گوگل چشه مگه خیلی هم قشنگ باز میشه/شماها هم عادت کردینا تقی به توقی میشه مملکت فلانه/طرف سرما میخوره میگه تقصیر نظامه!!
عججججبببب
گوگل چشه مگه خیلی هم قشنگ باز میشه/شماها هم عادت کردینا تقی به توقی میشه مملکت فلانه/طرف سرما میخوره میگه تقصیر نظامه!!
عججججبببب
ما از گوگل به صورت https و رمز گذاری شده استفاده میکنیم (به توصیه ی خود گوگل).
تا دیروز میگفتن ف.ی.ل..ت.ر.ش.ک.ن ها رو بستیم چون امنیت ندارن و ممکنه کاربرا ه.ک بشن.حالا اومدن و امنترین نوع ارتباط یعنی همون SSL زو بستن.البته شاید باز هم درستش کنن و مقطعی باشه اما اگه شما هم دوست داری ببینی گوگل چشه به این آدرس برو.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باز هم میگم ممکنه بزودی این مشکل رفع بشه.
مجیدی الان خوابه
تا بیدار بشه طول می کشه
بیدار هم که بشه بازم میگه
گوگل مشکلی نداره که
شماها خرافاتی هستید
دوست عزیز csssaeed
لطفا بگو دلیل بالا نیومدن گوگل چیه؟
تا این مجیدی بفهمه ما چرت و پرت نمیگیم
یک دلیل بیشتر نداره و اون هم (((ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ))).
متاسفانه از 20 بهمن ارتباط SSL که سایتهای معتبری مثل گوگل و فیسبوک و توییتر از اون استفاده میکنند در ایران از دسترس خارج شده.
برای این مشکل هر بهونه ای هم که بتراشن قابل توجیه نیست چون بستن این ارتباط باعث آسیب پذیر تر شدن کاربرای این سایتها میشه و این خلاف گفته های قبلی خودشونه.
گوگل چشم نیست ابروئه!!!
مثل اینکه شما تواین کره خاکی نیستیا برادررررر
گوگل مشکلی نداره راحت باز میشه.همینطور یاهو..فقط سرویسای ایمیل خرابه. که اونم احتمالا تا یکی دو روز دیگه درست میشه
اصولا هیچ چیزی مشگلی نداره مشگل چیزه دیگس...,ولی خیلی مطمئن نباشیدکه تا2روزدیگه درست بشه![]()
باید تا 26ام با این جنگولک بازی ها بسوزیم و بسازیم چاره ای نیست . البته من امروز خیلی راحت وارد ایمیلم شدم و از همونجا دارم چت میکنم !
پ.ن : فکرش رو بکنید یک خارجی بیاد نوشته های ما رو بخونه ! میگه اینها طنز میگن یا صحبت هاشون جدیه ! یعنی چی که گوگل رو میتونی باز کنی یا نه ! یا مثلا ایمیل هاتون باز میشه یا نه !
اگه sign in باشی هیچ مشکلی تو چک کردن ایمیل نیست
درسته داداش !وارد ایمیل که بشید دیگه چیز پیزاتون رو از کار بندازید حله
![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)