جواب هاتو به غیر ازمن با عکس - عکس همون یکسال هم با تاریخش گذاشتیم دوستان دیگه همشهری که میدونستن تایید کردن توی همون صفحات قبل جوابتون را دادن .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جواب هاتو به غیر ازمن با عکس - عکس همون یکسال هم با تاریخش گذاشتیم دوستان دیگه همشهری که میدونستن تایید کردن توی همون صفحات قبل جوابتون را دادن .
سلام دوستان
اینترنت مخابرات ساعات رایگانش چند تا چند هست؟
خدا رو شکر , چشم حسود بینا! من که مشکلی ندارم , پینگ خوب و منظم و بازی آنلاین به راه![]()
512 -نامحدود مخابرات آستارا سرعت بین 60-70 هست
خودم جواب خودم رو میدم.
2 تا 7 هست. اما طبق گفته پشتیبانی مثل اینکه باید ساعت 2 dc شد و دوباره connect شد تا مصرف تو اون ساعات جز ساعات رایگان حساب بشه.
دوست عزیز تو ساعات رایگان هم سرعت60-70 یا افت میکنه؟
نا محدود دیگه ساعات رایگان نداره
سلام
اون زمان که منم اندیشه نامحدود دااشتم وقتی از رایگان 3 روزه استفاده می کردم اوایل خوب بود هرچه جلوتر می رفت سرعت افت پیدا می کرد. دلیلشم کاملاً مشخصه، این 3 روز رو گذاشتن برای کارهای ضروری که ممکنه پیش بیاد اگه این 3 روز سرعت هم مثل روزای عادی باشه که در واقع شرکت 3 روز ضرر کرده.
البته خدا رو شکر منم امروز رفتم برای جمع آوری سرویس اندیشه و هر وقت جمع بشه برای ثبت نام 2020 اقدام می کنم.
دوستانی که 256 33 تومنی از پارس آنلاین می گیرن سرعت دانلود رو اعلام کنن.. مرسی
نامحدود 128 شاتل دارم سرعت تو روزا 90-100 هست اما ساعات رایگان میاد رو30 میخواستم بدونم مخابراتم اینجوریه یا 24 ساعته سرعت ثابته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)