تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1513 از 4751 اولاول ... 513101314131463150315091510151115121513151415151516151715231563161320132513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,121 به 15,130 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام بر دوستان گرامی.
    شرمنده میپریم وسط حرفتون.چند تا سوال داشتم:
    من گیمر world of warcraft هستم تو شیراز مرکز امیرکبیر.یه مدت تابسون با صبانت اشتراک گرفتم 3ماهه 128 با 10 گیگ ترافیک ولی اینقدر ping افتضاح بود که تا داشتم دیوونه میشدم.بعد از تابسون که همون سرویسو مجبور شدم دوباره بگیرم خیلی بهتر شده بود البته هنوز هم خیلی تو بازی wow قطع میشد و lag زیاد داشت (latency میرفت بالا،اینو گیمرای آنلاین بهتر در جریانن) ولی نسبت به تابسون خیلی بهتر بود.کلا احساس میکنم وقتی اطلاعات زیادی بین سرور بلیزارد و من ردوبدل میشد (تو بازی هم upload هم download انجام میشه) اینترنت نمیکشیدو از بازی قطع میشدم.خلاصه کلافه شدم تا تموم شد.
    فکر کنم مشکل صبانت واسه این بود که اکانتم احتمالا با تعداد زیادی share بود اونا هم 24ساعت در حال استفاده بودن احتمالا.

یکی از دوستام 256 داره با سپنتا تو تهران کیفیت اتصالش کولاکه اصلا قطع نمیشه (قطع که میگم از بازی منظورمه نه اینکه کلا مجبور بشم reconnect کنم) متاسفانه سپنتا شیراز نداره تا اونجایی که من میدونم.
    حالا اینور اونور گشتم میگن کیفیت شاتل خیلی خوبه.من تو مرکز امیرکبیر شیرازم.میخوام بدونم با سرویس 512 eco کارم راه میفته؟یعنی کیفتش مناسبه؟پایداره؟یا خیلی نوسان داره؟ساعت 1 شب به بعد خیلی داغون میشه؟
    برام اصلا سرعت دانلود مهم نیست.تجربهم میگه اگه حدود 30k به صورت پایدار باشه کافیه.اگه بیشتر هم بهتر.خلاصه دنبال یه شرکت درست درمون میگردم که کیفیتش عالی باشه.

درضمن میشه پهنای باند رو از شاتل اختصاصی گرفت؟یعنی share نباشه و خودت تنها استفاده کنی.اگه میشه هزینش چقدره واسه 256 یا 512؟
    منتظر کمکتون هستم.
    معمولا پینگ شاتل در این حد یا کمی بالا پایینه

واسه سرعت توی روز هم فکر نکنم مشکلی داشته باشی . در ضمن 128 بهتره از 512

Last edited by Gregar; 22-01-2010 at 20:20.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام بر دوستان گرامی.
    شرمنده میپریم وسط حرفتون.چند تا سوال داشتم:
    من گیمر world of warcraft هستم تو شیراز مرکز امیرکبیر.یه مدت تابسون با صبانت اشتراک گرفتم 3ماهه 128 با 10 گیگ ترافیک ولی اینقدر ping افتضاح بود که تا داشتم دیوونه میشدم.بعد از تابسون که همون سرویسو مجبور شدم دوباره بگیرم خیلی بهتر شده بود البته هنوز هم خیلی تو بازی wow قطع میشد و lag زیاد داشت (latency میرفت بالا،اینو گیمرای آنلاین بهتر در جریانن) ولی نسبت به تابسون خیلی بهتر بود.کلا احساس میکنم وقتی اطلاعات زیادی بین سرور بلیزارد و من ردوبدل میشد (تو بازی هم upload هم download انجام میشه) اینترنت نمیکشیدو از بازی قطع میشدم.خلاصه کلافه شدم تا تموم شد.
    فکر کنم مشکل صبانت واسه این بود که اکانتم احتمالا با تعداد زیادی share بود اونا هم 24ساعت در حال استفاده بودن احتمالا.

یکی از دوستام 256 داره با سپنتا تو تهران کیفیت اتصالش کولاکه اصلا قطع نمیشه (قطع که میگم از بازی منظورمه نه اینکه کلا مجبور بشم reconnect کنم) متاسفانه سپنتا شیراز نداره تا اونجایی که من میدونم.
    حالا اینور اونور گشتم میگن کیفیت شاتل خیلی خوبه.من تو مرکز امیرکبیر شیرازم.میخوام بدونم با سرویس 512 eco کارم راه میفته؟یعنی کیفتش مناسبه؟پایداره؟یا خیلی نوسان داره؟ساعت 1 شب به بعد خیلی داغون میشه؟
    برام اصلا سرعت دانلود مهم نیست.تجربهم میگه اگه حدود 30k به صورت پایدار باشه کافیه.اگه بیشتر هم بهتر.خلاصه دنبال یه شرکت درست درمون میگردم که کیفیتش عالی باشه.

درضمن میشه پهنای باند رو از شاتل اختصاصی گرفت؟یعنی share نباشه و خودت تنها استفاده کنی.اگه میشه هزینش چقدره واسه 256 یا 512؟
    منتظر کمکتون هستم.
    شاتل خوبه بد نیست! من که 2 ساله دارم راضیم..
    ولی جدیدا یکم افت سرعت پیدا کرده!

اگه خواستی بگیری 128 اکو بگیر چون در حال حاضر با 512 فرقی نداره...
    اگه سرویس بهتر میخوای art بگیر که کیفیت بهتری داره و share نصف اکو هست...
    128 اکو 3 گیگ 13900 و 128 ارت هم 28 تومان
    با همون 128 ارت کارت راه میفته برای گیم انلاین...

داره خودمونی میشه ONE PIECE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.
    تازه ها چه خبر.
    عرض کنم که دیشب طی صحبتی که با پشتیبانی داشتم و امروز که کلی اعتراض کردم.
    برای 5 دقیق نت من قطع و وصل شد.
    در کمال ناباوری محدودیت آپلودسنترها رو از خط من برداشتند و اینجانب با سرعت 117 در حال دانلود هستم.
    لازم به ذکر هست که من دیشب شاتل رو تحدید به شکایت جمعی بالای 100 نفر کردم.
    یا کلا نت ها درست شد یا به خاطر تحدید بود و یا همینجوری!
    با تشکر.

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    یه سوال دارم. سرعت دانلود شما هم از مدیا فایر بعضی شبا خوبه بعضی شبا بده؟ من که تو کار این شاتل سر در نیاوردم.
    فعلا برای من 10 شبی هست که افتضاحه، هم رپید با اکانت، هم مدیا فایر، هم آدرایو. مشکل اغلب دوستان هست دوست عزیز، فقط برای شما نیست. ایراد از شاتله.

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

امروز تقریباً دو ساعت قطع بود!!

6. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون از هر 2 دوست عزیز.
    به نظرم موقتا اینجوری شده که سرعت 128 و 512 یکیه.همیشه که اینطوری نمیمونه.
    این گیمی که من میگم (wow) شدیدا به time out حساسه.منم نمیخوام به هیچ وجه دوباره مشکل قطعی داشته باشم.آخه مسئولیتم تو بازی سنگینه و حیاتی.با یه لشکر آدم اونم خارجی سروکار دارم.
    اکانتی که میگیرم باید تا ساعت 3 شب جواب بده.3 شب ما تازه 12:30 خارجیاس.یعنی نه تنها روز بلکه نصف شب هم برام مهمه.
    از نظر بودجه میتونم تا art 3 هم بدم (البته به سختی) حجم دانلود هم زیاد واسم مهم نیست.حالا به نظر شما 512 eco بگیرم یا art 3 ؟
    art بین چند نفر share میکنن eco چند نفر؟

باز هم ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما شوت تشریف

پس این کیه من الان دارم باهاش میچتم!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی شما این لینک برات مشکلی نداره ؟
    کد:
    برای من کادر و .. لود میشه ولی وسط صفحه بجای اوومدن صفحه لاگین یک خطا میده
    نکنه هر روز جنگ و دعوا داشتم بن کردن ؟ الان با قیلترشکن میرم ببینم چی مینویسه

دوستان دیگه هم پشتیبانی براشون باز میشه یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

ممنون از هر 2 دوست عزیز.
    به نظرم موقتا اینجوری شده که سرعت 128 و 512 یکیه.همیشه که اینطوری نمیمونه.
    این گیمی که من میگم (wow) شدیدا به time out حساسه.منم نمیخوام به هیچ وجه دوباره مشکل قطعی داشته باشم.آخه مسئولیتم تو بازی سنگینه و حیاتی.با یه لشکر آدم اونم خارجی سروکار دارم.
    اکانتی که میگیرم باید تا ساعت 3 شب جواب بده.3 شب ما تازه 12:30 خارجیاس.یعنی نه تنها روز بلکه نصف شب هم برام مهمه.
    از نظر بودجه میتونم تا art 3 هم بدم (البته به سختی) حجم دانلود هم زیاد واسم مهم نیست.حالا به نظر شما 512 eco بگیرم یا art 3 ؟
    art بین چند نفر share میکنن eco چند نفر؟

باز هم ممنون.
    ART بگیر...
    ART بین 4 نفر اکو 8 نفر !
    الان art 1 شیراز شده 1 مگ...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

یعنی شما این لینک برات مشکلی نداره ؟
    کد:
    برای من کادر و .. لود میشه ولی وسط صفحه بجای اوومدن صفحه لاگین یک خطا میده
    نکنه هر روز جنگ و دعوا داشتم بن کردن ؟ الان با قیلترشکن میرم ببینم چی مینویسه

دوستان دیگه هم پشتیبانی براشون باز میشه یا نه ؟
    نه مشکلی نیست و به پشتیبانی وصل میشم!

چه اروری میده عکس بگذار...

نه نمیتونن چون ای پی شما متغییر هست!

با قیلتر شکن که نمیشه چون فقط باید ای پی شاتل باشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ahriman323
    خوب شد تعداد این share شده ها رو بهت یاد دادمااا . نه ؟؟
    دوستانی که الان دارن این متن رو می خونن . همین الان بیاید همه با هم به سمت چت آنلاین حمله ور بشیم . پینگ یاهو الان 422 ـه . گوگل 400 . بخدا گندش رو در آوردن .
    من رفتم شما هم بیاید . زیاد که باشیم . یارو میفهمه یک من ماست چقدر کره می ده . ( تهدید به شکایت هم در حال حاضر خوب نتیجه می ده .)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •