طبق تستهایی که امشب ساغت 2 بامداد انجام دادم ظاهرا" ایرانسل شبکه ملی رو وارد مدار کرده و سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو چه روی 3G و چه روی 4G بر روی 3Mbps محدود کرده ولی سرعت از سرورهای داخلی بازه.
ادیت: ساعت 3 بامداد محدودیت رفع شد!
طبق تستهایی که امشب ساغت 2 بامداد انجام دادم ظاهرا" ایرانسل شبکه ملی رو وارد مدار کرده و سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو چه روی 3G و چه روی 4G بر روی 3Mbps محدود کرده ولی سرعت از سرورهای داخلی بازه.
ادیت: ساعت 3 بامداد محدودیت رفع شد!
Last edited by امین1356; 23-07-2015 at 02:33.
شبکه ملی ماههاست که در کنار اینترنت فعال و متصله و همه چه بدونن یا نه دارن رورانه ازش استفاده میکنن
معلوم نیست چرا هر بار که اختلالی در شبکه پیش میاد ملت بیاد شبکه ی ملی میفتن؟!
Last edited by HardwareMaster; 23-07-2015 at 04:53.
بهتره که از همراه آخر سرویس بگیرن. چون بعضی پورتالهای وزارتخانه ها ویژه ی کارکنان دولت که روی بستر شبکه ی ملی هست متاسفانه با ipهای ایرانسل باز نمیشه!
بنظرم بازم دلیل پشتش سیاست انحصارطلبی و ضدرقابتی مخابرات هست که نمونه ی دیگرش که قبل دیدیم این بود که به شماره های دریافت پیامک دولتی که با 3000 شروع میشن نشه از خط ایرانسل پیامک فرستاد
البته این مورد بعلت بالا گرفتن اعتراضات عموم مردم رفع شد اما وضع محدودیت برای ipهای ایرانسل چیزیه که خیلیها متوجه نمیشن و خیال میکنن سرور داون شده یا اینترنت خودشون مشکل داره! از طرفی کاربری عمومی هم نداره که اعتراضاتش بخواد بالا بگیره
کاملا درسته.
سایت گلستان پیام نور با ایرانسل باز نمیشد. بعد که با همراه اول تست کردم باز شد.
کلا ایرانسل اینترنت سالمی نداره و با یک سری از سایتها مشکل داره. خیلی سرعت و پایداریش خوبه، مشکلات عجیب و غریبم داره.
رایتل که گرونترین اینترنت ایران رو میده!
تازه سرعتش هم مالی نیست و پینگ جالبی هم نداره.
من با 700 تماس گرفتم تعجب کرد اما وقتی براش روشن کردم ثبت کرد تا حداکثر ظرف 24 ساعت بررسی بشه و برای چند و چون قضیه تماس بگیرن
یکدونه لینک داشتم گفتم تا ضمیمه کرد
اگه شما یا سایر دوستان هم لینکهایی دارین که فقط با ایرانسل مشکل داره لطفا اینجا بگین تا وقتی تماس گرفتند اونا رو هم بگم و بررسی کنن
عجیبه که خودشون خبر ندارن!
Last edited by HardwareMaster; 23-07-2015 at 21:26.
منو باش به امید اینکه بسته شبانه 24 گیگ هنوز هست ، پریروز یه مودم 3جی از دیجی کالا گرفتم امروز به دستم رسید امدم دیدم ورداشته
واقعا مسئولین ایراسل خیلی نامردن
خیلی قطع و وصل میشه...اه ایرانسل اعصاب نزاشته واسمون توی خونه
فرستاده شده از SM-T531ِ من با Tapatalk
لینک این نرم افزار برای اندروید موجود هس؟
Advanced Download Manager Pro v4.1.8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)