البته ممکنه طرف مثلا اکانت اصلیش دیاموند باشه و این اکانت جدیده مثلا لول 10 باشه. ولی طرف وقتی حرفه ای بازی می کنه معلومه که ایشون اسمورف هستند.
البته ممکنه طرف مثلا اکانت اصلیش دیاموند باشه و این اکانت جدیده مثلا لول 10 باشه. ولی طرف وقتی حرفه ای بازی می کنه معلومه که ایشون اسمورف هستند.
سايت شركتي كه خريدي رو بده تعرفه هاش رو ببينم پينك من كلا تو روم هاي ايران از 120 تا پايين نمي ياد
کسی از دوستان نمیتونه به سوالاتم جواب بده ؟
یه سوال دیگه هم داشتم : گاهی اوقات تو صفحه انتخاب چمپ تیم ها ( قبل از ورود به بازی) صفحه بسته میشه ( یعنی اون بازی لغو میشه ) و تو دلیلش هم میزنن که یکی از بازیکنان نتونست چمپشو انتخاب کنه برای همین کل بازی کنسل میشه. حالا میخواستم ببینم دقیقاً چه اتفاقی میوفته ؟ یعنی یکی از پلیرها چه خودی و چه پلیر حریف , موقع انتخاب چمپ بازی رو کلاً میبنده ؟ مثلاً از ترکیب چمپ هم تیمی هاش خوشش نمیادو بازی رو میبنده ؟ بعد اونوقت ریوت اخطاری چیزی بهش نمیده ؟ یا اینکه بنش کنه ؟ امتیاز کم کنه ؟ ازین چیزا ؟
چون من خیلی با این مورد مواجه شدم که وسط انتخاب چمپ بازی کنسل میشه ! نمیشه که هر کی از ترکیب چمپ تیم خوشش نیومد بزنه بازی رو ببنده بره او نو تیم پیدا کنه.
نرمال نمی تونه یک ربع جوین بده تو رنک ازش امتیاز کم می شه
Step 1 : 100 mb
Step 2 : 240 mb
Last edited by Fiddle; 11-02-2015 at 07:34.
دوستان دیروز یه چیز عجیبی دیدم تا حالا ندیده بودم تو lol
طرف با Yasuo بود که solo اومد تاپ . بعد ما داشتیم Dance میرفتیم جلوش اونم واسه رو کم کنی اومد رفت کنار دیوار ، تکیه داد به دیوار و شروع کرد به فلوت زدن![]()
چطوری همچین کاری میشه کرد ؟ کسی میدونه ؟
ببین وقتی طرف میبینه تیمش احمق بچه و حرومزاده هستند از بازی میره بیرونکسی از دوستان نمیتونه به سوالاتم جواب بده ؟
یه سوال دیگه هم داشتم : گاهی اوقات تو صفحه انتخاب چمپ تیم ها ( قبل از ورود به بازی) صفحه بسته میشه ( یعنی اون بازی لغو میشه ) و تو دلیلش هم میزنن که یکی از بازیکنان نتونست چمپشو انتخاب کنه برای همین کل بازی کنسل میشه. حالا میخواستم ببینم دقیقاً چه اتفاقی میوفته ؟ یعنی یکی از پلیرها چه خودی و چه پلیر حریف , موقع انتخاب چمپ بازی رو کلاً میبنده ؟ مثلاً از ترکیب چمپ هم تیمی هاش خوشش نمیادو بازی رو میبنده ؟ بعد اونوقت ریوت اخطاری چیزی بهش نمیده ؟ یا اینکه بنش کنه ؟ امتیاز کم کنه ؟ ازین چیزا ؟
چون من خیلی با این مورد مواجه شدم که وسط انتخاب چمپ بازی کنسل میشه ! نمیشه که هر کی از ترکیب چمپ تیم خوشش نیومد بزنه بازی رو ببنده بره او نو تیم پیدا کنه.
بار اول که بری بیرون 5 دقیقه تو نوبت باید صبر کنی تا بازی پیدا بشه. ولی اگر تو همون روز این کار رو دوباره تکرار کنی میشه 15 دقیقه بعضی موقع ها هم 30 دقیقه یا بیشتر میشه
حالا
اگر بازی نرمال باشه که مهم نیست. ولی اگر بازی رنک باشه و بیای بیرون 6 امیتاز از دست میدی. ( البته اگر مطمئنی میبازی بهتر از این هستش که 16 یا 20 تا از دست بدی )
حالا یک چیزی میگم که خیلی از دوستان نمی دونند
اگر شما حالت عادی بازی رو ببندی 6 امتیاز از دست میدی ولی اگر چمپی پیک نکنی و خودش خود به خود بیفته بیرون 3 امتیاز از دست میدی
پس اگر دیدی تیمت احمقن چیزی پیک نکن تایم تموم بشه خودش بیفته بیرون. به نفعت هستش.
من دیده بودم. فکر کنم ctrl 1 ctrl 2 باشه
دوستان دیروز یه چیز عجیبی دیدم تا حالا ندیده بودم تو lol
طرف با Yasuo بود که solo اومد تاپ . بعد ما داشتیم Dance میرفتیم جلوش اونم واسه رو کم کنی اومد رفت کنار دیوار ، تکیه داد به دیوار و شروع کرد به فلوت زدن![]()
چطوری همچین کاری میشه کرد ؟ کسی میدونه ؟![]()
اهان.پس اگه تو نرمال این کارو تو یه روز چندین بار تکرار کنیم فقط زمان بیشتری به جوین شدنمون اصافه میشه. یعنی اگه زیاد تکرار بشه بن شدن و اینجور چیزا نداره ؟ مثلاً تو یه روز 10 بار این کارو طرف انجام بده ؟ یا اینکه از گیفت سالیانه محروم بشه ؟
بله دیگه.این یکی از حرکات yasuo هست. با ctrl+1 یا ctrl+2 اجرا میشه.
همین سوالو از شما هم میپرسم : پس اگه تو نرمال این کارو تو یه روز چندین بار تکرار کنیم فقط زمان بیشتری به جوین شدنمون اضافه میشه. یعنی اگه زیاد تکرار بشه بن شدن و اینجور چیزا نداره تو نرمال ؟ مثلاً تو یه روز 10 بار این کارو طرف انجام بده ؟ یا اینکه از گیفت سالیانه محروم بشه ؟
راستی به این سوالات هم اگر ممکنه جواب بدید :
بعضی از بازیکن ها اول بازی یه سری حرکات با چمپشون انجام میدن.یه سری حرکات تکراری پشت سر هم ( منظورم dance و joke و ... نیست.)
میخواستم ببینم کسی میدونه با کدوم کلید های ترکیبی باید انجامش داد ؟ خیلی وقت پیش یکی از دوستان بهم گفته بود ولی الان یادم رفته ( فکر میکنم توش alt+shift+ctrl داشت)
ممنون
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم. منظور از gank توی بازی چیه ؟ یه چیز تو مایه های tanke ؟
وقتی میگن این چمپ پسیو ی بالایی داره یعنی چی ؟
یعنی مثلا باید کنار دیوار باشه تا این حرکت رو انجام بده ؟
دوستان هرکسی برنامه MK LOL و چیزای شبیه این داره پاک کنه ، جدیدا به شدت دارن بن میکنن ، من خودم 7 تا ایرانی میشناسم واس استفاده از این برنامه بن شدن .
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)