نه عزیز اگه ۱۲۸ نامحدود بگیری کلا فکر کن دیال آپ داری ، چون دانلودت ۵ تا ۸ کیلو بایت بیشتر نمیشه تازه اگه کمتر از اینم نشه !!!
نه عزیز اگه ۱۲۸ نامحدود بگیری کلا فکر کن دیال آپ داری ، چون دانلودت ۵ تا ۸ کیلو بایت بیشتر نمیشه تازه اگه کمتر از اینم نشه !!!
تفاوت سرعت دانلود شبانه برای سرورهای داخلی و خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی دیشب برای دانلود از تورنت مشکلی نداره؟
سلام دوستان.
شما هم با وارد شدن به google یا gmail مشکل دارید ؟ چند روزه به سختی میتونم وارد این سایتا بشم ولی با سایتای دیگه هیچ مشکلی ندارم
آره مال منم همین طوریه میگن بخاطر استفاده از ip های متغیره. دیگه نمیشه از فیل شکن استفاده کرد معلوم نیست چه خوابی برامون دیدن خدا بخیر کنه![]()
مبین نت باید از زیان دهی خارج شود
نود آي سی تی – سید مصطفی سید هاشمی در خصوص اینکه مخابرات چه برنامه ای برای جلوگیری از زیان دهی بیشتر مبین نت دارد، گفت: براساس طرح تجاری مبین نت به دلیل ایجاد زیرساخت ها در چهار سال اول فعالیت به سود دهی نمی رسد و اکنون نیز چهار سال از فعالیت آن گذشته است و امیدواریم زودتر به سود دهی برسد.
وی در خصوص اینکه در طرح تجاری ملزوماتی از جمله جذب حدود چهار میلیون مشترک در این دوره باید به ثمر میرسید تا از این به بعد این اپراتور به سود برسد و این در حالی است که مبین نت در حال حاضر حدود 500 هزار مشترک دارد و درآمد فعلی حتی کفاف حقوق کارکنانش را هم نمی دهد گفت: از آنجا که مبین نت برای ایجاد شبکه وایمکس در کشور طی دو سال اول فعالیت سرمایه گذاری زیادی انجام داده این موضوع موجب شده تا این شرکت زیان ده باشد.
وی افزود: مدیران مبین نت باید به هر چه سریعتر چهار میلیون مشترک را جذب کند و ما همچنان به این پروژه امیدواریم.
سلام
چند سوال دارم.تعرفه نامحدود یکماهه با سرعت 128 در سایت مبین نت 36800 تومن درج شده بدون احتساب 6 درصد مالیات.
من میخوام بدونم اگه بخوام این تعرفه رو انتخاب کنم کلا ماهیانه چقدر باید بدم؟ یعنی علاوه بر 36800 تومن چقدر دیگه باید بدم و برای چه چیزی.
و اگر تعرفه 1 ماهه با سرعت 128 رو انتخاب کنم چی ؟ چقدر باید علاوه بر اون 18000 تومن بدم ؟
از بین مودم هایی که داره کدوم بهتر هست؟ چند مدل داره همگی با یه قیمت.
در مورد پوشش منطقه :
من از عکس های گوگل که پوشش منطقه ما رو نشون میداد دقیقا متوجه نشدم که آیا پوشش منطقه ما به صورت indoor هست یا outdoor .
اگر فرض بگیرم که پوشش منطقه ما outdoor باشه آیا با مودم های رو میزی معمولی مبین نت میتونم وصل بشم؟
با این نکته که در آپارتمان سکونت نداریم و خونه حیاط داره و میشه مودم رو برد نزدیک در و پنجره اتاقی که رو به حیاط هست.
دوستان لطفا راهنمایی کنید چون تازه میخوام به شما بپیوندم ( اونهم بعد از 9 سال dialup بودن و gprs ) و اینکه منطقه ما DLC هست و تنها راه استفاده از وایمکس.مرسی
نه اینکه حالا میتونه جواب همین 500 هزار تا رو بده...
؟؟؟
اصلا ربطی نداره.
دلیلش محدود کردن پروتکل https هست. هر سایتی این جور باشه کند میشه
سلام
قیمت هر سرویس رو باید + %6 کنی تا قیمت نهایی بدست بیاد.مثلا 36800/100X6=2208 که با قیمت اصلی میشه 39000 تومان.تمامی سرویسها اینجوری حساب میشن.لیست کامل:
هنوز نمیشه گفت کدوم مودم بهتره.مودمها فقط شرکت سازندشون فرق داره من خودم ix350 دارم که مثل همون dx350 هست و مشکلی باهاش ندارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای پوشش مناطق شما به این صفحه مراجعه کن:
ابتدا عکس پوشش داخلی شهر خودتون رو ببین.باید در منطقه های سبزرنگ باشی.اگه نبود پوشش خارجی رو ببین.البته بهترین کار این هست که با نمایندگی شهر خودتون تماس بگیری و بیاد برات تست کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------
در آخر دوتا پیشنهاد دارم:
1.اگه به جابجایی نیازی نداری و اگه راهی هست بتونی adsl بگیری(مخابرات) طرف وایمکس نیا چون هم مین نت و هم ایرانسل،کیفیت پایینتر و تعرفه های بسیار بالاتری از adsl دارن.
2.طرحهای نامحدود 24 ساعته که در جدول اشتراک 1 به 10 نوشته،اصلا کیفیت لازم رو نداره و حتی خود مبین نت هم اونهارو قبول نداره.انتخابشون نکن.
موفق باشی
Last edited by mohammad_87; 06-05-2013 at 22:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)