تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1511 از 2199 اولاول ... 51110111411146115011507150815091510151115121513151415151521156116112011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,101 به 15,110 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مرسی عزیز 1مگابیت رو متوجه شدم، اما سوالم روی 128 Kbs بود الان 128 محدود دارم میخوام همین سرعت خونگی رو نا محدود بگیرم الان سرعت دانلود شبا 30-35 هست میخوام بدونم نامحدود بگیرم همین سرعت رو بهم میده یا مثل 1 مگابیت که میگی 1 به دهه و سرعتش یک دهم میشه اینم مثلا سرعت دانلود 30 هست میخواد بشه 3 مثلا؟ یا اینکه روی همین میمونه، کسی نیست که داشته باشه 128 نا محدود؟ و اینکه 128 هم اداری و 24 ساعته داره مثل 1 مگابیت؟ چون میخوام سرعت پایین بگیرم میخوام بدونم همین سرعت 30-35 رو روی نامحدود هم دارم یا کمتر از این میشه
    نه عزیز اگه ۱۲۸ نامحدود بگیری کلا فکر کن دیال آپ داری ، چون دانلودت ۵ تا ۸ کیلو بایت بیشتر نمیشه تازه اگه کمتر از اینم نشه !!!

2. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

کسی دیشب برای دانلود از تورنت مشکلی نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    شما هم با وارد شدن به google یا gmail مشکل دارید ؟ چند روزه به سختی میتونم وارد این سایتا بشم ولی با سایتای دیگه هیچ مشکلی ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

سلام دوستان.
    شما هم با وارد شدن به google یا gmail مشکل دارید ؟ چند روزه به سختی میتونم وارد این سایتا بشم ولی با سایتای دیگه هیچ مشکلی ندارم
    آره مال منم همین طوریه میگن بخاطر استفاده از ip های متغیره. دیگه نمیشه از فیل شکن استفاده کرد معلوم نیست چه خوابی برامون دیدن خدا بخیر کنه

8. این کاربر از mohammad ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مبین نت باید از زیان دهی خارج شود
    نود آي سی تی – سید مصطفی سید هاشمی در خصوص اینکه مخابرات چه برنامه ای برای جلوگیری از زیان دهی بیشتر مبین نت دارد، گفت: براساس طرح تجاری مبین نت به دلیل ایجاد زیرساخت ها در چهار سال اول فعالیت به سود دهی نمی رسد و اکنون نیز چهار سال از فعالیت آن گذشته است و امیدواریم زودتر به سود دهی برسد.
    وی در خصوص اینکه در طرح تجاری ملزوماتی از جمله جذب حدود چهار میلیون مشترک در این دوره باید به ثمر میرسید تا از این به بعد این اپراتور به سود برسد و این در حالی است که مبین نت در حال حاضر حدود 500 هزار مشترک دارد و درآمد فعلی حتی کفاف حقوق کارکنانش را هم نمی دهد گفت: از آنجا که مبین نت برای ایجاد شبکه وایمکس در کشور طی دو سال اول فعالیت سرمایه گذاری زیادی انجام داده این موضوع موجب شده تا این شرکت زیان ده باشد.
    وی افزود: مدیران مبین نت باید به هر چه سریع‌تر چهار میلیون مشترک را جذب کند و ما همچنان به این پروژه امیدواریم.

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام

چند سوال دارم.تعرفه نامحدود یکماهه با سرعت 128 در سایت مبین نت 36800 تومن درج شده بدون احتساب 6 درصد مالیات.

من میخوام بدونم اگه بخوام این تعرفه رو انتخاب کنم کلا ماهیانه چقدر باید بدم؟ یعنی علاوه بر 36800 تومن چقدر دیگه باید بدم و برای چه چیزی.

و اگر تعرفه 1 ماهه با سرعت 128 رو انتخاب کنم چی ؟ چقدر باید علاوه بر اون 18000 تومن بدم ؟

از بین مودم هایی که داره کدوم بهتر هست؟ چند مدل داره همگی با یه قیمت.

در مورد پوشش منطقه :
    من از عکس های گوگل که پوشش منطقه ما رو نشون میداد دقیقا متوجه نشدم که آیا پوشش منطقه ما به صورت indoor هست یا outdoor .
    اگر فرض بگیرم که پوشش منطقه ما outdoor باشه آیا با مودم های رو میزی معمولی مبین نت میتونم وصل بشم؟
    با این نکته که در آپارتمان سکونت نداریم و خونه حیاط داره و میشه مودم رو برد نزدیک در و پنجره اتاقی که رو به حیاط هست.

دوستان لطفا راهنمایی کنید چون تازه میخوام به شما بپیوندم ( اونهم بعد از 9 سال dialup بودن و gprs ) و اینکه منطقه ما DLC هست و تنها راه استفاده از وایمکس.مرسی

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مبین نت باید از زیان دهی خارج شود
    نود آي سی تی – سید مصطفی سید هاشمی در خصوص اینکه مخابرات چه برنامه ای برای جلوگیری از زیان دهی بیشتر مبین نت دارد، گفت: براساس طرح تجاری مبین نت به دلیل ایجاد زیرساخت ها در چهار سال اول فعالیت به سود دهی نمی رسد و اکنون نیز چهار سال از فعالیت آن گذشته است و امیدواریم زودتر به سود دهی برسد.
    وی در خصوص اینکه در طرح تجاری ملزوماتی از جمله جذب حدود چهار میلیون مشترک در این دوره باید به ثمر میرسید تا از این به بعد این اپراتور به سود برسد و این در حالی است که مبین نت در حال حاضر حدود 500 هزار مشترک دارد و درآمد فعلی حتی کفاف حقوق کارکنانش را هم نمی دهد گفت: از آنجا که مبین نت برای ایجاد شبکه وایمکس در کشور طی دو سال اول فعالیت سرمایه گذاری زیادی انجام داده این موضوع موجب شده تا این شرکت زیان ده باشد.
    وی افزود: مدیران مبین نت باید به هر چه سریع‌تر چهار میلیون مشترک را جذب کند و ما همچنان به این پروژه امیدواریم.
    نه اینکه حالا میتونه جواب همین 500 هزار تا رو بده...

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آره مال منم همین طوریه میگن بخاطر استفاده از ip های متغیره. دیگه نمیشه از فیل شکن استفاده کرد معلوم نیست چه خوابی برامون دیدن خدا بخیر کنه
    ؟؟؟
    اصلا ربطی نداره.
    دلیلش محدود کردن پروتکل https هست. هر سایتی این جور باشه کند میشه

13. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام

چند سوال دارم.تعرفه نامحدود یکماهه با سرعت 128 در سایت مبین نت 36800 تومن درج شده بدون احتساب 6 درصد مالیات.

من میخوام بدونم اگه بخوام این تعرفه رو انتخاب کنم کلا ماهیانه چقدر باید بدم؟ یعنی علاوه بر 36800 تومن چقدر دیگه باید بدم و برای چه چیزی.

و اگر تعرفه 1 ماهه با سرعت 128 رو انتخاب کنم چی ؟ چقدر باید علاوه بر اون 18000 تومن بدم ؟

از بین مودم هایی که داره کدوم بهتر هست؟ چند مدل داره همگی با یه قیمت.

در مورد پوشش منطقه :
    من از عکس های گوگل که پوشش منطقه ما رو نشون میداد دقیقا متوجه نشدم که آیا پوشش منطقه ما به صورت indoor هست یا outdoor .
    اگر فرض بگیرم که پوشش منطقه ما outdoor باشه آیا با مودم های رو میزی معمولی مبین نت میتونم وصل بشم؟
    با این نکته که در آپارتمان سکونت نداریم و خونه حیاط داره و میشه مودم رو برد نزدیک در و پنجره اتاقی که رو به حیاط هست.

دوستان لطفا راهنمایی کنید چون تازه میخوام به شما بپیوندم ( اونهم بعد از 9 سال dialup بودن و gprs ) و اینکه منطقه ما DLC هست و تنها راه استفاده از وایمکس.مرسی
    سلام
    قیمت هر سرویس رو باید + %6 کنی تا قیمت نهایی بدست بیاد.مثلا 36800/100X6=2208 که با قیمت اصلی میشه 39000 تومان.تمامی سرویسها اینجوری حساب میشن.لیست کامل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هنوز نمیشه گفت کدوم مودم بهتره.مودمها فقط شرکت سازندشون فرق داره من خودم ix350 دارم که مثل همون dx350 هست و مشکلی باهاش ندارم.
    برای پوشش مناطق شما به این صفحه مراجعه کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ابتدا عکس پوشش داخلی شهر خودتون رو ببین.باید در منطقه های سبزرنگ باشی.اگه نبود پوشش خارجی رو ببین.البته بهترین کار این هست که با نمایندگی شهر خودتون تماس بگیری و بیاد برات تست کنه.
    ------------
    در آخر دوتا پیشنهاد دارم:
    1.اگه به جابجایی نیازی نداری و اگه راهی هست بتونی adsl بگیری(مخابرات) طرف وایمکس نیا چون هم مین نت و هم ایرانسل،کیفیت پایینتر و تعرفه های بسیار بالاتری از adsl دارن.
    2.طرحهای نامحدود 24 ساعته که در جدول اشتراک 1 به 10 نوشته،اصلا کیفیت لازم رو نداره و حتی خود مبین نت هم اونهارو قبول نداره.انتخابشون نکن.
    موفق باشی
    Last edited by mohammad_87; 06-05-2013 at 22:03.

15. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •