تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1510 از 3347 اولاول ... 510101014101460150015061507150815091510151115121513151415201560161020102510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,091 به 15,100 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام. در این مدت سعی کردیم همه تلاش خود را به کار گیریم تا وضع اندکی مطلوب شود. دوستان عزیز وضع شرکت اصلا خوب نیست. مشکلات تصمیم گیری در مشاوران و مدیران بالا دست به شدت مشهود است. تقریبا ما هم نامید شدیم. دوستان دیگر به انتظار ایرانسل نشینید. مشکلات مالی اعصاب همه را به هم ریخته و دیگر قادر به تهیه تجهیزات نیست. مشکل دیتا از یک طرف و راضی نبودن شرکت به سرمایه گذاری در شهرهای کوچک اینده شرکت را مبهم کرده است. تا 4 ماه دیگر در خدمت دوستان نخواهیم بود. امیدواریم شرکت دوباره اشتباه سال گذشته را تکرار نکند. مشکلات بسیاری را حل کردیم و برخی هم روی زمین ماند. ولی ادامه کار با این روند میسر نیست. همراه اول و رایتل هر چند کند ولی در مسیر صحیحی حرکت میکنند. پیروز و موفق و شاد باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام. در این مدت سعی کردیم همه تلاش خود را به کار گیریم تا وضع اندکی مطلوب شود. دوستان عزیز وضع شرکت اصلا خوب نیست. مشکلات تصمیم گیری در مشاوران و مدیران بالا دست به شدت مشهود است. تقریبا ما هم نامید شدیم. دوستان دیگر به انتظار ایرانسل نشینید. مشکلات مالی اعصاب همه را به هم ریخته و دیگر قادر به تهیه تجهیزات نیست. مشکل دیتا از یک طرف و راضی نبودن شرکت به سرمایه گذاری در شهرهای کوچک اینده شرکت را مبهم کرده است. تا 4 ماه دیگر در خدمت دوستان نخواهیم بود. امیدواریم شرکت دوباره اشتباه سال گذشته را تکرار نکند. مشکلات بسیاری را حل کردیم و برخی هم روی زمین ماند. ولی ادامه کار با این روند میسر نیست. همراه اول و رایتل هر چند کند ولی در مسیر صحیحی حرکت میکنند. پیروز و موفق و شاد باشید.
    ببخشید از وضعیت شهر ایلام که قرار بود پیگیری کنید چی شد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    Last edited by sammm68; 21-07-2015 at 21:01.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    طبق مشاهداتی که داشتم تایید میشه.
    شهرهایی که قرار بود بیش از ۷ ماه پیش زیر پوشش قرار گیرند
    وقتی از پیمانکار آن سوال میپرسم چرا هنوز متصل نشده در حالی که شرایط زیرساختی فراهم هست
    فقط میگن به زودی

5. این کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان یه مودم گرفتم از دوستم.میخواستم وصل بشم به نت اومدم خونه وصل کردم مودم رو رو کانکت میزدم اصن وصل نمیشد.رفتم تو start و connect to بعد دیدم هیچ کانکشنی نیست.میخواستم ببینم مشکل از کجاست.درایور کارت شبکه هم نصب هست.بعدش میخواستم دستی بسازم کانکشن رو دیدم نمیشه اینم عکس
    با بلوتوث هم میخواستم وصل بشم این خطا رو داد تو این عکس
    به نظر شما مشکل از چیه چیکار کنم
    باید تو برنامه نصب شده قسمت تنظیمات یه کانکش(APN)بسازی

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان یه مودم گرفتم از دوستم.میخواستم وصل بشم به نت اومدم خونه وصل کردم مودم رو رو کانکت میزدم اصن وصل نمیشد.رفتم تو start و connect to بعد دیدم هیچ کانکشنی نیست.میخواستم ببینم مشکل از کجاست.درایور کارت شبکه هم نصب هست.بعدش میخواستم دستی بسازم کانکشن رو دیدم نمیشه اینم عکس
    با بلوتوث هم میخواستم وصل بشم این خطا رو داد تو این عکس
    به نظر شما مشکل از چیه چیکار کنم
    شما به جای حاشیه، اطلاعات درست و حسابی بده مثلا اینکه مدل مودمتون چیه؟ اینکه بلوتوث وصل نمیشه یا کارت شبکه وصله به کجای مشکل شما ارتباط داره؟
    معمولا مودمها نرم افزار اختصاصی دارند که از طریق آن تنظیمات انجام میشه و کانکت صورت می گیره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

باید تو برنامه نصب شده قسمت تنظیمات یه کانکش(APN)بسازی
    خودکار ساخته اما وصل نمیشه.کانکت رو میزنم

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خب کاملا راضی هم نباید باشن ! آخه چه جوریه پایتخت و مراکز استان ها هنوز پوشش ناقصه اما میره یه فسقل شهرو پوشش میده ؟

ولی ایرانسل بیدی نیست با این بادها بلرزه . قطعا مسیر درست رو انتخاب خواهد کرد .

10. 3 کاربر از vahooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

4g

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

چه فایده داره وقتی 5 گیگ 20 تومن باید بدیم دانلود شبانه رو ورداشتن دیگه هیچکس نمیگیره من مجبورم برای دانشگاهم از اینترنت موبایل استفاده کنم چون مرکز مخابراتیمون آشغاله الان 2 ساله تو صف adsl ام 10 تا شرکتم ثبت نام کردم (حکمت شعار) هنوز خبری نشده... برای دانلود اصلا نمیشه اسافاده کرد
    Last edited by bernybeast; 21-07-2015 at 23:18.

13. 2 کاربر از bernybeast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •