سلام بچه ها به یه مشکل خورذم.
یکی دو ساعت پیش SSID مودمم خوذ بخود عوض شد به HT_AP0 پسوردشم اپن شده یعنی همه میتونن وصل بشن
رفتم تو 192.168.1.1 که پسورد بزارم دیدم قسمت wifi از Networking غیب شده
چیکار کنم بنظرتون؟؟؟؟
سلام بچه ها به یه مشکل خورذم.
یکی دو ساعت پیش SSID مودمم خوذ بخود عوض شد به HT_AP0 پسوردشم اپن شده یعنی همه میتونن وصل بشن
رفتم تو 192.168.1.1 که پسورد بزارم دیدم قسمت wifi از Networking غیب شده
چیکار کنم بنظرتون؟؟؟؟
توی سایت اصلی نیست! احتمالا تا چند روز دیگه از صفحه اعضا هم برش دارند.داریم میرسیم خرداد و طرح های تابستونی
چند صفحه زدم عقب مثل اینکه جدیدا سرعت شبا از 512 بیشتر نمیرهبا همین سرعت تا قبل از اتفاقات اخیر اکثر صفحات سریع باز میکرد,سر ویدیو دیدن هم خوب بود.شبا هم افت سرعت خیلی محسوس نبود.پس چرا پول بیشتر بدم!!؟؟
الان من کمتر از 3 هفته از سرویسم میگذره.گفت دمو هست.میشه فقط پول مودم پس بدن و بی خیال بشیم یا فقط 3 روز اول میشد؟
-----------------
این سایت بعدا پیدا کردمفکر کنم رادیو مودم ها همین 300 تومن قیمتش باشه.قیمت سرویس هاش هم بهتره
مخصوصا این سرویسش.تازه 3 -6و 12 ماهش تا 10 درصد تخفیف میخوره که میشه ماهی 51 تومن:
54,000
10GB
1Mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مودمم DX 350 هست
من 128 محدود 6 ماهه داشتم که حتی سرعت دانلود شبا هم بین 35 -40 بود الان دوباره 6 ماهه گرفتم اما سرعت دانلودم از 16 بالاتر نمیرهاما تو باز کردن صفحه ها مشکلی ندارم و مثل قبله
به نظرتون ممکنه ربطی به این قضیه جدید داشته باشه؟ و امیدوار باشم که دوباره سرعت قبلی را داشته باشم؟ یا کلا سرعتش همین میمونه؟
مودم من هم dx350 هستش ولی مشکلی ندارم.
شما حتما مودم رو ریست کن و اگه هنوز مشکل داشت به پشتیبانی زنگ بزن.اینجوری امنیت نداری اصلا
عزیز شما کجا هستین ؟ تهرانید ؟
به نظر شما هزینه کدام اینترنت به صرفه تر هست؟!
اگه منظورتون بین adsl و وایمکس هست ، قطعا adsl
ولی اگه منظورتون بین پلن های وایمکس هست ، همونطور که دوستان گفتن ۱ مگ نوروزی به صرفه تر هست
يه وقت خودت يا شخص ديگه اي آپديت نكردن مودمت رو؟
دوستان من شنیدم اگه زنگ بزنیم مبین نت خودش میاد مودمو جمع میکنه میبره
میخواستم بپرسم درسته ؟
چقدر از هزینه مودم رو برمیگردونن؟
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)