دوستان یه سوال ، این مودم های 3G USB که قیمتش 99 تومن هست ، آیا اگر ما مودم USB دیگه ای که از سیستم 3G
ساپورت میکنه رو روش سیم ایرانسل بذاریم و بسته بخریم هم به صورت 3G کار میکنه یا حتما باید مودم واسه ایرانسل
باشه؟؟؟؟
دوستان یه سوال ، این مودم های 3G USB که قیمتش 99 تومن هست ، آیا اگر ما مودم USB دیگه ای که از سیستم 3G
ساپورت میکنه رو روش سیم ایرانسل بذاریم و بسته بخریم هم به صورت 3G کار میکنه یا حتما باید مودم واسه ایرانسل
باشه؟؟؟؟
اگه مودم لاک نباشه با همه سیمکارتی میخونه
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
مثلا همین مودم های USB 3G DLINK یا Huawei و امثال اینا؟
خودم دیلینک دارم با ایرانسل و بقیه سیم کارت ها عالی کار میکنه. هواووی هم خوبه
Last edited by meysambs; 22-07-2015 at 14:38.
عذر می خوام که دارم هی سوال میکنم ، اما میشه بگید مدلش چیه؟ و چه قیمتی گرفتین که منم بخرمش؟؟
میدونم اینجا جاش نیست ولی
من ی اینترنت نامحدود 512 خریدم ولی بعد از کمی دانلود سرعتم شده 20 کیلو
ایا راهی هست بشه این محدودیت رو دور زد؟
از کدوم شرکت هست؟
اینجا رو نگاه کرده و در تاپیک همون شرکت مطرح کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گفته وی اینترنت خانگی روستایی با حداقل سرعت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه و مبتنی بر تکنولوژی نسل چهارم ارتباطات پرسرعت - LTE - در روستاهای کشور تا پایان امسال نصب و راهاندازی میشود و ارائه خدمات دولت الکترونیکی برای روستاییان از این طریق مهیا خواهد شد.
الان بخندم یا گریه کنم
ال تی ایی ، روستاها
ال تی ای و 512 کیلو بیت
متن خبر
خاکسار زمان خدماتدهی اینترنت خانگی به ۲۵ هزار روستای کشور را از اوایل سال آینده عنوان کرد و گفت: براساس طرح خدمات عمومی اجباری فناوری اطلاعات و ارتباطات حدود ۶۱ هزار روستای کشور باید به تدریج به شبکه اینترنت متصل شوند.مديرکل توسعه و نظارت برخدمات عمومی اجباری فناوری اطلاعات و ارتباطات، از آغاز فاز نخست ارتباط رسانی اینترنت خانگی به روستاهای کشور خبر داد.
به گزارش دنیای اقتصاد، غلامرضا خاكسار با اشاره به برنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای راهاندازی اینترنت خانگی در روستاهای کشور گفت: مناقصه نصب و راهاندازی اینترنت خانگی در ۲۵ هزار روستای کشور اواخر سال گذشته انجام شد و کنسرسیومهای وب و آواسل در این مناقصه برنده شدند.
وی با بیان اینکه قرارداد اجرای این طرح ۲۷ اسفندماه سال ۹۳ به این کنسرسیوم ابلاغ شد، ادامه داد: براساس زمانبندی این قرارداد، این کنسرسیوم یک سال از زمان عقد قرارداد برای اجرای این پروژه زمان خواهد داشت. خاکسار افزود: هماکنون طراحی شبکه اینترنت خانگی روستاها با اولویت جمعیتی به اتمام رسیده است و بهزودی نصب تجهیزات در این روستاها آغاز خواهد شد.
مديرکل توسعه و نظارت برخدمات عمومی اجباری فناوری اطلاعات و ارتباطات با بیان اینکه در این طرح از لیست سازندگان خارجی برای تولید تجهیزات مخابراتی استفاده شده است، ادامه داد: تامین تجهیزات مربوطه از چند وندور خارجی در حال انجام است.
وی با اشاره به اولویت جمعیتی در این طرح اضافه کرد: در فاز نخست ارتباطرسانی اینترنت خانگی، روستاهای پرجمعیت و بالای ۳۰ خانوار تحت پوشش قرار میگیرند و در فازهای بعدی ۳۷ هزار روستایی که دارای ۲۰خانوار هستند صاحب اینترنت خانگی میشوند.
خاکسار زمان خدماتدهی اینترنت خانگی به ۲۵ هزار روستای کشور را از اوایل سال آینده عنوان کرد و گفت: براساس طرح خدمات عمومی اجباری فناوری اطلاعات و ارتباطات حدود ۶۱ هزار روستای کشور باید به تدریج به شبکه اینترنت متصل شوند.
به گفته وی اینترنت خانگی روستایی با حداقل سرعت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه و مبتنی بر تکنولوژی نسل چهارم ارتباطات پرسرعت - LTE - در روستاهای کشور تا پایان امسال نصب و راهاندازی میشود و ارائه خدمات دولت الکترونیکی برای روستاییان از این طریق مهیا خواهد شد
به نظر شما این مدیر کل توسعه می دونه قیمت دیوایسهای نسل 4 چطورند؟
آیا میدونه چند نفر در روستاها این دستگاهها رو دارند؟
و مهم تر از همه چرا از حرفهایی که می زنند خجالت نمی کشند!@
رومینگ بین اپراتور ها در چه استان هایی فعال است؟
ایا در شهرستان های استان اصفهان فعال است؟(مثلا در تیران همراه اول به ایرانسل فعال بود ، یا در استان اردبیل طرف های سبلان ایرانسل به همراه اول فعال بود.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)