من با ترایب ایرانی موافخم![]()
من با ترایب ایرانی موافخم![]()
اقا سلام بهصفحه قبل مراجعه شودناتالی جان بابا من عکس ساختمون مرکزیتو میخوام نه عکس خود بازیو
امین جان ما باید بتونیم مستقل باشیم اینکه همش بریم تو این ترایب و اون ترایب اصلا خوب نیست.
بعدش هم زحمت چی ؟ ما واسه لذت بردن داریم بازی میکنیم نه واسه اول شدن. هر بازی رو هم که تا آخرش بری آخرش مینویسه game over
من میگم چرا همه دارن مثل تؤری x مک گرگور رفتار میکنن.درسته تعداد x ها از y ها بیشتره ولی دلیل نمیشه که y بین جمع ما وجود نداشته باشه
واسه همین گفتم ترایب میزنم شاید اگه 1نفر خودش رو فدا کنه بقیه یکم به خودشون بیان حتی اگه کار این 1نفر قهرمان بازی احمقانه باشه
My army is not Available![]()
نه وقتی میسوزی این رو میگههر بازی رو هم که تا آخرش بری آخرش مینویسه game over
وقتی بری اخرش اسم سازندگان رو می نویسه![]()
But My nobleman is AvailableMy army is not Available
اون هم فور(4) تا هست
![]()
متاسفانه الان داره بین بچه ها دودستگی بوجود میاد و هیچ کس حاظر نیست کوچکترین فداکاری بکنه
خوب این اصلا خوب نیست
منم مثل تو گیج شدم
هر تصمیمی که بگیریم بلاخره برای یکی بد میشه
من الان تنها راهی که به نظرم میرسه اون amirk هستش
اون یه ایرانیه که با دوک r دوسته و میتونه تظمین بده که اونا به ما حمله نکن
میشناسیش ؟
دهل جان چرا نمیخوای توی ورلد 10 بری توی OSE ؟
4 تا ایرانی توش هست.
یکیشون دقیقا همسایته .سمت راست روستاهات.
من تازه از این بازی میخوام لذت ببرم.. به قول معروف تازه اول چل چلیمه.. من همین الانش که رفتم توی این تریاب .. میل باکسم پر شده از "منم دعوت کن" همه اینا که دور من هستم هر چی دارن از من دارن....
اصلا این بازی هم یه بازیه مزخرفیه.. یعنی به قول اقتصاد دانها یک بازی "Zero sum Game" یا صفر مجمع(بازی که تمام دستاوردهای یک نفر با ضیانهای یه نفر دیگه جمع باید بسته بشه که در مجموع نتیجه صفر خواهد شد) هست..
نمیخوام بقیه رو سرد کنم..این فقط نظر من بود
![]()
i have 8.but no army is available now.i sent them to k82 for take a new vil with 7500pts from Cryptm![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)