خیر اونجایی که من میگم نزدیک فرودگاه نیست !! در حقیقت تو خود فرودگاه هست
البته همه جا خوب و بد داره دیگه این بحث ادامه داده نشه بهتره تشکر ..
خیر اونجایی که من میگم نزدیک فرودگاه نیست !! در حقیقت تو خود فرودگاه هست
البته همه جا خوب و بد داره دیگه این بحث ادامه داده نشه بهتره تشکر ..
دوست عزیز، اینا یه بخشنامه دارن که توش سه تا شرط گذاشته که شما هیچ کدوم رو نداری، لاقل اگه 2 تاشو داشتی شاید بند پ یه کاری می کرد.
شرط 1: پست دفتر چه در سال 90
شرط2: تاریخ صدور برگه سبز در سال 90
شرط 3: تاریخ صدور برگه کسر خدمت در سال 90
تازه همه اینا به شرطیه که تا 15 اردیبهشت 91 کسر خدمتتو ثبت کرده باشی
خود من شرط 3 رو نداشتم و از سیستم نظام وظیفه حذف کردن و کاری برام انجام نمی دن، یگانمم می گه نمی شه
اما امیدوارم واسه شما بشه
یک توصیه به دوستانی که در شرف رفتن به خدمت هستن
اگر معاف میشید که حتما دنبالش برید و دیگه حرفی نیست
ولی اگر معاف نمیشید، حتما از الان برید تو فامیل و دوست و آشنا دنبال پارتی توی نیروهای نظامی و ... بگردید
من 4 ماه از خدمتم گذشته و تجربه این مدت واقعا فقط ثابت کرده که هر کی پارتی داره(حتی پارتی رده پایین)، خدمتش خیلی با بقیه فرق داره
اولین خاطرم از پارتی خیلی جالب بود
روز اول آموزشی بود و هنوز لباس نداشتیم و نمی دونستیم چی به چیه که یک نفر رو دیدم داره با فرمانده گروهان در مورد برخی اسامی و ... حرف میزنه
ازش رفتم پرسیدم شما کارت چیه؟ گفت من منشی گردانم
تازه بعد از چند روز بود که فهمیدم که ایشون هم همون روز با ما وارد پادگان شده بود و هم پایه ما بود و حتی توی آسایشگاه ما می خوابید
ولی در کل آموزشی تقریبا اصلا در هیچ برنامه ای حضور نداشت. نه در تمرین رژه حضور داشت و نه در کلاسهای اغلب خسته کننده
کل 2 ماه کارش اداری بود و اصلا سختی هایی که ما کشیدیم رو هم نکشیدهمش پای تلویزیون بود!!
از دوستانی که تو ستاد نیرو ارتش هستند کسی خبری از بخش نامه ی جدیدی برای تعطیلی دوباره پنچ شنبه ها نداره ؟؟؟؟
هنوز مثل قبل عید نامه ای چیزی برای تعطیلی پنچ شنبه نیومده ؟
و اینکه بالاخره خدمت برای اعزامی های 91 همون 21 ماه شد دیگه ؟
و اینکه قانون کسری بسیج که تغییر نکرده برای سال جدید ؟؟ نامه ای چیزی نیومده براش ؟
سلام دوستان .
من ورودی اسفند 91 هستم ، 01 تهران .
ما قبل عید ، 5 شنبه هارو تعطیل بودیم . ولی الان دیگه نیمه تعطیل شده و گفته بودن این طرح آزمایشی بوده .
بچه های 02 هم این جوری هستن ؟
البته شرط 3 رو دارم. برگه کسر خدمتم اسفند 90 صادر شده و کسر خدمتم تو سیستم نظام وظیفه ثبت شده.
من تو ستاد فرماندهی نیرو زمینی هستم
این تعطیلی ها اصن قرار نبود اجرا بشه، به قول خودشون سوتیه فرماندهان بالا بود که باعث شد چند وقت اجرا بشه
اما کلا تعطیلی پنجشنبه ها کنسل شده
با عرض سلام.
دوستان کسی هست که توی بخش کارگزینی وظیفه در سپاه خدمت کنه؟؟
اگر هست لطفا بگه کار خیلی مهمی دارم .....
ممنون.
آره تو 02 هم نیمه تعطیله تا ظهر هستیم بعدش مرخصی میریم.
در ضمن 28 فروردین یعنی 4شنبه مراسم تحلیفمون هست برای اعزامی های اسفند 91
دوستان شما وقتی که توی شهر تردد دارید یا مسافرت میرید، دفترچه مرخصی همراهتونه؟
به نظرتون لازمه همراه باشه؟
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)