پس شما به اینترنت وصلی!
پس چرا می خوای بریج کانکت شی؟!
پس شما به اینترنت وصلی!
پس چرا می خوای بریج کانکت شی؟!
سلام همگی
وایرلس مودم اسمش هست خط های انتنش هست ولی خیلی راحت پیدا میشه ولی کانکت نمیشه موقع کانکت شدن خط های انتنش میره.مودم asus n10 حتی با گوشی هم نمیتونم وصل شم.ریست هم کردم ولی بی فایده بود. میشه راهنمایی کنین لطفا؟
زمانی که کانکت می شید خط های مودم میره؟
آنتن مودم و خود مودم مشکل نداره؟
مشکل ظاهرا از مودمه!
Last edited by Armin.Computer; 28-06-2013 at 23:44.
نه هیچ خطا یا اروری نمیده میخاد کانکت بشه ولی نمیتونه.والا منم نمیدونم خودم فکر میکردم از مودم باشه ولی به خودم گفتم اگه از مودم بود مثلا نباید اسم مودم رو میاورد نمیدونم والا خودمم![]()
دوست عزیز شما یه بار پست اول را بخون.گفته بودم میخام بدونم یوزر و پسوردم کجای تنطیمات مودم وارد شده !همین!
اسم مودم رو ممکنه بیاره
ولی ممکنه اختلالت آنتن دهی داشته باشه
اینجوری هم میشه
دقیق جواب شما رو نمی دونم
یک راه حل هایی هست
ممکنه به شما بگم و تنظیمات به هم بخوره و دیگه نتونید تنظیم کنید!
اگه لطف کنید راه حل ها را بگید ممنون میشم اینطور مواقع حواسم هست که چشمش! را کور نکنم
تو آدرس بار بزن 192.168.1.1میخام بدونم یوزر و پسوردم کجای تنطیمات مودم وارد شده !همین
برو به قسمت Interface Setup
روی PVC Summary کلیک کن یه صفحه جدید میاد ببین کدوم PVC فعاله ، صفحه جدید رو ببند حالا PVC فوق رو انتخاب کن
حالا پایینش رو که نگاه کنی مبینی یوزر نیم و پسوورد داره ، یوزرنیمش رو میتونی ببینی ولی پسووردش رو فکر نکنم بتونی.
سلام دوستان
چراغ dsl روی مودم فقط روی خط تلفنی که رانژه شده باشه روشن میشه ؟ یا روی خطی که adsl نداره هم روشن میشه ؟ (d-link 2640 u )
با تشکر
سلام دوست عزيزم
فقط روي خط تلفني كه رانژه شده باشه روشن ميشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)