به خدا واسه ما ایرونی ها همین ساپورت بهتره .
راستی گفتی Smurf کسایین که اکانت لول پایین میسازن اما لول 30 هستن . یعنی کسی که اکانت لول بالا داره و به هر دلیلی هم لول پایین شروع کنه ولی جدی بازی کنه هم اسمورفه ؟ منظورم اینه که فقط کسایی که واسه بوست کردن اکانت و فروختنش اکانت لول پایین میسازن smurf حساب میشن ؟ مثلا منی که دو سه تا اکانت لول 30 دارم و حالا دوباره شروع کردم به لول زدن هم اسمورف حساب میشه .

نوشته شده توسط
cpt.sepehr
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اینترنت ماهواره یه Reciver هست و فقط دریافت اطلاعات داره ،
اینترنت وایرلس از دیش خیلی کوچیک تر از مونواره
با سیم میکشن به مودم ، شما وایمکس رو دیدی
من خودم پینگ 8.8.8.8 رفت بالا ز زدم به 5 دقیقه نرسید درست شد. تازه کلیم عذر خواهی کردن
اینترنت وایرلس، یک دیش کوچیک بالای پشت بوم میزارن ، با سیم وصل میشه به یه روتر خاص خودش که تو خونست. چون برق دیش باید از طریق کابل که وصل به روتر هست منتقل بشه .
چون گفتی وایرلس فکر کردم منظورت یا وایمکسه یا همین ADSL با مودم وایرلس .
نه خداییش تهران فرق داره . من هنوز شخصا وایرلس تو مشهد ندیدم و تست نکردم ببینم پینگش چطوره . اما مطمئننا تهران بهتره . همونطور که تمام isp ها سرویسهای ADSL تهرانشون کیفیتشون بهتره . البته 80 تومن هم زیاده . ولی میشه حجمی گرفت و فقط واسه بازی استفاده کرد .
من که کلا اگه رمم میکشید میرفتم سمت دوتا . والا میگن از لول که بهتره و اصلیت Dota ایش رو هم حفظ کرده . از وقتی هم اومد کلی از لول بازا رفتن سمت اون . فکر کنم واسه همینه که تو لول همه نوب شدن . HOTS هم که احتمالا باز رو دست اینا بزنه . SMITE هم که خیلی ها تعریف میکنن و خیلی ها هم میزنن تو سرش . معلوم نیست چه خبره . ولی فعلا همین لول رو عشق است .