خدا کنه این خبر هر چه سریعتر به واقعیت بپیونده. کل نت کشور رو به گند کشیدن.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خدا کنه این خبر هر چه سریعتر به واقعیت بپیونده. کل نت کشور رو به گند کشیدن.
با سلام بعد از مدتی وقفه دوباره اومدم . اقا این کمن شدن سرعت دانلود شبانه هم بد ضد حالی شد برامون !! البته بازم جای شکرش باقیه که به قول فانوس همه دانلود هامون رو انجام دادیم و انصافا الان هیچ چی برای دانلود پیدا نمی کنم الان با این سرعت ها شبی حدود 4 گیگ دانلود دارم که بازم بد نیست یه جورایی !!! خیال داشتم سرویسم که تموم شد 3 ماهه نا محدود بگیرم ! اما چون تو آبان مهر کلی بازی میاد بیرون و از طرفی مخابرات دوباره این طرح جشنواره رو گذاشته تصمیم گرفتم 3 ماهه تمدید کنم این جشنواره رو ! حالا یه سوال من الان امتیازم فکر کنم 15 تا نیاز داره برای رفتن به لول بعدی ! حالا با این تمدید سرویس 15 تا پر میشه ؟؟ اگر اره چقدر حجم بعنوان هدیه تعلق میگیره بهمون ؟؟؟؟
با هر تمدید یه گیگ تا برسی به لول بعدی!
دوست عزیز با هر کجا که دوست دارید اسپید تست بذارم، بدجوری دلم می خواد این 3.6 گیگم هم تموم شه و شرمو کم کنم!
بله 100 درصد بیشتر از 15 بهتون میدن. طبق این جدول.
![]()
Last edited by vahidcorleone; 14-10-2013 at 23:50.
پیرو پستهای قبلی پارس آنلاین رو یک ماهه 2 مگ گرفتم روزا تا 500~530 سرعت میده شبا هم سرعت متغیره اما از 350 پایین نمیاد.
در ساعات رایگان یعنی از 2 تا 7 روزانه بین 6.5 تا 7 گیگ دانلود میکنم.
همارا هم فعلا محدوده و شبی بیشتر از 5 گیگ نمیشه گرفت ( سرویس اولترا)
چند روز دیگه دوره همارا تموم میشه میخوام جمع کنم و از بلوط بگیرم و امتحان کنم
آدرس دفتر مرکزیشون چیه؟
به این قسمت از خبر توجه کنید
پس بگو این سرعت های رویائی از کجا اومده بود از جیب خلیفهمعاون جدید توسعه مدیریت و منابع شرکت ارتباطات زیرساخت هم در این رابطه اعلام کرد: مهم ترین برنامه شرکت ارتباطات زیرساخت وصول مطالبات از مشتریان است و شرکت مخابرات ایران و همراه اول باید بدهی خود را به این شرکت به عنوان نماینده بخش حاکمیتی دولت بپردازند.
به گزارش ایسنا، مجید خباز گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت بر اساس برنامهها و اهداف تبیین شده مطابق با اسناد بالادستی از جمله برنامه پنجساله پنجم و سند چشم انداز ۲۰ ساله مکلف به اجرای پروژهها و برنامههای تعیین شده به عنوان متولی طراحی، اجرا و نگهداری شبکه مادر مخابراتی و ارتباطی کشور است.
وی با اشاره به میزان بدهی قابل توجه ۴۵۰۰ میلیارد ریالی شرکت مخابرات ایران و همراه اول به این شرکت افزود: هنگامی که مشتریان شرکت مخابرات ایران در پرداخت بدهی های خود تاخیر می کنند، آن شرکت ها فورا ارتباط مشتریانشان را قطع و علاوه بر جریمه حتی هزینه قطع و وصل مجدد را از آن ها مطالبه می کنند و تا بدهی خود را نپردازند، ارتباط آنها را برقرار نمیکنند، در حالی که شرکت ارتباطات زیرساخت ضمن احترام به مشتریان خود تاکنون هیچ گاه با مشتریانش این گونه رفتار نکرده است.
انشاء الله که دارند فلنگو می بندند و این آخر کاری با جشنواره و ... کلی مردمو سرکیسه کردند
![]()
Last edited by محمد باقر ذكري; 15-10-2013 at 00:15.
پیشاپیش مبارک
دفتر مرکزی شبکه ارتباطات بلوط آدرس:
تبریز - خیابان امام - جنب پاساژ سبلان - ساختمان آیفر- طبقه 4-واحد 3 ک.پ : 5154936771 ص.پ : 1167-51385
تلفن: 04113352113 فکس:04113352113
دوستان سرویس 4.5 مگ من از بلوط الان کانکته تست هایی که همین الان از تست اسپید گرفتم، نا امید کننده استنمیدونم الان اولشه اینجوری سرعت پایین ــه یا... چون یادمه همارا اوائل که گرفته بودم یه چند ساعتی سرعت پایین بود بعد شد 440
زنگ زدم پشتیبانی میگه اگه تلفن بی سیم تو خونه باشه تاثیر میذاره گفتم قبلاً این مشکلو نداشتم، گفت از لحاظ سرعت مشکلی نداریم ترنسفر ریت تو IDM خیلی نا منظمه و بین 220 تا نهایتاً 420 در نوسانه، سرعت وب گردی هم نسبت به همارا و مخابرات خیلی پایینه، تنظیمات مودم رو هم چک کردم، پورت روی 6 مگ بسته شده نمیدونم چرا سرعت پایینه
نتیجه تست با یه سرور داخلی؛ خارجی که افتضاح بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان سرعت پایینه و مشکل هست گویا،بهتره یه مدت دیگه تست کنین.
دوستان من سرعت 520 رو گرفتم منتها با 4 لینک همزمان، یعنی تک لینک نمیتونه حداکثر سرعت رو بگیره، حتی تا 600 هم رفت ولی افت کرد تو 520 ثابت موند
شب هم تست میکنم نتیجه رو اینجا اطلاع میدم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)