بازی اجرا نمیشه یا نمیتونی بازی کنی؟من خودم الان نصب دارم بازی سختی هستش اررورش چیه واضحتر بگید تا دوستان بتونندکمکت کنند
تریلر رسمی بازی شبیه ساز پرواز IL-2 Sturmovik- Cliffs of Dover
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی اجرا نمیشه یا نمیتونی بازی کنی؟من خودم الان نصب دارم بازی سختی هستش اررورش چیه واضحتر بگید تا دوستان بتونندکمکت کنند
تریلر رسمی بازی شبیه ساز پرواز IL-2 Sturmovik- Cliffs of Dover
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرکش رو دانلود میکنم ولی CoD1 و MW1 , 2 رو که دانلود کردم اصلاً مشکلی نداشتن. ضمن اینکه حجم خیلی کمتری هم داشتن نه مثل این بالای 7 گیگ!!!!!!![]()
سلام دوستان
این بازی بلور چی مرگشه رو دسته کار نمی کنه خونه که بودم با یک دسته عصر بوق زدم بدون مشکل اجرا می شد یک جا دیگه امتحان کردم دیدم اصلا دسته بازی رو نمی شناسه قضیه چیه؟!!
** فوري **
دوستان من بازي superbike 2011 رو از روي فايل ISO كه دانلود كردم نصب ميكنم ولي موقع اجراي بازي ارور ميده و ازم DVDبازي رو ميخواد، حتي قبل از اجراي بازي فايل ايميج بازي رو در داخل يه درايو مجازي mount كردم ولي باز هم مشكلم حل نشد
سلام به همه
من تازه يه مشكل جديد برام پيش اومده
امروز كه كامپيوتر ور روشن كردم رفتم NSF رو بازي كنم ديدم بازي تيك ميزنه گفتم شايد اشكال از بازيه براي همين تنظيمات بازي رو تا جايي كه ميشد پايين آوردم ولي بازم تيك ميزد! در حالي كه ديروز همين بازي به راحتي اجرا ميشد
رفتم pes2012 رو بازي كنم كه ديدم اونم تيك ميزنه! خلاصه رفتم هرچي بازي رو كامپيوتر نصب بود رو اجرا كردم ولي همه اون ها تيك ميزدند
الان چند روزه اينطوريه،رفتم كارت گرافيك رو آپديت كردنم تاثيري نداشت
مشكل از چيه؟
آقا لینک های قبلی که برای دانلود گذاشتن و نشد همه بالای 60مگ بودن و حالا این لینکی که شما گذاشتی کلا 600کیلو بایته
این قضیه ش چیه آخه؟[/QUOTE]
خودم از یجا پیدا کردم و دانلود کردم.70مگ بود
ولی مثل اینکه با سرویس پک 3 و ویندوزهای دیگه کار میکنه و با xp سرویس پک2 بالا نمیاد.منم که سرویس پک2 رو نصب کردم
به هر حال ممنون
مشکلی بود میگم
با سلام من تازه به این فروم اومدم حتی نمیدونم کجا باید این تاپیکو بزنم
main-giga
cpu-6400 intel
ram-4 gig
graphic-gts 450 nvidia
من مشکلم تو بازی ها مشکل فریز شدن تصویره حالا ممکنه تو یه بازی 5 ثانیه فریز بشه ممکنه تو یه بازی نصفه ثانیه فریز بشه مختلفه هرچی هست خیلی اعصاب خورد کنهتو بازیهای جدید گرافیک بالا
اصلا تا حالا تو بازی کمبود فریم نداشتم یعنی تصویر بازی کند نمیشه فقط تصویر مدام گیر میکنه تو بعضی بازی ها بیشتر تو بعضیا کمترفکر نکنم از گرافیک باشه چون وقتی گرافیک بازی رو تا ته میارم پایین بازم گیر میکنه
تازه سیستمم رو بردم تعمیر گفتم شاید از سخت افزاره ولی بعد از 3 روز که یارو باش ور رفت گفت هیچ مشکلی نداره مشکل از بازیاته
بازی کالاف بلک اپس از اول تا اخره بازی ثانیه به ثانیه فریز میشد اما با این حال تمومش کردم
تنها بازی که توش هیچ مشکلی نداشتم کرایسیس 2 بود
خواهش میکنم کمکم کنید![]()
مشکل حل شد :پی
Last edited by M0rrigan; 03-09-2011 at 20:57.
دوستان من بازی Mass effect 2 رو نصب کردم اما تو همون منو که new game و 2تا گزینه دیگه هست میمونه ! انیمیشن ها فعال هستش و هنگ هم نکرده اما هرچقدر اینتر بزنم یا با موس کلیک کنم عکس العملی نداره ! مشکل از کجاست ؟!
splinter cell conviction تو لب تاپ داداشم نصب میشه ولی تو کامپیوتر خودم وسط دیسک سوم ارور میده !
یعنی دست چی میتونه باشه ؟
ارورش میگه فلان فایل رو پیدا نمیکنه و فقط گزینه ی اوکی داره.
الان کاملشو میگم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)