تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1511 از 4105 اولاول ... 511101114111461150115071508150915101511151215131514151515211561161120112511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,101 به 15,110 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بله شما و فرزندانتون به مدت 21 ماه دارای بیمه نیرو های مسلح هستید
    آقا بيمه را مطمئن هستيد ديگه؟ خودتون كه بهتر مي‌دونيد هزينه‌هاي پزشكي چقدر زياده مخصوصاً براي متأهلين، با اين حقوق كمي هم كه مي‌دن، آدم بايد بره بميره.
    بعد بايد بيمه‌ي قبلي را لغو كنيم ديگه؟ نامه‌اي چيزي هم مي‌خواد؟ يا توي ليست بيمه تأمين اجتماعي، ترك كار كه بزنند، حله ديگه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

آقا بيمه را مطمئن هستيد ديگه؟ خودتون كه بهتر مي‌دونيد هزينه‌هاي پزشكي چقدر زياده مخصوصاً براي متأهلين، با اين حقوق كمي هم كه مي‌دن، آدم بايد بره بميره.
    بعد بايد بيمه‌ي قبلي را لغو كنيم ديگه؟ نامه‌اي چيزي هم مي‌خواد؟ يا توي ليست بيمه تأمين اجتماعي، ترك كار كه بزنند، حله ديگه؟
    داداش من در مورد فرزندانتون دقيق مطمئن نيستم شايد دوستمون مطمئن باشن
    تا اونجا كه يكي از دوستان تو پست هاي قبلي توضيح داده بود بايد بيمه ي قبلي حذف بشه.
    در ضمن ايشون گفته بود چون جزئ بيمه ي نيروهاي مسلح هست خيلي قويه و گفته بود كه من يه عمل كردم با اين بيمه كه در حالت عادي هزينش 1تومن بود ولي رايگان در اومد واسم!!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آره عزيز تو همين فروم داشتيم كسي رو كه ساعت 3 افتاده بود
    دليلش اينكه تعجيل زدي و افتادي تو مازاد ها كه احتمال داره بهترين جاي ممكن يا بدترين جاي ممكن بيوفتي
    از دوستان اگه بازم اشتباه گفتم اصلاح كنن!!!
    من با فوق لیسانس دارم می رم. آیا داشتن مدرک فوق در کجا افتادن آموزش تاثیر گذار است؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

من با فوق لیسانس دارم می رم. آیا داشتن مدرک فوق در کجا افتادن آموزش تاثیر گذار است؟؟؟
    فك نكنم چون تو آموزش اصلا دكتري با صفر سرباز فرقي ندارن و همشون يه جا هستن ولي در تاريخ اعزام فرق ميكنه...
    ولي تا اونجا كه من شنيدم فعلا سپاه فوق ديپلم به پايين ميگيره ، البته هر اتفاقي ممكنه بيوفته مگر اينكه قبلا از پادگان دلخواهتون پذيرش گرفته باشين...

5. این کاربر از bloodsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تا اونجا كه يكي از دوستان تو پست هاي قبلي توضيح داده بود بايد بيمه ي قبلي حذف بشه.
    در ضمن ايشون گفته بود چون جزئ بيمه ي نيروهاي مسلح هست خيلي قويه و گفته بود كه من يه عمل كردم با اين بيمه كه در حالت عادي هزينش 1تومن بود ولي رايگان در اومد واسم!!!!!!!!!!
    كاش همين‌جور باشه كه مي‌گي. يعني براي زايمان هم بيمه نيروهاي مسلح، كمك هزينه عمل را مي‌ده؟

راستش من خيلي نمي‌دونم، ولي فكر نكنم.

ضمناً به نظر مي‌رسه چند دوره‌ست كه فقط نيروي انتظامي پذيرش داره، كه اون هم قاعدتاً به خاطر بحث انتخابات هست.
    و با توجه به همين قضيه، قاعدتاً دوستاني كه نگران مرز بودند، نبايد خيلي نگران باشند، چون احتمالاً داخل شهر و براي حفظ امنيت هستند!!!

7. این کاربر از alinikaein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با عرض سلام.

دوست گرامی بنده قصد بی احترامی به شما رو ندارم...
    اما یه نکته ای رو باید مد نظر داشته باشید
    اینکه شخصی با خوندن 10 کتاب در زمینه های مختلف هیچ وقت نمیتونه مدرک لیسانس بگیره(مگر اینکه بره دانشگاه و مراحلش رو طی کنه... )

. دقیقا حکایت ، حکایت شماست که هنوز اعزام نشدید و متاسفانه با قاطعیت تمام دارید جواب دوستانی که جواب گرفتن براشون واقعا مهم هست رو میدید.... و این باعث میشه دوستانی که در این زمینه اطلاعات کافی دارند از دادن جواب صرفا به این خاطر که شما جواب فرد مورد نظر رو دادید صرف نظر کنند.
    بهتر هست زمانی که واقعا محیط خدمت رو لمس کردید بیاید و جواب دوستان رو بدید چرا که به قول معروف : چو از دل بر آید نشیند به دلامروز با یکی از دوستان بحثمون سر مسئله محیط پادگان و دانشگاه بود...
    دوستان توجه کنند کسانی هستند که دانشگاه شهر دیگه ای تحصیل میکنن اما تعطیلی ها رو نمیان منزل!!... چون بهشون خوش میگذره!.
    اما پادگان اصلا این طور نیست! ... بنابراین محیط پادگان به هیچ وجه من الوجود با محیط دانشگاه قابل مقایسه نیست! بنده خدا تعریف میکرد میگفت 4 سال دانشگاهم برابر با دو روز خدمت کردن توی منطقه گذشت...!
    در ضمن قابل توجه کلیه افرادی که میخوان پذیرش سپاه بگیرن : سپاه کلیه فراد دیپلم و زیر دیپلم رو میفرسته پست برجک بدن! مگر اینکه معاف از رزم و... باشند. پس اگر میخواید بیاید و پذیرش سپاه بگیرید و دیپلم دارید با ارتش و نیروی انتظامی زیاد تفاوتی نداره مگر اینکه معاف از رزم و.. باشید که باز هم پست آسایشگاه و... رو دارید احتمال زیاد.

9. 5 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

با عرض سلام.

دوست گرامی بنده قصد بی احترامی به شما رو ندارم...
    اما یه نکته ای رو باید مد نظر داشته باشید
    اینکه شخصی با خوندن 10 کتاب در زمینه های مختلف هیچ وقت نمیتونه مدرک لیسانس بگیره(مگر اینکه بره دانشگاه و مراحلش رو طی کنه... )

. دقیقا حکایت ، حکایت شماست که هنوز اعزام نشدید و متاسفانه با قاطعیت تمام دارید جواب دوستانی که جواب گرفتن براشون واقعا مهم هست رو میدید.... و این باعث میشه دوستانی که در این زمینه اطلاعات کافی دارند از دادن جواب صرفا به این خاطر که شما جواب فرد مورد نظر رو دادید صرف نظر کنند.
    بهتر هست زمانی که واقعا محیط خدمت رو لمس کردید بیاید و جواب دوستان رو بدید چرا که به قول معروف : چو از دل بر آید نشیند به دلامروز با یکی از دوستان بحثمون سر مسئله محیط پادگان و دانشگاه بود...
    دوستان توجه کنند کسانی هستند که دانشگاه شهر دیگه ای تحصیل میکنن اما تعطیلی ها رو نمیان منزل!!... چون بهشون خوش میگذره!.
    اما پادگان اصلا این طور نیست! ... بنابراین محیط پادگان به هیچ وجه من الوجود با محیط دانشگاه قابل مقایسه نیست! بنده خدا تعریف میکرد میگفت 4 سال دانشگاهم برابر با دو روز خدمت کردن توی منطقه گذشت...!
    در ضمن قابل توجه کلیه افرادی که میخوان پذیرش سپاه بگیرن : سپاه کلیه فراد دیپلم و زیر دیپلم رو میفرسته پست برجک بدن! مگر اینکه معاف از رزم و... باشند. پس اگر میخواید بیاید و پذیرش سپاه بگیرید و دیپلم دارید با ارتش و نیروی انتظامی زیاد تفاوتی نداره مگر اینکه معاف از رزم و.. باشید که باز هم پست آسایشگاه و... رو دارید احتمال زیاد.
    منم قصد بي احترامي به شما رو ندارم ولي توجه كنين اين كتابي رو كه من ازش نقل ميكنم خود شما و چند تن از دوستان ديگه نوشتين ومن هم خوندم
    همش رو ميتونم نقل قول براتون پيدا كنم
    من نميدونم قاطعيت تمام تو كدوم پستم موج ميزنه؟؟؟ميشه بگيد؟؟؟
    بعضي از موارد رو هم كه مطمئن نيستم ذكر ميكنم كه مطمئن نيستم
    شما اگه جواب درست رو ميدونين خوب بگين ديگه چه ربطي به من داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

فك نكنم چون تو آموزش اصلا دكتري با صفر سرباز فرقي ندارن و همشون يه جا هستن ولي در تاريخ اعزام فرق ميكنه...
    ولي تا اونجا كه من شنيدم فعلا سپاه فوق ديپلم به پايين ميگيره ، البته هر اتفاقي ممكنه بيوفته مگر اينكه قبلا از پادگان دلخواهتون پذيرش گرفته باشين...
    مهندس جان، بازم اطلاعات غلط دادی.

بعضی پادگانهای آموزشی فقط دیپلم و زیر دیپلم می گیرن. و بعضی مثلا فوق دیپلم به بالا یا لیسانس به بالا. البته این امر میتونه با توجه به تعداد سربازان با مدارک تحصیلی مختلف، در دوره های زمانی مختلف تغییر کنه.
    توی پادگان آموزشی هم معمولا ( باز هم میگم معمولا چون با توجه به تعداد مدارک مختلف می تونه تغییر کنه این قضیه) فوق دیپلم ها یک گروهان، لیسانسها یک گروهان و فوق و دکترا ها یک گروهان دیگه. گاهی هم ممکنه لیسانس، فوق لیسانس و دکترا توی یک گروهان باشن. یعنی پس تو آموزشی هم تفکیک می کنن (حتی ناجا). و معمولا گروهانهای مربوط به ارشد و دکتراها سخت گیریهای کمتر داره و تر تمیز تره و ممکنه مثلا یک امکانات رفاهی بیشتری مثلا ال سی دی!! داشته باشه.
    Last edited by naser2012; 10-04-2013 at 18:26.

12. 2 کاربر از naser2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی هست که سال 91 دفترچه رو پست کرده باشه و تونسته باشه از کسر خدمت ایثارگران استفاده کنه؟
    ما که به هر دری می زنیم نمی شه. من تو ناجا هستم. یه بار برگ کسر خدمتم رو به نیروی انسانی خودمون دادم برد نیروی انسانی ناجا گفتن نمی شه. یه بار پدرم رفت نیروی انسانی ناجا گفتن نمی شه. خودم هم دیروز از طریق یه آشنایی به یکی از سرهنگ های ناجا معرفی شدم. اونم منو به یه سرهنگی تو نیروی انسانی ناجا معرفی کرد که رئیس عملیات نیروی انسانی ناجا است. اونم زنگ زد به اون سرگردی که مسئول کسرخدمت های ناجا است و رفتم پیشش که بازم گفت نمی شه.
    یعنی حتی بند پ هم جواب نمی ده؟!
    از طریق نظام وظیفه کاری نمی شه کرد؟ یعنی فقط مربوط به نیروی انسانی ارگانیه که خدمت می کنیم (ناجا - ارتش - سپاه) یا از طریق یه آشنایی تو نظام وظیفه هم ممکنه بشه کاری کرد؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سپاه کلیه فراد دیپلم و زیر دیپلم رو میفرسته پست برجک بدن! مگر اینکه معاف از رزم و... باشند. پس اگر میخواید بیاید و پذیرش سپاه بگیرید و دیپلم دارید با ارتش و نیروی انتظامی زیاد تفاوتی نداره مگر اینکه معاف از رزم و.. باشید که باز هم پست آسایشگاه و... رو دارید احتمال زیاد.
    دوست عزیز این که بگید کلا اینجوری هست درست نیست شاید بهتر باشه بگید 50 درصد مواقع اینجوری هست در ضمن بحث پست نیست بحث مرخصی هست
    من جایی که خدمت کردم هر سه ارگان ارتش سپاه و ناجا کنار هم بودیم . بله سرباز سپاه پست میداد اما به ازای 48 ساعت پست 48 ساعت هم اف بودند !!!! این بدترین حالتش بود . اون های هم که شهرستانی بوداند 5 روز حضور میزدن 5 روز خونه بودند
    لیسانسه ها هم اکثرا 24 -48 بودند و البته همون 24 ساعت حضور هم جلویه در یگانشون بساط فوتبال و قلیون راه مینداختند موقع غذا هم با ماشین از رستوران براشون غذا میاوردند . کار خیلی خیلی سختشون هم این بود که وقتی پرواز میشنست میرفتند 5 دقیقه زیر هواپیما میموندند
    تا مسافر ها پیاده بشند .از دوماه مانده به پایان خدمت هم پایان دوره میرفتند . شاید میخواستی حساب کنی سرباز سپاه از 18 ماه خدمتش کمتر از 4 ماه در یگان حصور داشت ( من ساعت 8 صبح ترخیص بودم ساعت 6 همون روز از سرپست اومدم !!! اینم پایان دوره ) من تو 18 ماه خدمتم ندیدم سرباز سپاه کلاه سرش باشه !! یا زیپ اورش بسته باشه !!! در صورتی که ما باید تو گرما میرفتیم به عنوان راهور یا نیرو پستی با مردم سرکله میزدیم خیس عرق هم میشدیم حق هم نداشتیم کلاهمون رو برای یک لحظه برداریم تا حالا فرمانده محترم عشقش بکشه بگه هوا گرم شده اورتون رو دیگه دربیارید مرخصیمون هم هفته ای 10 ساعت با هزار خواهش و التماس . دلمون هم خوش بود داریم شهر خودمون خدمت میکنیم حالا شانس میاوردیم لغو مرخصی یا اماده باش نبدویم . ت.جه داشته باشه ما تقریبا بهترین یگان ناجا بعد از ستاد و فرماندهی بودیم . دیگه کلانتری و پاسگاه که بماند..
    این از این جهت گفتم که شما فرمودید برای دیپلمه سپاه یا ناجا فرقی نداره !! چرا داداش خیلی فرق داره خیلی .....
    اگر هم بر صحت گفته های من شک دارید دوست عزیز بنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با هم یکجا خدمت کردیم میتونند نظرشون رو بگن

15. 5 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •