تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1511 از 1805 اولاول ... 5111011141114611501150715081509151015111512151315141515152115611611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,101 به 15,110 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام دوستان...من مشهدم و از مخابرات طرح خانواده دارم....خداروشکر راضیم فقط چندتا سوال داشتم
    من 2روز رفتم شهرستان اوومدم دیدم نتم وصل نمیشه ارور یوزر پس میداد و بعد از کلی تحقیق فهمیدم یکی داره سو استفاده میکنه از خط ودستش درد نکنه تا تونسته بود حجممو خالی کرده بود بالاخره زنگ زدم 2020 طرفو قطعش کردن پسوووردمم عوض کردن خودم وصل شدم....
    حالا سوالایه من ایناست
    1 طرف چجوری همچین کاری کرده؟؟رفتم تو ریز کارکرد ip ماله پنجتن بود درصورتی که من سمته مطهریم...

ممنون میشم اگه جواب بدین
    اصلا از کجا معلوم کار خود همین اپراتور های مخابرات نباشه؟؟؟و یا کار خود آی اس پی ؟؟؟ اگه واقعا هههککک بوده آی اس پی می تونه راهنماییت کنه اون شخص کی بوده (بر حسب شنیده ها) چون با مک ادرسی که طرف وصل شده، واسشون میفته و ازطریق اون و آی پی افتاده راحت می تونن بت بگن کیه ! منتهی مساله اینه که بس اینا خودشون هم دزدن ها ، قشنگ کاربر رو می پیچونن و اطلاعات بهت نمیدن و میگن ما کاری نمی تونیم کنیم !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان...من مشهدم و از مخابرات طرح خانواده دارم....خداروشکر راضیم فقط چندتا سوال داشتم
    من 2روز رفتم شهرستان اوومدم دیدم نتم وصل نمیشه ارور یوزر پس میداد و بعد از کلی تحقیق فهمیدم یکی داره سو استفاده میکنه از خط ودستش درد نکنه تا تونسته بود حجممو خالی کرده بود بالاخره زنگ زدم 2020 طرفو قطعش کردن پسوووردمم عوض کردن خودم وصل شدم....
    حالا سوالایه من ایناست
    1 طرف چجوری همچین کاری کرده؟؟رفتم تو ریز کارکرد ip ماله پنجتن بود درصورتی که من سمته مطهریم...
    2 بهم گفتن macتو میبندیم تا دیگه کسی نتونه سو استفاده کنه ولی از وقتی بستن من نمیتونم از مودمم رویه حالت وای فای استفاده کنم چیکار کنم به نظرتون؟
    3اگه بگم mac دوباره باز کنن طرف دوباره میتونه بیاد سو استفاده کنه؟
    ممنون میشم اگه جواب بدین
    هركسي كه نميخواد هك نشه تنها كافيه رمز ورودي مودم رو تغيير بده!من خودم يك مدت تو همين كار تجرببه پيدا كردم ولي سو استفاده نكردم!هك با تشخيص ايپي مودم و اتصال به اون شروع ميشه و افرادي كه به صورت اتومات به نت وصل ميشن ppopبه راحتي پسوردشون پيدا ميشه!
    Last edited by hojjat74; 22-02-2015 at 13:32.

3. این کاربر از hojjat74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام این جدول مودم اطلاعاتی هست که خط تلفن ات از پورت Dslam می گیره ، دانلودی که خط ات کشش اش رو داره 23 مگه و ماکزیمم 25 مگ هس ، واسه uplink هم تا 1 مگ کشش داره اما اینا به معنای اون پهنای باندی که روی سرویس واقعیت ازطرف مخابرات اعمال شده نیست. اینا اطلاعات کلی خط ات هست اما
    اینکه آی اس پی ، خط ات رو دقیقا روی چه پهنای باندی در شب و روز بسته باید در وقت اداری زنگ بزنی 2020 ، تا مسئول هاش شایییددد بگن.
    تا جاییی که میدونم واسه 2 مگ روز هاشون روی 5 مگ بستن و شب هاشون روی 1 مگ
    البته نمی دونم چه قدر صحت داره

واسه طرح 1 مگ هم دانلود شبانه هاش رو روی 512 کیلوبیت در تایم رایگان محدود کردن

اما اینکه همه افرادی که 1 مگ دارن وضعیت شون عین هم باشه واقعا نمی دونم از کجا می تونم مطمئن شم.
    متاسفانه کسی رو نمی شناسم که دقیقا همین طرح و داشته باشه که اونم بخواد دقیق بگه.
    وضعيت نويز چطور هست؟من ميخوام دو مگ بگيرم بهار تا بهتر !الان دو مگ دارم روزانه تا ١مگ ميره ولي ميترسم با تغيير سرويس كمتر شه!؟امكانش هست؟چون به شبانه براي دانلود نياز دارم

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه وضع افتضاحی . 100% پاکت لاست . دو روزه داره بارون میاد خیلی رو نت تاثیر گذاشته . دانشمندان سراسر دنیا مشهد جمع شدن تا علت این قضیه رو کشف کنن ولی هنوز موفق نشدن .

این وضعیت ادامه داره هنوز؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نه امروز که بارون قطع شد خوب شد

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امشب برف میاد کلا باید نت پر پر شه

8. این کاربر از frozen01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

برو خدا رو شکر عزیزم
    خط دو مگ من تبدیل شده به 32 کیلوبیت (شات پایین) . الانم فقط بلطف 3g ایرانشل تونستم آنلاین بشم
    شعار جدید مخابرات : با ما همراه شوید تا نوستالژی دوران پیش از دایل آپ را برای شما زنده کنیم

جالبه آقا
    بعضی وقتا از جمله الان کل پارامترهای بالامیشه 0 !! چراغهای اینترنت مودم هم میپرن
    هر چه مودم رو ریبوت می کنم بیفایده
    ولی تا به 2020 تماس گرفتم و گفت 17 نفر توی صف هستن!! فهمیدم هوا پسه و قطع کردم،یهو دیدم پارامترها درست شده!!
    اینم کشف جدید! هر وقت مشکل خط داشتین به یک شماره ای مخصوصا 2020 تماس بگیرین و فوت کنین و زود قطع. خطتون خودبخود درست میشه
    هنر نزد مخابرات ایران است و بس

10. 2 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه myum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که وایمکس گرفتم خودم رو راحت کردم ...
    نمیدونم خط تلفن ما چه مشکلی داشت ... از هر سرویس دهنده ای استفاده میکردم روزی چند ساعت قعطی داشتم .. سیم کشی تلفن رو هم عوض کردم ، مخابرات هم اومد کابلا رو عوض کرد ولی بازم تغییری ایجاد نمیشد ...
    مخابرات اگه بیشتر از 24 گیگ مصرف میکردم سرعت دانلودم رو روی 16 کیلوبایت محدود میکرد ...
    ولی با وایمکس دیگه این مشکل رو ندارم ... اینم میزان مصرف به مگابایت ... تقسیم بر 1024 کنین به گیگابایت به دست میاد

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

اینترنت منم یک هفتس پر قطعی در روز ها - شب ها رو که خدا بیامرزه دیگه- دانلود شبانم که با دیال اپ فرقی نداره و درست نشد که نشد و دیگم درست نخواهد شد سرعتم
    تازه یک پیچ رو هم به زور در تایم شبانه باز می کنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

جالبه آقا
    بعضی وقتا از جمله الان کل پارامترهای بالامیشه 0 !! چراغهای اینترنت مودم هم میپرن
    هر چه مودم رو ریبوت می کنم بیفایده
    ولی تا به 2020 تماس گرفتم و گفت 17 نفر توی صف هستن!! فهمیدم هوا پسه و قطع کردم،یهو دیدم پارامترها درست شده!!
    اینم کشف جدید! هر وقت مشکل خط داشتین به یک شماره ای مخصوصا 2020 تماس بگیرین و فوت کنین و زود قطع. خطتون خودبخود درست میشه
    هنر نزد مخابرات ایران است و بس
    چه جلب!
    توی بازه ی شبانه همچی خوب بود و یهو دوباره دیدم قضیه ی بالا پیش آمد
    دوباره تماس با 2020 و یک فوووووت! دوباره درست شد اونم چه درست شدنی! فکر کنم دفعه ی بعد فوت محکمتری کنم یهو خط میشه 10 مگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •