من که زنگ زدم مشکلی نبود احتمال تا پس فردا وصل بشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من که زنگ زدم مشکلی نبود احتمال تا پس فردا وصل بشه
kerio V P N کسی سراغ داره؟
سلام دوستان،
کسی آمار سرعت های 512 و 1024 اینترنت مخابرات رو نداره؟ (چه حجمی ، چه نامحدود)
برای ثبت نام باید با بخش فروش 2020 تماس بگیرم؟
این اینترنت مخابرات گیلان سایت رسمی نداره؟
تعرفه های جدید رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
با تشکر
سلام
شماره تماس ای دی اس ال مخابرات از همراه اول 2020
از خط ثابت و ایرانسل 01312020 هست.
آدرس سایتش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
من و چند تا از دوستان تو این فروم داریم سرویس 512 مخابرات رو می گیریم. اگه عجله ای ندارید می تونید منتظر بمونید تا ما تست سرویس هامونو رو سایت بذاریم. یکی از دوستان دیگه هم از انزلی توی 2،3 صفحه قبلب تست سرویسشو گرفته. می تونید ببینید.
512-نامحدود آستارا اول از همه بگم سرعت باز کردن صفحات با نرم افزار cfos speed دیدم 10 کیلو بایت بود حتی این صفحه باز شدنش 10-15 ثانیه طول کشیدسرعت دانلود همون 1-10 هستش فقط با این تفاوت که 512 کیلوبایت واقعی نه کیلوبیت سرعت دانلود دوروبر 60-70 حتی تا 30 هم میاد پایین اما یه 2 ساعت که خلوت میشه همه بیدار نیستن حدود ساعت 5 تا 7 سرعت رو 200 هست من چون صبحا کلاس دارم زیاد نمیتونم بیدار بمونم نتونستم تست بگیرم ببینم چنده ولی رفتنی کلاس ساعت 7 اینا 200 بود بعد چند دقیقه دئباره رسید 60-70 اینم از توضیحات دیگه خودتون میدونین بخرین یا نه
این 2020 هم مارو گیر آورده از 23 اسفندتا حالا ثبت نام کردم هنوز که هنوزه برام وصل نکردن زنگ زدم مخابرات میگه پورت شمارو وصل کردیم زنگ میزنم 2020 میگه مشکل نرم افزاری برای ما پیش اومده در حال آبدیت نرم افزار هستیم حالا یک هفته هستش زنگ میزنم همش این حرف رو تحویلم میدن حالا خدا میدونه کی برام وصلش کنن اعصابم داغونه![]()
اقا سلام من تایم اوت زیادی دارم چه باید بکنم . اندیشه پورت مخابرات
اندیشه همینه ... کاری هم نمیتونی بکنی زنگ هم بزنی به اپراتور بهت چرت پرت میگن .
جمع اوری کن از 2020 بگیر خیالت راحت کن .
اینم فیلم شرکت هاست . به هر دلیلی وقتی نمیتونن ثبت نام کنن بهونه رو میندازن گردن شرکت قبلی
اندیشه چجوریه نعیم جون ؟
من اندیشه دارم , یه دونه تایم اوت هم ندارم
پینگ با 8.8.8.8 از 120 بالاتر نمیره
بازی آنلاین روون و بدون مشکل انجام میدم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)