مودم رو پینگ می کنه؟
مودم رو پینگ می کنه؟
سلام
من یه مودم wga 320N دارم تازگی ریست شد و الان انتن دهی وایرلسش خیلی کم شده اولا که هر از چند گاهی لپ تاپ نمیتونه به وایر لس وصل بشه و ارور میده بعدش انتن اون هی کمو زیاد میشه مثلا 2 متری مودم یهو انت یکی میشه و بعد پر میشه بهترین کانال چنده واسش یادم نیست قبلا رو چند میذاشتم 6 یا 11
سلام من یک مودم وایرلس دارم اگر کانکشن داخل ویندوز بسازم همه چیز عادیه اما اگر با کانکشن مودم وصل بشم نه میتونم چیزی اپلود کنم نه چیزی بنویسم چون با موبایل هم کار میکنم به وایرلس احتیاج دارم علت این مشکل از چی میتونه باشه و یا میشه کاری کرد که با کانکشن داخل ویندوز وایرلس مودم هم فعال بود با سپاس فراوان![]()
به مودم وصل میشی؟
تنظیمات رو دست نزدی؟
یه سوال دارم نمیدونم به اینجا مربوط میشه یا نه. اما جای دیگه ای نیست پس همینجا میپرسم.
یه چند وقتی بود سرعت اینترنت من پائین بود و هرچی زنگ میزدم پشتیبانی هر کدوم یه جوابی میدادند(نمی فهمیدن مشکل چیه). تا اینکه چند روز پیش سرعت دیگه خیلی اومد پائین و منم مثل همیشه مودمو خاموش و روشن کردم که یه دفعه دیدم سرعت درست شد. منم خوشحال شدم که بالاخره درست کردن سرعتو غافل از اینکه ... .
چند روزی با سرعت خوب (عادی) سر کردم تا اینکه دیشب مجبور شدم مودمو رو خاموش و روشن کنم و روز از نو روزی از نو. سرعت دوباره خراب شد.
لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه حتی اگه حدسی میزنید بگید شاید کمک کنه. چون دیگه به پشتیبانی امیدی ندارم و امیدم به شماست.![]()
دان استریم چه قدره؟
دقیقا نمیدونم منظورت از دان استریم چیه. اما متوسط سرعت دانلود امروزم 30-40 KB شده. احتمال میدم مشکل از مودم باشه. چطور میشه سرعت تا چند لحظه پیش خوب بوده بعد مودم رو که روشن و خاموش میکنی سرعت داغون شه؟ تا حالا همچین اتفاقی واسه کسی افتاده؟
نمیشه گفت 100% اشکال از مودمه
شما مودمت چیه؟
راستی گفتی با روشن خاموش کردن مودم سرعتت خوب میشه
پست های این تاپیک رو بخون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودمم dp net از صبانت گرفتم.
اگه با خاموش روشن کردن درست میشد که دیگه مزاحم شما نمیشدم
من گفتم سرعتم خراب بود یه بار که مودمو خاموش روشن کردم(قبلشم هزار بار این کارو کرده بودم و فایده نداشت) سرعت به حالت نرمال برگشت و منم گفتم درست شده دیگه. از اون موقع هم مودمو خاموش نکرده بودم.
دیشب شب آخر دوره ام بود. دوره جدید رو 2 مگ گرفتم. ساعت از دوازده که گذشت دیدم سرعت فرقی نکرده. گفتم شاید باید مودم رو خاموش روشن کنم. بعدش هم چنان شد که افتد و دانی. سرعت از اونی که بود هم کمتر شد.![]()
من با این مودم ها تا حالا کار نکردم
ولی شاید هنوز سرعت قبلیت مونده
تو مودم دنبال گزینه ی Downstream یا Rate بگرد
تو بیشتر مودم ها صفحه ی اول هست
پشتیبانی صحبت کردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)