تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1511 از 1746 اولاول ... 5111011141114611501150715081509151015111512151315141515152115611611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,101 به 15,110 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

البته ممکنه طرف مثلا اکانت اصلیش دیاموند باشه و این اکانت جدیده مثلا لول 10 باشه. ولی طرف وقتی حرفه ای بازی می کنه معلومه که ایشون اسمورف هستند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه marde tanhayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا تنهایی باشه

پيش فرض

بله تهرانم ، ولی شهر های بزرگ همه وایرلس ارائه میدن .
    نه عزیزم وایمکس با اینترنت وابرلس تفاوت داره ، وایمکس یک مودم کوچیک داره که با سیم کارت به دکل مخابرات وصل میشه ، پینگ و سرعت دانلودش افتضاحه ! اینترنت وایرلس یک دیش کوچیک میان بالای پشت بوم میزنن ، که دید مستقیم به دکل خاص خودش داره ، سیستک ، فراتر و ... هم میفروشن ، سرعت انتقال داده هاش نسبت به خط ADSL کمتره ، شاید بگم نصفه ! اما از اونطورف پینگ 8.8.8.8 ، بالای 60 نمیاد و تایم اوت اصلا نداره پهتای باندش نامحدوده ، یعنی با خط ADSL شما دانلود میکنین پینگ منفجر میشه ، اما با این با نهایت سرعت دانلود کنین 10 تا میره بالاتر فقط برای گیمر ها لازمه اصلا من الان guildwar 2 سرور اروپا یا کلی بازی دیگه سرور اروپا میزنم انگاری سرور ایرانه اصلا لگ نداره CS پینگم تا روسیه 30 هست و تا کشور های اروپایی 50 60 خوبی دیگه ای هم که داره تقریبا تمامی وابرلس ها کش دارند ، مثل تورنت ، یعنی من ماهی 81 میدم ، سرعت دانلودم 100 هست ، اما آپدیت بازی ها یا هر فایلی که قبل از من کسی دریافت کرده باشرو با 700 800 حتی بعضی وقتی تا 1مگ در ثانیه هم میگیرم البته دلیلی که هزینه من انقدر بالا شده چون نامحدود گرفتم سرویس های حجمی با سرعت های بسیاارررررررررر بالاتر، قیمتشون خیلی کمتر در میاد

شما هم فکر میکنم مودم وایمکس را با اینترنت وایرلس اشنباه گرفتین ، دیش و شما توانایی نصب ندارین و کارشناس باید بیاد نصب کنه اینترنت وایرلس بیشتر شرکت ها اگه پینگ 8.8.8.8 بالاتر از 70 80 باشه میتونین شکاین کنین و پولتون و پس بگیرین ، در حال حاضر بهترین روش برای گرفتن بهترین پینگ در ایران اینترنت وایرلس هست .

سايت شركتي كه خريدي رو بده تعرفه هاش رو ببينم پينك من كلا تو روم هاي ايران از 120 تا پايين نمي ياد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بعضی از بازیکن ها اول بازی یه سری حرکات با چمپشون انجام میدن.یه سری حرکات تکراری پشت سر هم ( منظورم dance و joke و ... نیست.)

میخواستم ببینم کسی میدونه با کدوم کلید های ترکیبی باید انجامش داد ؟ خیلی وقت پیش یکی از دوستان بهم گفته بود ولی الان یادم رفته ( فکر میکنم توش alt+shift+ctrl داشت)

ممنون

در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم. منظور از gank توی بازی چیه ؟ یه چیز تو مایه های tanke ؟

وقتی میگن این چمپ پسیو ی بالایی داره یعنی چی ؟
    کسی از دوستان نمیتونه به سوالاتم جواب بده ؟

یه سوال دیگه هم داشتم : گاهی اوقات تو صفحه انتخاب چمپ تیم ها ( قبل از ورود به بازی) صفحه بسته میشه ( یعنی اون بازی لغو میشه ) و تو دلیلش هم میزنن که یکی از بازیکنان نتونست چمپشو انتخاب کنه برای همین کل بازی کنسل میشه. حالا میخواستم ببینم دقیقاً چه اتفاقی میوفته ؟ یعنی یکی از پلیرها چه خودی و چه پلیر حریف , موقع انتخاب چمپ بازی رو کلاً میبنده ؟ مثلاً از ترکیب چمپ هم تیمی هاش خوشش نمیادو بازی رو میبنده ؟ بعد اونوقت ریوت اخطاری چیزی بهش نمیده ؟ یا اینکه بنش کنه ؟ امتیاز کم کنه ؟ ازین چیزا ؟
    چون من خیلی با این مورد مواجه شدم که وسط انتخاب چمپ بازی کنسل میشه ! نمیشه که هر کی از ترکیب چمپ تیم خوشش نیومد بزنه بازی رو ببنده بره او نو تیم پیدا کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه T.Eftekhari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    یه جای دور

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم : گاهی اوقات تو صفحه انتخاب چمپ تیم ها ( قبل از ورود به بازی) صفحه بسته میشه ( یعنی اون بازی لغو میشه ) و تو دلیلش هم میزنن که یکی از بازیکنان نتونست چمپشو انتخاب کنه برای همین کل بازی کنسل میشه. حالا میخواستم ببینم دقیقاً چه اتفاقی میوفته ؟ یعنی یکی از پلیرها چه خودی و چه پلیر حریف , موقع انتخاب چمپ بازی رو کلاً میبنده ؟ مثلاً از ترکیب چمپ هم تیمی هاش خوشش نمیادو بازی رو میبنده ؟ بعد اونوقت ریوت اخطاری چیزی بهش نمیده ؟ یا اینکه بنش کنه ؟ امتیاز کم کنه ؟ ازین چیزا ؟
    چون من خیلی با این مورد مواجه شدم که وسط انتخاب چمپ بازی کنسل میشه ! نمیشه که هر کی از ترکیب چمپ تیم خوشش نیومد بزنه بازی رو ببنده بره او نو تیم پیدا کنه.
    نرمال نمی تونه یک ربع جوین بده تو رنک ازش امتیاز کم می شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

Step 1 : 100 mb
    Step 2 : 240 mb
    Last edited by Fiddle; 11-02-2015 at 07:34.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان دیروز یه چیز عجیبی دیدم تا حالا ندیده بودم تو lol

طرف با Yasuo بود که solo اومد تاپ . بعد ما داشتیم Dance میرفتیم جلوش اونم واسه رو کم کنی اومد رفت کنار دیوار ، تکیه داد به دیوار و شروع کرد به فلوت زدن
    چطوری همچین کاری میشه کرد ؟ کسی میدونه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ببین وقتی طرف میبینه تیمش احمق بچه و حرومزاده هستند از بازی میره بیرون
    بار اول که بری بیرون 5 دقیقه تو نوبت باید صبر کنی تا بازی پیدا بشه. ولی اگر تو همون روز این کار رو دوباره تکرار کنی میشه 15 دقیقه بعضی موقع ها هم 30 دقیقه یا بیشتر میشه

حالا
    اگر بازی نرمال باشه که مهم نیست. ولی اگر بازی رنک باشه و بیای بیرون 6 امیتاز از دست میدی. ( البته اگر مطمئنی میبازی بهتر از این هستش که 16 یا 20 تا از دست بدی )

حالا یک چیزی میگم که خیلی از دوستان نمی دونند
    اگر شما حالت عادی بازی رو ببندی 6 امتیاز از دست میدی ولی اگر چمپی پیک نکنی و خودش خود به خود بیفته بیرون 3 امتیاز از دست میدی
    پس اگر دیدی تیمت احمقن چیزی پیک نکن تایم تموم بشه خودش بیفته بیرون. به نفعت هستش.

طرف با Yasuo بود که solo اومد تاپ . بعد ما داشتیم Dance میرفتیم جلوش اونم واسه رو کم کنی اومد رفت کنار دیوار ، تکیه داد به دیوار و شروع کرد به فلوت زدن
    من دیده بودم. فکر کنم ctrl 1 ctrl 2 باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

نرمال نمی تونه یک ربع جوین بده تو رنک ازش امتیاز کم می شه
    اهان.پس اگه تو نرمال این کارو تو یه روز چندین بار تکرار کنیم فقط زمان بیشتری به جوین شدنمون اصافه میشه. یعنی اگه زیاد تکرار بشه بن شدن و اینجور چیزا نداره ؟ مثلاً تو یه روز 10 بار این کارو طرف انجام بده ؟ یا اینکه از گیفت سالیانه محروم بشه ؟

بله دیگه.این یکی از حرکات yasuo هست. با ctrl+1 یا ctrl+2 اجرا میشه.

ببین وقتی طرف میبینه تیمش احمق بچه و حرومزاده هستند از بازی میره بیرون
    بار اول که بری بیرون 5 دقیقه تو نوبت باید صبر کنی تا بازی پیدا بشه. ولی اگر تو همون روز این کار رو دوباره تکرار کنی میشه 15 دقیقه بعضی موقع ها هم 30 دقیقه یا بیشتر میشه

حالا
    اگر بازی نرمال باشه که مهم نیست. ولی اگر بازی رنک باشه و بیای بیرون 6 امیتاز از دست میدی. ( البته اگر مطمئنی میبازی بهتر از این هستش که 16 یا 20 تا از دست بدی )

حالا یک چیزی میگم که خیلی از دوستان نمی دونند
    اگر شما حالت عادی بازی رو ببندی 6 امتیاز از دست میدی ولی اگر چمپی پیک نکنی و خودش خود به خود بیفته بیرون 3 امتیاز از دست میدی
    پس اگر دیدی تیمت احمقن چیزی پیک نکن تایم تموم بشه خودش بیفته بیرون. به نفعت هستش.
    همین سوالو از شما هم میپرسم : پس اگه تو نرمال این کارو تو یه روز چندین بار تکرار کنیم فقط زمان بیشتری به جوین شدنمون اضافه میشه. یعنی اگه زیاد تکرار بشه بن شدن و اینجور چیزا نداره تو نرمال ؟ مثلاً تو یه روز 10 بار این کارو طرف انجام بده ؟ یا اینکه از گیفت سالیانه محروم بشه ؟

راستی به این سوالات هم اگر ممکنه جواب بدید :

بعضی از بازیکن ها اول بازی یه سری حرکات با چمپشون انجام میدن.یه سری حرکات تکراری پشت سر هم ( منظورم dance و joke و ... نیست.)

میخواستم ببینم کسی میدونه با کدوم کلید های ترکیبی باید انجامش داد ؟ خیلی وقت پیش یکی از دوستان بهم گفته بود ولی الان یادم رفته ( فکر میکنم توش alt+shift+ctrl داشت)

ممنون

در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم. منظور از gank توی بازی چیه ؟ یه چیز تو مایه های tanke ؟

وقتی میگن این چمپ پسیو ی بالایی داره یعنی چی ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بله دیگه.این یکی از حرکات yasuo هست. با ctrl+1 یا ctrl+2 اجرا میشه.

یعنی مثلا باید کنار دیوار باشه تا این حرکت رو انجام بده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان هرکسی برنامه MK LOL و چیزای شبیه این داره پاک کنه ، جدیدا به شدت دارن بن میکنن ، من خودم 7 تا ایرانی میشناسم واس استفاده از این برنامه بن شدن .

11. این کاربر از cpt.sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •