فک نکنم صحت داشته باشه...فکر میکنید چقدر صحت داشته باشه ؟!
یعنی الکی با این همه مربی مذاکره می کنن؟
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
فک نکنم صحت داشته باشه...فکر میکنید چقدر صحت داشته باشه ؟!
یعنی الکی با این همه مربی مذاکره می کنن؟
والا این روزا اینقدر اخبار ضد و نقیض شنیدیم که نمیدونیم کدومو باور کنیم
ولی فکر میکنم اینا رو به خاطر حرفای پیروانی تو 90 زده
<لی این پیروانی جاش خیلی سست هست
اگه من جاش بودم می زاشتم می رفتم تا هم (به قول خودش که پرسپولیس هست و هر کاری براش انجام میده) پرسپولیس کمتر ضرر کنه و هم خودش
چون اینجوری سریع یه مربی میارن
جای محسن خلیلی خالی
به نام خدا
سلام خدمت پرسپولیسی ها
این جریان انتخاب سرمربی پرسپولیس خاطره انتخاب مربی تیم ملی را زنده میکنه
نتیجه اش هم همونطوری میشه ،هر روز یه مربی جدید و بزرگ و آخرش ..........
من که خیلی دلم برای افشین باتعصب چند سال پیش میسوزه (چقد این فوتبال نامرده)
عابدزاده: آمادگي دروازبان هاي پرسپوليس انتخاب را برايم سخت كرده است
مربي دروازه بانان تيم پرسپولیسگفت: واعظي و حقيقي از لحاظ فني بسيار آماده هستند به طوريكه براي انتخاب قرار گرفتن در تركيب بعضي اوقات دچار مشكل مي شويم.
احمدرضا عابدزاده افزود: روند فني دو دروازه بان رو به رشد است و حقيقي بازي به بازي بهتر مي شود و تاكنون تجربه هاي زيادي كسب كرده است.
وي تأكيد كرد: انتخاب و جذب دروازه بان جديد را به مسئولان باشگاه واگذار كرده ام و هرچه به صلاح تيم باشد انجام خواهد داد.
عابدزاده در خاتمه گفت: مشكلي در چارچوب پرسپوليس نمي بينم اما مخالف سياست هاي باشگاه در موفقيت پرسپوليس نيستم
واعظي: نيمکت نشيني جدا از فوتبال نيست
دروازه بان تيم فوتبال پرسپولیس گفت: نيمکت نشيني در مقطعي کوتاه براي هر بازيکن بوجود مي آيد اما من نگران اين مسئله نيستم.
مهدي واعظي افزود: به صلاحديد کادر فني روي نيمکت مي نشينم و حقيقي درون چارچوب قرار مي گيرد و وظيفه من فقط اطاعت از اين تصميم است.
وي تأکيد کرد: با قرار گرفتن حقيقي در ترکيب مشکلي ندارم چرا که هر کس که بهتر باشد قطعاً در ترکيب قرار خواهد گرفت.
واعظي در خاتمه گفت: مطمئن هستم که کادر فني از عملکرد دو دروازه بان خود رضايت کامل دارد اما به شخصه با حضور دروازه بان جديد هيچ مشکلي ندارم
سپهر حيدري: از نيمكت نشيني ناراحت نيستم
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران با اشاره به نيمكت نشيني اش در بازيهاي اخير تيم پرسپوليس گفت: از شرايطم در اين تيم ناراضي نيستم ولي در صورتيكه تا پايان فصل اين روند ادامه پيدا كند پرسپوليس را ترك خواهم كرد.
سپهر حيدري،مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: قبول دارم كه در مقطعي از فصل افت داشتم ولي مشكلات دفاعي تيم در آن زمان مربوط به خط دفاعي نبود و همه تيم مشكل داشت.
اكنون نيز گلهايي كه دريافت مي كنيم بيشتر به دليل سيستم اشتباه ما در هنگام دفاع است اما به هر حال از تمرين و تلاش خسته نمي شوم و اميدوارم با توجه به تعداد مسابقات تيم ما در اين فصل بتوانم بازهم در تركيب اصلي حضور داشته باشم.
وي افزود: تا پايان فصل در پرسپوليس مي مانم ولي اگر نتوانم در تركيب اصلي تيم راهي پيدا كنم قطعا پرسپوليس را ترك خواهم كرد
اگه بود...جای محسن خلیلی خالی
آخرش هیچی...هر روز یه مربی جدید و بزرگ و آخرش ..........
فقط خدا کنه هر کسی رو میارن یه مربی خوب باشه با سبک و کلاس خودش.حالا هر چقدر هم فک کنن خوبه.البته تا جایی که دیر نشه.
نوري صبري از سه شنبه در تمرينات پرسپوليس شركت مي كند
کانون هواداران پرسپولیس : در حالي كه مسئولان باشگاه پرسپوليس اعلام كرده بودند نوري صبري از روز پنجشنبه (ديروز) در تمرينات اين تيم حضور خواهد يافت، اما وي به دليل بسته بودن مرز ايران و عراق و انتخابات شوراهاي استاني در اين كشور هنوز موفق نشده است وارد ايران شود.
مدير برنامه هاي صبري در اين باره گفت: او پس از رفع مشكلات داخلي كشورش و باز شدن مرز ايران و عراق از روز سه شنبه در تمرينات پرسپوليس شركت خواهد كرد.
وي افزود: نوري صبري هنوز هيچ توافق مالي با باشگاه انجام نداده است. ابتدا قرار است در تمرينات پرسپوليس شركت كند و سپس با مديرعامل اين باشگاه جلسه داشته باشد. نوري صبري براي هر بازي خواستار 13 ميليون است اما مسئولان باشگاه پرسپوليس با اين مورد مخالف هستند و معتقدند براي هر بازي 10ميليون تومان كافي است.
مدير برنامه هاي صبري خاطر نشان كرد: او به ايران خواهد آمد و پس از آن تصميم نهايي در مورد عقد قرارداد گرفته خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)