی راحت از پس voli با چندرغاز خون بر میاد . طرف خودشم بکشه نمیتونه بزنه . بر فرض هم بزنه باید خونش به ته برسه نه اینکه اصلا فرقی نکنه . انگار نه انگار که دمیج خورده . میتونه حتی باگ بازی باشه .
    Last edited by Gregar; 15-02-2015 at 01:15.

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

اقا دوستانی که فکر می کنن بازیشون خوبه و تو دیویژن خودشون گیر کردن
    یک روش 100% تضمینی بهتون یاد میدم که اگر واقعا خودتون خوب باشید می تونید خودتون رو بکشید بالا
    1. ...

موفق باشید ^^
    فلیم شدن ها رو خیلی راحت میشه ازشون رد شد و بلاک کردن کاملاً کار اشتباهیه ..

شما سعی کن Lane خودتو پیدا کنی ... !

ولی "Never Surrender" ات رو قبول دارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

فلیم شدن ها رو خیلی راحت میشه ازشون رد شد و بلاک کردن کاملاً کار اشتباهیه ..

شما سعی کن Lane خودتو پیدا کنی ... !
    آره یادم رفت این رو اضافه کنم که یک چمپی که خوبید رو فقط همون رو بازی کنید
    مثلا من با vi میرم جنگل بیشتر موقع ها خودم تنها کرری می کنم. شما هم این کار رو بکنید
    نه میوت جواب میده. من هر موقع میوت کردم راحت بازی هام رو بردم. این ملت بچه اروپا جز توکسیک چیز دیگه ای نمیگن.
    حالا خودتون میدونید. برای من که جواب میده

راستی؟
    یک نکته دیگه
    سعی کنید روز های شنبه و یکشنبه هم بازی نکنید و حتی جمعه چون این 3 روز روزهای اخر هفته هستند و بچه ها تکرار می کنم بچه ها از مدرسه تعطیل میشن و میریزن تو لول و بچه بازی و ترول بازی فید شروع میشه
    توصیه های دکتر ایمنی رو تست کنید اگر بازیتون خوب باشه کری کن باشید راحت چند دیویژن میاید بالا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •