تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1511 از 1547 اولاول ... 51110111411146115011507150815091510151115121513151415151521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,101 به 15,110 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

والا من قبل اینکه بیام شاتل از همه شرکتا داشتم بدترینشون همین فن آوا بود .شاتل از نظر سرعت از همشون بهتر و استیبل تر بود فقط قطعی زیاد داره ولی الان که قیمتا زیاد شده دیگه نمیدونم کیفیت کدوم بهتر شده کدوم بدتر ولی به نظر من سرویس دهنده ها فقط توی قیمت و حجم فرق دارن توی کیفیت همشون شبیه همن یه روز این خوبه اون یکی داغونه فرداش اون درست میشه این یکی میپوکه و این چرخه همینطور ادامه داره .
    منم داداش سنگشو ب سینه نزدم، من فاصلم تا مرکز مخابراتیمون ۸۰۰ متره، از هر جا هم نت گرفتم، فرقی برام نداشته، همین فن آوا هم هم دو سال پیش داشتم نمایندگیشو جمع کردن تو شهرمون، ولی این شاتل دیگه واقعا شورشو در آورده
    آخرین پیش فاکتور سرویس ۸ مگ شاتل طلایی این بود

هزینه سرویس FairGold8192nfg-1 با خدمات طلایی از 1401/02/25 تا 1401/03/24
    1/500/000 ریال

هزینه خدمات ارزش افزوده آدرس ثابت در شبکه - کلاس تکی از 1401/02/25 تا 1401/03/24

250/000 ریال

هزینه پیامک خودکار برای مدیریت سرویس (اختیاری) از 1401/02/25 تا 1401/03/24

10/000 ریال

جمع کل 1٬760٬000

مبلغ کل قابل پرداخت (ریال): 1٬918٬400

من ریسکشو کردم و یک ساله گرفتم، بقیه دوستان خود مختارن، فقط میدونم از هر جا بگیرن بهتره تا این شرکت دزد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

منم داداش سنگشو ب سینه نزدم، من فاصلم تا مرکز مخابراتیمون ۸۰۰ متره، از هر جا هم نت گرفتم، فرقی برام نداشته، همین فن آوا هم هم دو سال پیش داشتم نمایندگیشو جمع کردن تو شهرمون، ولی این شاتل دیگه واقعا شورشو در آورده

1/500/000 ریال

هزینه خدمات ارزش افزوده آدرس ثابت در شبکه - کلاس تکی از 1401/02/25 تا 1401/03/24

250/000 ریال

10/000 ریال

جمع کل 1٬760٬000

من ریسکشو کردم و یک ساله گرفتم، بقیه دوستان خود مختارن، فقط میدونم از هر جا بگیرن بهتره تا این شرکت دزد
    عملیات تخلیه رو غیر حضوری تو پنل انجام دادی یا حضوری هم رفتی چیزی امضا کردی ؟

بعد از شاتل تماس نگرفتن باهات که مختو بزنن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2022

پيش فرض

1/500/000 ریال

250/000 ریال

10/000 ریال

جمع کل 1٬760٬000

سرعت adsl با تغییر شرکت اینترنتیتون فرقی نمیکنهچون adsl به فاصله محل از مرکز مخابراتی، سیم کشی های داخلی و سیم های بین مسیر بستگی دراه//تنها تفاوت شرکتها در تنوع و تعرفه ی سرویس ها و همچنین نحوه ی پشتیبانی هست.

4. 2 کاربر از mohammadiel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

عملیات تخلیه رو غیر حضوری تو پنل انجام دادی یا حضوری هم رفتی چیزی امضا کردی ؟

بعد از شاتل تماس نگرفتن باهات که مختو بزنن ؟
    تو مای شاتل درخواست فسخ زدم
    و تلفنی هم پیله شدم و گفتم هر جوریه سریع تخلیه کنین
    شب قبلش درخواست زدم، فردا ظهرش قطع شد، فرداش هم رفتم شرکت دیگه...

6. 2 کاربر از reza_meybod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

الان گرانترین تعرفه را شاتل داره ارایه میده و تا وقتی با ریزش شدید مشتریاش مواجه نشه تعرفه هاش را پایین نمیاره
    شاتل بیشتر یوزرهاش دارن تخلیه میکنن وقتی شرکتها دیگه قیمتهاشون مناسب تر هست مگه آدم دیوانه هست که تو این شرایط سخت اقتصادی که پول درآوردن سخت هست باج به شاتل بده
    مسئول فروش شاتل بهم گفت 70 در صد کاربرهای اینترنت دست شاتل هست ! ...بعدش گفت هزینه ها رفته بالا و باید گرون میکردیم ...بهش گفتم سرویس تون از همه جا گرون تره ...مثلا های وب با این قیمت سه برابر حجم میده با این سرعت ...
    بنظرم شاتل پشتش خیلی گرم هست ....قیمتهاش با صبا ...فن آوا ...های وب مقایسه کردم حدود سه برابر گرون تر ...
    تکان دهنده هست واقعا ...
    کاش میشد یک جا میزان تخلیه خطوط شرکت هارو دید تا بشه تصمیم راحت تری گرفت ...
    الان موندم چرا سرویس های بهتر ارائه نمیشه ...جالب هست جشنواره هم نذاشتن ...چون میدونن با این قیمت ها کسی نمیاد ... در حالیکه شرکت های دیگه جشنواره های اعجاب اوری دارند که فضایی هست ...ولی شاتل انگار نه انگار...
    ظاهرا تخلیه ها سنگین نشه شاتل فقط تیغ میزنه رو به جلو ...
    سرعت adsl با تغییر شرکت اینترنتیتون فرقی نمیکنهچون adsl به فاصله محل از مرکز مخابراتی، سیم کشی های داخلی و سیم های بین مسیر بستگی دراه//تنها تفاوت شرکتها در تنوع و تعرفه ی سرویس ها و همچنین نحوه ی پشتیبانی هست.
    شبانه شاتل داشتید شما ؟ ... چقدر میشه دانلود کرد ...سرعتش چطوره ؟ ... من چاره ای ندارم بیام قیمت پایین تر و سرویس شبانه دار بگیرم تا ببینم باید چه کرد ... ظاهرا چاره ای جز تخلیه نمیذارن ..

- - - Updated - - -
    Last edited by nimanimaoo; 23-05-2022 at 09:00.

8. این کاربر از nimanimaoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2022

پيش فرض

مسئول فروش شاتل بهم گفت 70 در صد کاربرهای اینترنت دست شاتل هست ! ...بعدش گفت هزینه ها رفته بالا و باید گرون میکردیم ...بهش گفتم سرویس تون از همه جا گرون تره ...مثلا های وب با این قیمت سه برابر حجم میده با این سرعت ...
    بنظرم شاتل پشتش خیلی گرم هست ....قیمتهاش با صبا ...فن آوا ...های وب مقایسه کردم حدود سه برابر گرون تر ...
    تکان دهنده هست واقعا ...
    الان موندم چرا سرویس های بهتر ارائه نمیشه ...جالب هست جشنواره هم نذاشتن ...چون میدونن با این قیمت ها کسی نمیاد ... در حالیکه شرکت های دیگه جشنواره های اعجاب اوری دارند که فضایی هست ...ولی شاتل انگار نه انگار...

شبانه شاتل داشتید شما ؟ ... چقدر میشه دانلود کرد ...سرعتش چطوره ؟ ... من چاره ای ندارم بیام قیمت پایین تر و سرویس شبانه دار بگیرم تا ببینم باید چه کرد ... ظاهرا چاره ای جز تخلیه نمیذارن ..

- - - Updated - - -
    من از شاتل استفاده نکردم فقط اطلاعالت کلی راجع به سرعت های adsl دادم///در رابطع با تعرفه ها فک کنم الان آسیاتک قیمت کمتر از بقیه شرکتها هست و آسیاتکین هم تخفیف داره برای ثبت نام اولیه

10. این کاربر از mohammadiel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تکان دهنده هست واقعا ...

- - - Updated - - -
    قیمتها جدید تازه اومده هنوز بیشتر کاربرها به پایان سرویسشون نرسیدن وقتی سرویسشون تموم بشه با این قیمت جدید دیگه کسی تمدید نمیکنه چند سال پیش که تازه سرویس های نامحدود حجمی اومده بود و گفتن هر شرکتی تعرفه هاش را بزاره شاتل اول یه تعرفه گذاشت که کمترین حجم ترافیک را نسبت به شرکتها دیگه داشت بعد یه مدت دید کسی ازش سرویس نمیخره تعرفه هاش را تغییر داد الان هم همینطوره وقتی ببینه بیشتر کاربرها بعد اتمام سرویس دیگه تمدید نمیکنن مجبور میشه قیمتهای نامعقولش را برداره به نظر هر کسی با این قیمت بازم تمدید کنه نه تنها به خودش بلکه به تمام کاربرهای دیگه داره خیانت میکنه
    Last edited by naasr; 23-05-2022 at 13:57.

12. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا کسی شبانه شاتل بعد عید داشته؟ میشه بگید چقدر تونستید دانلود کنید؟ میترسم شبانه بگیرم بعد 20 گیگ محدود کنه

14. این کاربر از bigbang0661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

قیمتها جدید تازه اومده هنوز بیشتر کاربرها به پایان سرویسشون نرسیدن وقتی سرویسشون تموم بشه با این قیمت جدید دیگه کسی تمدید نمیکنه چند سال پیش که تازه سرویس های نامحدود حجمی اومده بود و گفتن هر شرکتی تعرفه هاش را بزاره شاتل اول یه تعرفه گذاشت که کمترین حجم ترافیک را نسبت به شرکتها دیگه داشت بعد یه مدت دید کسی ازش سرویس نمیخره تعرفه هاش را تغییر داد الان هم همینطوره وقتی ببینه بیشتر کاربرها بعد اتمام سرویس دیگه تمدید نمیکنن مجبور میشه قیمتهای نامعقولش را برداره به نظر هر کسی با این قیمت بازم تمدید کنه نه تنها به خودش بلکه به تمام کاربرهای دیگه داره خیانت میکنه
    دقیقا یادم هست انقلاب حجمی بود اون موقع ...یادم هست شاتل حجم سرویس ها شو تغییر داد ...البته من اون موقع صبانت داشتم ...صبانت فاجعه بود اون موقع ...یک فرصت دادم به صبانت که اونم اصلاح کنه ...ولی نکرد ...منم اومدم سراغ شاتل...
    الانم انقلاب قیمتی شده ...باورت نمیشه الان چند تا شرکت چک کردم ...اصلا شاتل مشخص نیست با این همه ادعا که کاربراش زیاد هستن ...چرا قیمتهاش اینقدر فاجعه هست ...

هر شرکت دیگر سر زدم هم قیمت هاشون یک سوم تا یک دوم شاتل هست و هم جشنواره گذاشتن که بازم قیمت هاشون خیلی کمتر هم میشه ...ولی شاتل معلوم نیست چه مرگشه ...
    راستش من علیرغم میل باطنی یک ماهه دیگه با سرویس خیلی کم حجم تر تمدید کردم ...البته تلفنی اخطار دادم و حرف زدم باهاشون قول دادن ...

خیلی راحت میتونم اخر این ماه فسخ کنم ... قبلش اخطار دادم ... اگر همه کاربرها با هم هماهنگ بشن بدون شک کوتاه میان ...
    آقا کسی شبانه شاتل بعد عید داشته؟ میشه بگید چقدر تونستید دانلود کنید؟ میترسم شبانه بگیرم بعد 20 گیگ محدود کنه
    منم ناچار شدم یکماه کم حجم شبانه بگیرم ...سوال منم هست ...میگن ظاهرا 10 گیگ شبانه هست ...فاجعه هست واقعا ...

- - - Updated - - -

16. این کاربر از nimanimaoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فرق داره، بعضی ISP ها به خاظر اورسل بیش از حد، تو ساعات شلوغ پهنای باند کم میارن و سرعت به شدت پایین میاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •