تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1511 از 1783 اولاول ... 5111011141114611501150715081509151015111512151315141515152115611611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,101 به 15,110 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من پینگم که رویایی بود با صبانت 4.2.2.4 حدود 97 بود از کاشان رو 87 هم میومد تو بازی های انلاین که حرف نداره و از نظر stable بودن هم عالیه در حالت کلی برا من از 4.2.2.4 بیشتر از 140 نمیشد را وبگردی هم عالی هست ولی از نظر صبانه صفر شد صفر اصلا بدر نمیخوره بعد یه نکته مهم شبانه بعد ساعت 2 پینگ خارجی فرقی نمیکنه ولی کانکشتن از خارج ضعیف میشه نمیتونی با سرعت بالا از سرور خارجی دانلود کنی میاد پایین
    با سلام اطلاعاتی در مورد اینترنت صبانت دارم من خوزستان زندگی میکنم
    پینگش چطوره؟؟ از مخابرات پایینتره؟؟
    من میخوام برای گیم آنلاین بگیرم پینگ سرور ایرانی و خارجیش چنده؟؟
    پینگ آیپی 10.31.36.98 شما چنده؟!
    کسی از شما ها اطلاعی داره
    با تشکر و شرمنده

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من پینگم که رویایی بود با صبانت 4.2.2.4 حدود 97 بود از کاشان رو 87 هم میومد تو بازی های انلاین که حرف نداره و از نظر stable بودن هم عالیه در حالت کلی برا من از 4.2.2.4 بیشتر از 140 نمیشد را وبگردی هم عالی هست ولی از نظر صبانه صفر شد صفر اصلا بدر نمیخوره بعد یه نکته مهم شبانه بعد ساعت 2 پینگ خارجی فرقی نمیکنه ولی کانکشتن از خارج ضعیف میشه نمیتونی با سرعت بالا از سرور خارجی دانلود کنی میاد پایین
    ببین من که دانلود شبانه رو با پارس میکنم
    اینو واسه روز میخوام بگیرم و وبگردی
    پس اوکی هست بگیرم
    مرسی

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام
    من تلفنی 1 مگ با پنج گیگ ترافیک رو سفارش دادم
    بعد حدودا دو ساعت زنگ زدن اپراتور گفت خط اشغالی داره باید برین مخابرات اشغالی رو رفع کنید گفتم ما چهار ساله داریم اینجا زندگی میکنیم اینترنت رو خط نداشتیم خط هم به نام کس دیگست
    بعد گفت باشه و قطع کرد
    الان یعنی چی؟ من پیگیری کنم یا نه دوباره زنگ بزنم؟
    سلام به همشهری هم درد.چه جالب یکی دیگه مثل خودم پیدا کردم.منم دو تا خط تلفنم رو از خونه قبلی درخواست دادم به خونه جدیدی که اومدم منتقل بشه.(آخه من کلا همه جا یا دو یا سه تا خط و دو یا سه تا سرویس اینترنت میگیرم)بگذریم که کلی اذیتم کرد مخابرات تا دو تا خطم رو منتقل کرد(آخه از یک مرکز باید منتقل میشد به یک مرکز مخابرات دیگه) بعد از انتقال قبل از اینکه خطمو کابل کشی کنم تو خونه و ازش استفاده کنم سریع رفتم و به فلان شرکت اینترنتی درخواست رانژه خطمو دادم.طرف بهم گفت مخابرات پورتتو اشغال کرده و باید درخواست تخلیه پورت بدی.واقعا تعجب کرده بودم.خلاصه امور مشترکینها بهم گفتن برو مرکز مخابرات و فقط اونجا میتونی درخواست تخلیه پورت بدی.منم رفتم مرکز مخابرات و مسئول مربوطه بهم گفت شما که از ما سرویس نداری که اومدی درخواست تخلیه میدی.منم گفتم بله و تعجب منم از اینه که چرا با این وجود شما پورتم رو اشغال کردید.خلاصه گفت ما اینجا پورت خالی از هیچ شرکتی نداریم بهتون بدیم و اگر پورتتونو تخلیه کنید اصلا خط تلفنتون رو جمع میکنیم.گفتم خانم محترم فلان شرکت و فلان شرکت بهم گفتن در مرکز شما پورت خالی دارن.گفت پس با مسئولیت خودتون تخلیه میکنم.12 روز گذشت و پورتم تخلیه نشد.اینبار رفتم پیش خود رئیس مرکز و جریان رو گفتم.اونم شماره هامو گرفت و قول داد رسیدگی کنه و بهم خبرشو بده.خداییش هم 3 روز بعدش خودش بهم زنگ زد و گفت پورتت تخلیه شده(دیروز ظهر)منم هنوز از دیروز به شرکتهای اینترنتی که ازشون میخواهم سرویس بگیرم زنگ نزدم ببینم راست میگه یا نه ولی قاعدتا باید راست گفته باشه.در آخر هم یکی از کارمندای خودشون بهم گفت جدیدا این کلک رو میزنن تا مجبورت کنن از خودشون سرویس برداری.(ظاهرا خطهایی رو که اینترنت تا حالا روشون نبوده و تازه میخواهند سرویس بگیرن این بلا رو سرشون در میارن)خلاصه شما هم داداش گلم مستقیما برو پیش رییس مرکزت تا کارت راه بیفته.
    Last edited by david-ebi; 26-12-2014 at 01:20.

4. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

منم رو یک از خطهام ثبتنام کردم دیشب ببنیم چه جوری هست سرویسشون
    کی زنگ میزنن؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام
    بچه ها یه سوال داشتم من اگه بخوام 128 نامحدود صبانت رو بگیرم آیا بعد از پایان یافتن حداقل تبادل دریافتی در ماه ،آیا پینگ افزایش پیدا میکنه و بالا میره؟؟
    لطف کنید سوال من رو جواب بدین

داره خودمونی میشه gholamzadegan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من دیروز اینترنتم وصل شد چون اولین بار هستش اینترنت رو خط می گیرم یک مشکلی دارم که نمیدونم راه حلش چی
    ما دو تا تلفن داریم(منظورم خط نیست) یکی رو با اسپلیتر خود مورم وصل کردم ولی تلفن دوم رو که تو اتاق دیگست وصل که می کنم اینترنت قطع میشه مشکل از کجاست؟

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    من دیروز اینترنتم وصل شد چون اولین بار هستش اینترنت رو خط می گیرم یک مشکلی دارم که نمیدونم راه حلش چی
    ما دو تا تلفن داریم(منظورم خط نیست) یکی رو با اسپلیتر خود مورم وصل کردم ولی تلفن دوم رو که تو اتاق دیگست وصل که می کنم اینترنت قطع میشه مشکل از کجاست؟
    اسپلیتر رو باید سر خط بزاری(یکی بیاد برای مودمت یکی هم بره برای 2 تا تلفن) نه روی یکی از تلفن

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بین صبانت و آسیاتک موندم نظرتون کدوم بهتره؟!

داره خودمونی میشه gholamzadegan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اسپلیتر رو باید سر خط بزاری(یکی بیاد برای مودمت یکی هم بره برای 2 تا تلفن) نه روی یکی از تلفن
    آخه چطوری؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

چطوری اینکه اگه ۲ تا تلفن یه جا نیستن یه ۴ تومن دیگه بده یه اسپلیتر دیگه بگیر رو اون یکی تلفن هم فبلش وصل کن

Sent from my iPad using Tapatalk

12. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •