در مرد رانژه کردن هم مگه میشه شکایت کرد!؟ در مورد فسخ دیدم گزینش رو اما رانژه ندیدم چی باید بزنم
در مرد رانژه کردن هم مگه میشه شکایت کرد!؟ در مورد فسخ دیدم گزینش رو اما رانژه ندیدم چی باید بزنم
دوستان کسی نامحدود 256 طلایی گرفته؟؟ بعد از دانلود 20گیگ ، سرعت که میاد پایین ، چه سرعتی میشه؟؟؟؟
من ١٢٨ طلايي يك ماه نامحدود داشتم اولا كه شبانه ندلره دوما بعد از پايان حجم هيچ وب سايتر رو باز نميكنه
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
نامحدود فقط مخابرات خوبه
فن اوا هم گرون کرده
و بعضی استانها مخابرات نامحدود نداره
Sent from my Nokia 1100
هنوز بعد از گذشت ۹ روز خط بنده رانژه نشده با اینکه هم پورت خالی دارن هم منطقه مخابراتی مشکلی نداره!
نمیدونم چه مرگشونه!
تو سامانه ۱۹۵ هم
گزینه ای واسه این موضوع نیست که شکایت کنم!
کسی راهی میدونه!
زنگ به پشتیانی هم فایده نداشت!
فردا صبح زنگ بزن 195 بگو این مشکل رو اونا راهنماییت میکنن .یا برات شکایت مینویسن
وقعا در پیکر نداره انگار این شرکت!
۶ دی ثبت نام کردم تازه به من گفتن ۸ دی فرستادیم واسه رانژه خلاصه بعد به هفته دیدم خط رانژه نشده هنوز به هزار زحمت شمارهمرکز مخابراتی گیر آوردم کلی با طرف چونه زدم که وضعیت خط رو بگه به من میگه درخواست رانژه خط شما تازه دیروز یعنی ۱۴ دی رسیده!
میگم ۸ درخواست دادند شرکت میگه ! گفت اینجا ۱۴ هم اومده تا ۷۲ ساعت دیگه رانژه میشه
خلاصه باز صبر کردیم دیدیم تا امروز خبری نشد
دیدم اس ام اس اومده از طرف صبانت که کابر گرامی خط شما رانژه شد!
حالا من چراغ مودم رو نگاه میکنم میبینم هیچی!
خلاصه زنگ زدم اول یکی جواب داد گفتم جریان اینه! گفت شما اولین باره مودم نصب میکنین!؟ میگم چه ربطی داره مگه الان من چیزی نصب کردم؟! خط کلا چراغش روشن نمیشه به نصب چی کار داره!
وصل کرده به یکی دیگه
اونم دوباره چک کرده میگه شما فردا صبر کن نماینده ما بره مرکز مخابراتی ببینه جریان چیه ایشالا تا ساعت ۱-۲ ظهر درست میشه!
خلاصه من موندم اینا خودشون چی کار میکنن!
الان ۱۰ روز از پرداخت گذشته تازه فردا میخوان برن ببینن جریان چیه!
موندیم والا ما!
منم اذیت کردن یه ۲ هفته اینترنت نداشتم البته میگفتن که شرکت قبلی قطع نکرده برای شماهم این جوری دلیل میارن کلا معلوم نیست چیکار میکنن
نه بابا من رو این خط اصلا اینترنت نداشتم!
خودشونم نمیدونن چیه جریان!
بعد مپقه ثبت نام به من میگه ۴-۵ روزه وصله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)