خداحافظ ایرانسل بسته ام تموم بشه دیگه از ایرانسل نمیگیرم میرم رایتل
نمیصرفه ایرانسل
خداحافظ ایرانسل بسته ام تموم بشه دیگه از ایرانسل نمیگیرم میرم رایتل
نمیصرفه ایرانسل
رایتل سرعتش ثابته تا الانی که تست کردم رو 175 کیلوبایت ثابت بود
سلام آقا رضا.یهو گفتید شکه شدم.آره واقعا ایرانسل افت سرعت کرده به خاطر همینه پس
تمام بسته های شبانه رو برداشتن.به خاطر کندی سرعت حتما.اولین باری که گذاشته بودن اینجوری نبودا یهو سرعت ترکید
آقا کسی متوجه نشد که چجوری میشه این جزیره لعنتی و غیر فعال کرد؟
واسه من جدیدا آهنگ پیشوازم تبلیغش میاد به صورت خدماته سیم که لغوم میزنی نمیره مجبوری ریست کنی گوشیو
*135# برای جزیره
خیلی جالبه که ایرانسل مسیر بی توجهی و بی احترامی به مشترکین رو انتخاب کرده. من ساکن مهدیشهر سمنان هستم. ایرانسل بهمن ماه 93 دکل های شهر رو تجهیز کرد. دیگه منتظر بودیم لااقل تا عید وضع اینترنت تغییر کنه. الآن دقیقا 6 ماه گذشته هر چقدر پیگیری کردیم هیچ پاسخی ندادن. ایرانسل حتی به خودش زحمت نداد به یکی از ایمیل های ما جواب بده. خبری از نسل سه نیست، ظاهرا دستگاههای روی دکل برای دکور بوده! وضعیت اینترنت هم افتضاح. از چند روز پیش یه سیمکارت رایتل خریدم و برای همیشه ایرانسل رو دور انداختم.
آره دقیقا الان چند ماه هست که سرعت نسل سوم و آنتن نسل چهارم تو منطقه ما ضعیفه چند بار کامنت گذاشتم براشون و ایمیل دادم زنگ زدن گفتن کارشناس فرستادیم پیگیری میشه اما 2 ماهه هیچ تغییری نکرد
یه جوری میگین ایرانسل خداحافظ ما دیگه سیم کارت ایرانسلو انداختیم دور انگار بقیه اپراتور های موجود AT&T تی موبایل و واریزن هستن بابا دو تا انتخاب بیشتر ندارید رایتل که پوشش ناقصه زرت و زرت میره رو رومینگ و همراه اول زیر پست های شبکه اجتماعی هر دو اپراتور هم ملت شاکین اونجا هم مینویسن سیم کارتو میندازیم دور [emoji52]
امروز پرسیدم گفتن انتقال حجم بسته های بلندمدت هم برداشته شده![]()
اگه اوضاعشون خیلی خرابه یک شماره حسابی اعلام کنن برای donate![]()
Last edited by HardwareMaster; 22-07-2015 at 14:17.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)