ما خودمان یه پا پشتیبان شاتل هستیم!می دونستم! بعد از دوسال سرویس گرفتن از شاتل اختیار داری...
پینگ یاهو من 277 و گوگل 223 هست!
در ضمن مبارک اخطار ها: 0/1 (1) باشه!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ما خودمان یه پا پشتیبان شاتل هستیم!می دونستم! بعد از دوسال سرویس گرفتن از شاتل اختیار داری...
پینگ یاهو من 277 و گوگل 223 هست!
در ضمن مبارک اخطار ها: 0/1 (1) باشه!![]()
Last edited by ahriman323; 22-01-2010 at 22:10.
جیگر خوب بخاطر همین اخطار بود که می خواستم بیام پیشت ، حضوری از خجالتت در بیام . البته خودت آدرس ندادی . اگر بری چند صفحه قبل . نوشتم رو حتما می بینی . هنوزم سر حرفم وایسادم( شما آدرس بده خودم از قزوین میام تا تهران ) . تازه اصلا مهم نیست که اخطار گرفتم من حاضرم برای پیدا کردن شما پولم بدم چه برسه به دریافت اخطار .
دوستان دارم حال این پشتیبانی رو می گیرم . شما ها هم بیاید ( تعداد هر چی بیشتر باشه بهتره)
خبیث![]()
شما تا فردا صبح هم اعتراض کنی خبری نیست![]()
همینطور که میبینی پشتیبان های شاتل همیشه در حال کار سخت هستند :، در نتیجه الان خسته هستند و الان بری میگن : ... رفع میشه ... یا تکذیب می کنند ... یا میگن مشکل فنی و به ما که مسول بخش فنی هستیم ربطی نداره و ...
!!!
--------------------------------------------------------
بچه ها چند درصد میگید امشب دانلود رایگان درست میشه ؟![]()
اره دیده بودم!
اره
درست نمیشه!
اهان شاید به خاطر تولد ندا(3 بهمن) هست که اینترنت اینجوری شده!![]()
افت سرعت از همین الان شروع شد،تا حدود ساعت 10-10:30 میشه سرعت دانلود از لینکهای مستقیم از 60-70 میرسه به 30-35! کاملا تابلو هست که کار خودشونه و به عمد اینکار رو میکنن![]()
من پینگ گوگلم الان 157 هست.
اینم اروری که به من میده .
میشه به پشتیبانی اعلام کنی ببینی چی میگه ؟ فقط کافیه یک کاری کرده باشن که بن شده باشم . کلشون رو میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من که 60 70 میچرخه...
برای من 208 شده!
یک مشت bastard ریختن isp تشکیل دادن
نه تنها improvement نداره مرتب افت داره کارشون
امشب درست موقعی که احتیاج داشتم وسط کار قطع شد و 2 ساعت قطع بود
نون به نرخ روز خور ها !
من تا ساعت 1 میشه سرعت میاد روی 24 کیلو. الان هم پینگ خوبه و هم سرعت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)