با سلام اطلاعاتی در مورد اینترنت صبانت دارم من خوزستان زندگی میکنم
پینگش چطوره؟؟ از مخابرات پایینتره؟؟
من میخوام برای گیم آنلاین بگیرم پینگ سرور ایرانی و خارجیش چنده؟؟
پینگ آیپی 10.31.36.98 شما چنده؟!
کسی از شما ها اطلاعی داره
با تشکر و شرمنده
با سلام اطلاعاتی در مورد اینترنت صبانت دارم من خوزستان زندگی میکنم
پینگش چطوره؟؟ از مخابرات پایینتره؟؟
من میخوام برای گیم آنلاین بگیرم پینگ سرور ایرانی و خارجیش چنده؟؟
پینگ آیپی 10.31.36.98 شما چنده؟!
کسی از شما ها اطلاعی داره
با تشکر و شرمنده
ببین من که دانلود شبانه رو با پارس میکنم
اینو واسه روز میخوام بگیرم و وبگردی
پس اوکی هست بگیرم
مرسی
سلام به همشهری هم درد.چه جالب یکی دیگه مثل خودم پیدا کردم.منم دو تا خط تلفنم رو از خونه قبلی درخواست دادم به خونه جدیدی که اومدم منتقل بشه.(آخه من کلا همه جا یا دو یا سه تا خط و دو یا سه تا سرویس اینترنت میگیرم)بگذریم که کلی اذیتم کرد مخابرات تا دو تا خطم رو منتقل کرد(آخه از یک مرکز باید منتقل میشد به یک مرکز مخابرات دیگه) بعد از انتقال قبل از اینکه خطمو کابل کشی کنم تو خونه و ازش استفاده کنم سریع رفتم و به فلان شرکت اینترنتی درخواست رانژه خطمو دادم.طرف بهم گفت مخابرات پورتتو اشغال کرده و باید درخواست تخلیه پورت بدی
.واقعا تعجب کرده بودم.خلاصه امور مشترکینها بهم گفتن برو مرکز مخابرات و فقط اونجا میتونی درخواست تخلیه پورت بدی.منم رفتم مرکز مخابرات و مسئول مربوطه بهم گفت شما که از ما سرویس نداری که اومدی درخواست تخلیه میدی.منم گفتم بله و تعجب منم از اینه که چرا با این وجود شما پورتم رو اشغال کردید.خلاصه گفت ما اینجا پورت خالی از هیچ شرکتی نداریم بهتون بدیم و اگر پورتتونو تخلیه کنید اصلا خط تلفنتون رو جمع میکنیم
.گفتم خانم محترم فلان شرکت و فلان شرکت بهم گفتن در مرکز شما پورت خالی دارن.گفت پس با مسئولیت خودتون تخلیه میکنم.12 روز گذشت و پورتم تخلیه نشد.اینبار رفتم پیش خود رئیس مرکز و جریان رو گفتم.اونم شماره هامو گرفت و قول داد رسیدگی کنه و بهم خبرشو بده.خداییش هم 3 روز بعدش خودش بهم زنگ زد و گفت پورتت تخلیه شده(دیروز ظهر)منم هنوز از دیروز به شرکتهای اینترنتی که ازشون میخواهم سرویس بگیرم زنگ نزدم ببینم راست میگه یا نه ولی قاعدتا باید راست گفته باشه
.در آخر هم یکی از کارمندای خودشون بهم گفت جدیدا این کلک رو میزنن تا مجبورت کنن از خودشون سرویس برداری
.(ظاهرا خطهایی رو که اینترنت تا حالا روشون نبوده و تازه میخواهند سرویس بگیرن این بلا رو سرشون در میارن)خلاصه شما هم داداش گلم مستقیما برو پیش رییس مرکزت تا کارت راه بیفته.
Last edited by david-ebi; 26-12-2014 at 01:20.
منم رو یک از خطهام ثبتنام کردم دیشب ببنیم چه جوری هست سرویسشون
کی زنگ میزنن؟!
با سلام
بچه ها یه سوال داشتم من اگه بخوام 128 نامحدود صبانت رو بگیرم آیا بعد از پایان یافتن حداقل تبادل دریافتی در ماه ،آیا پینگ افزایش پیدا میکنه و بالا میره؟؟
لطف کنید سوال من رو جواب بدین
سلام
من دیروز اینترنتم وصل شد چون اولین بار هستش اینترنت رو خط می گیرم یک مشکلی دارم که نمیدونم راه حلش چی
ما دو تا تلفن داریم(منظورم خط نیست) یکی رو با اسپلیتر خود مورم وصل کردم ولی تلفن دوم رو که تو اتاق دیگست وصل که می کنم اینترنت قطع میشه مشکل از کجاست؟
اسپلیتر رو باید سر خط بزاری(یکی بیاد برای مودمت یکی هم بره برای 2 تا تلفن) نه روی یکی از تلفن
آخه چطوری؟!
چطوری اینکه اگه ۲ تا تلفن یه جا نیستن یه ۴ تومن دیگه بده یه اسپلیتر دیگه بگیر رو اون یکی تلفن هم فبلش وصل کن
Sent from my iPad using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)