تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1512 از 2550 اولاول ... 512101214121462150215081509151015111512151315141515151615221562161220122512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,111 به 15,120 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خدا کنه این خبر هر چه سریعتر به واقعیت بپیونده. کل نت کشور رو به گند کشیدن.

2. این کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام بعد از مدتی وقفه دوباره اومدم . اقا این کمن شدن سرعت دانلود شبانه هم بد ضد حالی شد برامون !! البته بازم جای شکرش باقیه که به قول فانوس همه دانلود هامون رو انجام دادیم و انصافا الان هیچ چی برای دانلود پیدا نمی کنم الان با این سرعت ها شبی حدود 4 گیگ دانلود دارم که بازم بد نیست یه جورایی !!! خیال داشتم سرویسم که تموم شد 3 ماهه نا محدود بگیرم ! اما چون تو آبان مهر کلی بازی میاد بیرون و از طرفی مخابرات دوباره این طرح جشنواره رو گذاشته تصمیم گرفتم 3 ماهه تمدید کنم این جشنواره رو ! حالا یه سوال من الان امتیازم فکر کنم 15 تا نیاز داره برای رفتن به لول بعدی ! حالا با این تمدید سرویس 15 تا پر میشه ؟؟ اگر اره چقدر حجم بعنوان هدیه تعلق میگیره بهمون ؟؟؟؟

4. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

با سلام بعد از مدتی وقفه دوباره اومدم . اقا این کمن شدن سرعت دانلود شبانه هم بد ضد حالی شد برامون !! البته بازم جای شکرش باقیه که به قول فانوس همه دانلود هامون رو انجام دادیم و انصافا الان هیچ چی برای دانلود پیدا نمی کنم الان با این سرعت ها شبی حدود 4 گیگ دانلود دارم که بازم بد نیست یه جورایی !!! خیال داشتم سرویسم که تموم شد 3 ماهه نا محدود بگیرم ! اما چون تو آبان مهر کلی بازی میاد بیرون و از طرفی مخابرات دوباره این طرح جشنواره رو گذاشته تصمیم گرفتم 3 ماهه تمدید کنم این جشنواره رو ! حالا یه سوال من الان امتیازم فکر کنم 15 تا نیاز داره برای رفتن به لول بعدی ! حالا با این تمدید سرویس 15 تا پر میشه ؟؟ اگر اره چقدر حجم بعنوان هدیه تعلق میگیره بهمون ؟؟؟؟
    با هر تمدید یه گیگ تا برسی به لول بعدی!

6. 2 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان وضعیت سرعت با سرورهای خارجی چطوره الان؟
    دوست عزیز با هر کجا که دوست دارید اسپید تست بذارم، بدجوری دلم می خواد این 3.6 گیگم هم تموم شه و شرمو کم کنم!

بله 100 درصد بیشتر از 15 بهتون میدن. طبق این جدول.

Last edited by vahidcorleone; 14-10-2013 at 23:50.

8. این کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تا قبل از اولترا بگیرم 1 مگ پارس آنلاین داشتم که اولین بار تقریبا چار سال پیش گرفته بودم و اون موقع روز و شب 250 کیلوبایت سرعت میداد و شبانه 4.3 گیگ دانلود داشتم که با معیارهای اون زمان رویایی بود!
    اما از حدود 1 سال پیش که روی خط دیگه منزل اولترا گرفتم دانلود شبانه رو با اون خط انجم میدم و پارس آنلاین رو 512 تمدید می کنم.
    میگم سرعت روز و شبش با هم فرق داره اما به طور تصادفی که ممکنه شبی دانلودم زیاد باشه و باهاش دانلود کنم ثابت 250 میده و میشه باهاش حدود 4 گیگ دانلود کرد (512 محدود).

من تا حالا محدودیت در سرعت ندیدم.
    بله سرعت نصفه
    من زنگ زدم به پشتیبانی و اعتراض درست و درمون کردم ولی گفت سیاست شرکت همینه و محدودیت روی همه سرویس ها اعمال شده

بخش شکایت سایت هم یک متن طولانی اعتراض نوشتم ببینم چی میشه.
    پیرو پستهای قبلی پارس آنلاین رو یک ماهه 2 مگ گرفتم روزا تا 500~530 سرعت میده شبا هم سرعت متغیره اما از 350 پایین نمیاد.
    در ساعات رایگان یعنی از 2 تا 7 روزانه بین 6.5 تا 7 گیگ دانلود میکنم.

همارا هم فعلا محدوده و شبی بیشتر از 5 گیگ نمیشه گرفت ( سرویس اولترا)
    چند روز دیگه دوره همارا تموم میشه میخوام جمع کنم و از بلوط بگیرم و امتحان کنم
    آدرس دفتر مرکزیشون چیه؟

10. 2 کاربر از FARID88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به این قسمت از خبر توجه کنید
    معاون جدید توسعه مدیریت و منابع شرکت ارتباطات زیرساخت هم در این رابطه اعلام کرد: مهم ترین برنامه شرکت ارتباطات زیرساخت وصول مطالبات از مشتریان است و شرکت مخابرات ایران و همراه اول باید بدهی خود را به این شرکت به عنوان نماینده بخش حاکمیتی دولت بپردازند.
    به گزارش ایسنا، مجید خباز گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت بر اساس برنامه‌ها و اهداف تبیین شده مطابق با اسناد بالادستی از جمله برنامه پنجساله پنجم و سند چشم انداز ۲۰ ساله مکلف به اجرای پروژه‌ها و برنامه‌های تعیین شده به عنوان متولی طراحی، اجرا و نگهداری شبکه مادر مخابراتی و ارتباطی کشور است.
    وی با اشاره به میزان بدهی قابل توجه ۴۵۰۰ میلیارد ریالی شرکت مخابرات ایران و همراه اول به این شرکت افزود: هنگامی که مشتریان شرکت مخابرات ایران در پرداخت بدهی های خود تاخیر می کنند، آن شرکت ها فورا ارتباط مشتریانشان را قطع و علاوه بر جریمه حتی هزینه قطع و وصل مجدد را از آن ها مطالبه می کنند و تا بدهی خود را نپردازند، ارتباط آنها را برقرار نمی‌کنند، در حالی که شرکت ارتباطات زیرساخت ضمن احترام به مشتریان خود تاکنون هیچ گاه با مشتریانش این گونه رفتار نکرده است.
    پس بگو این سرعت های رویائی از کجا اومده بود از جیب خلیفه
    انشاء الله که دارند فلنگو می بندند و این آخر کاری با جشنواره و ... کلی مردمو سرکیسه کردند

Last edited by محمد باقر ذكري; 15-10-2013 at 00:15.

12. 2 کاربر از محمد باقر ذكري بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پیرو پستهای قبلی پارس آنلاین رو یک ماهه 2 مگ گرفتم روزا تا 500~530 سرعت میده شبا هم سرعت متغیره اما از 350 پایین نمیاد.
    در ساعات رایگان یعنی از 2 تا 7 روزانه بین 6.5 تا 7 گیگ دانلود میکنم.

همارا هم فعلا محدوده و شبی بیشتر از 5 گیگ نمیشه گرفت ( سرویس اولترا)
    چند روز دیگه دوره همارا تموم میشه میخوام جمع کنم و از بلوط بگیرم و امتحان کنم
    آدرس دفتر مرکزیشون چیه؟
    پیشاپیش مبارک

دفتر مرکزی شبکه ارتباطات بلوط آدرس:
    تبریز - خیابان امام - جنب پاساژ سبلان - ساختمان آیفر- طبقه 4-واحد 3 ک.پ : 5154936771 ص.پ : 1167-51385
    تلفن: 04113352113 فکس:04113352113

14. 4 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mosa1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان سرویس 4.5 مگ من از بلوط الان کانکته تست هایی که همین الان از تست اسپید گرفتم، نا امید کننده است نمیدونم الان اولشه اینجوری سرعت پایین ــه یا... چون یادمه همارا اوائل که گرفته بودم یه چند ساعتی سرعت پایین بود بعد شد 440
    زنگ زدم پشتیبانی میگه اگه تلفن بی سیم تو خونه باشه تاثیر میذاره گفتم قبلاً این مشکلو نداشتم، گفت از لحاظ سرعت مشکلی نداریم ترنسفر ریت تو IDM خیلی نا منظمه و بین 220 تا نهایتاً 420 در نوسانه، سرعت وب گردی هم نسبت به همارا و مخابرات خیلی پایینه، تنظیمات مودم رو هم چک کردم، پورت روی 6 مگ بسته شده نمیدونم چرا سرعت پایینه
    نتیجه تست با یه سرور داخلی؛ خارجی که افتضاح بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 6 کاربر از mosa1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انکودرها inceptro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان سرویس 4.5 مگ من از بلوط الان کانکته تست هایی که همین الان از تست اسپید گرفتم، نا امید کننده است نمیدونم الان اولشه اینجوری سرعت پایین ــه یا... چون یادمه همارا اوائل که گرفته بودم یه چند ساعتی سرعت پایین بود بعد شد 440
    زنگ زدم پشتیبانی میگه اگه تلفن بی سیم تو خونه باشه تاثیر میذاره گفتم قبلاً این مشکلو نداشتم، گفت از لحاظ سرعت مشکلی نداریم ترنسفر ریت تو IDM خیلی نا منظمه و بین 220 تا نهایتاً 420 در نوسانه، سرعت وب گردی هم نسبت به همارا و مخابرات خیلی پایینه، تنظیمات مودم رو هم چک کردم، پورت روی 6 مگ بسته شده نمیدونم چرا سرعت پایینه
    نتیجه تست با یه سرور داخلی؛ خارجی که افتضاح بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان سرعت پایینه و مشکل هست گویا،بهتره یه مدت دیگه تست کنین.

18. 3 کاربر از inceptro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mosa1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان من سرعت 520 رو گرفتم منتها با 4 لینک همزمان، یعنی تک لینک نمیتونه حداکثر سرعت رو بگیره، حتی تا 600 هم رفت ولی افت کرد تو 520 ثابت موند

شب هم تست میکنم نتیجه رو اینجا اطلاع میدم

20. 7 کاربر از mosa1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •