تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1510 از 1746 اولاول ... 5101010141014601500150615071508150915101511151215131514152015601610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,091 به 15,100 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یارو 2 تا سیزن گلد بوده بعد پیک اردر من باید اول پیک کنم . دارم میرم جنگل یارو میگه منم میام. بعد 2 نفر اخری میگن شما هر دو ریپورتید
    بابا این اروپا دیوانه خانست
    ) یک مشت اسمورف اکانت این بچه های حررررومزاده رو میان بوست می کنن. به اینکه یارو گلد باشه اینستا لوک؟؟؟ داریم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

این قسمت حرفت که می تونی شکایت کنی باحاله
    چون من شاید 10 سالی میشه از صبا دز میگیرم هرچی هم شکایت کردم این طرف اون طرف فرقی نکرد.
    والا این یک مودم اورده بود بعد من تست کردم پینگ بالا بود. نمیدونم بالا پشت بومشون حالا دیش گزاشته یا نه. ولی شاید اینکه شما میگی همون اینترنت ماهواره ای هستش :-؟ که سرعتش هم 1 مگ بر ثانیه میشه
    نه اینترنت ماهواره یه Reciver هست و فقط دریافت اطلاعات داره ،
    اینترنت وایرلس از دیش خیلی کوچیک تر از مونواره با سیم میکشن به مودم ، شما وایمکس رو دیدی
    من خودم پینگ 8.8.8.8 رفت بالا ز زدم به 5 دقیقه نرسید درست شد. تازه کلیم عذر خواهی کردن
    اینترنت وایرلس، یک دیش کوچیک بالای پشت بوم میزارن ، با سیم وصل میشه به یه روتر خاص خودش که تو خونست. چون برق دیش باید از طریق کابل که وصل به روتر هست منتقل بشه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اینترنت وایرلس از دیش خیلی کوچیک تر از مونواره با سیم میکشن به مودم ، شما وایمکس رو دیدی
    من خودم پینگ 8.8.8.8 رفت بالا ز زدم به 5 دقیقه نرسید درست شد. تازه کلیم عذر خواهی کردن
    اینترنت وایرلس، یک دیش کوچیک بالای پشت بوم میزارن ، با سیم وصل میشه به یه روتر خاص خودش که تو خونست. چون برق دیش باید از طریق کابل که وصل به روتر هست منتقل بشه .
    دوست عزیز مرسی از راهنماییت به هر حال ولی
    1. 81 تومان تو ماه زیاده
    2. امروز 3 تا بازی رنگ بازی کردم. عین 3 تاش رو فری لوس دادم. چرا؟ چون اون طرف همه بازی کن ها در حد چلنچر. این طرف همه مست منگ ترول فید این چیزها
    3تا بازی نه باخت. بله فری باخت. یعنی از اون بازی ها که مثلا نتیجش 40 7 هستش .

من گه می خورم برم به خاطر این بازی پول حروم کنم. که پینگم خوب بشه بعد 3 تا بازی دیگه ببیازم؟ ولم کن بابا

این بازی فقط باید شانس داشته باشی. شانس داشته باش. اصلا ساپورت بردار تو مپ کریپ بزن میرسی به دیاموند.

داره خودمونی میشه Ari@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ارزش داره اکانت رو ترنسفر کنی west از eune ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

داشتم بازی 4 ام رو بازی می کردم که متوجه شدم قراره چهارمین فری لوس امروز رو داشته باشم
    بوت sivir leona هر کدوم 6 7 بار تویچ رو ماشالا فید دادن
    تاپ jax 4 5 بار به ایرلا فید داده بود
    وسط 3 3 بود با زد زلیان بود. یعنی مساو بود تقریبا
    و خودم جنگل تو این اوضاع قاطی کردم و بازی رو با 18 کیل 7 مرگ 13 اسیست کری کردم.
    یعنی اگر زلیان رو ادم حساب کنیم 2 به 8
    ولی ریوت نامرده حرومزادس

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

هههه خر شدم یک بازی دیگه بازی کردم شد 4امی فری لوس تو یک روز.
    به این نتیجه رسیدم اگر 1 فری لوس تو یک روز داشتم کلا اون روز رنک بازی نکنم
    4تا فری مجانی باخت تو یک روز نوبره به خدا

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوست عزیز مرسی از راهنماییت به هر حال ولی
    1. 81 تومان تو ماه زیاده
    2. امروز 3 تا بازی رنگ بازی کردم. عین 3 تاش رو فری لوس دادم. چرا؟ چون اون طرف همه بازی کن ها در حد چلنچر. این طرف همه مست منگ ترول فید این چیزها
    3تا بازی نه باخت. بله فری باخت. یعنی از اون بازی ها که مثلا نتیجش 40 7 هستش .

من گه می خورم برم به خاطر این بازی پول حروم کنم. که پینگم خوب بشه بعد 3 تا بازی دیگه ببیازم؟ ولم کن بابا

این بازی فقط باید شانس داشته باشی. شانس داشته باش. اصلا ساپورت بردار تو مپ کریپ بزن میرسی به دیاموند.
    به خدا واسه ما ایرونی ها همین ساپورت بهتره .
    راستی گفتی Smurf کسایین که اکانت لول پایین میسازن اما لول 30 هستن . یعنی کسی که اکانت لول بالا داره و به هر دلیلی هم لول پایین شروع کنه ولی جدی بازی کنه هم اسمورفه ؟ منظورم اینه که فقط کسایی که واسه بوست کردن اکانت و فروختنش اکانت لول پایین میسازن smurf حساب میشن ؟ مثلا منی که دو سه تا اکانت لول 30 دارم و حالا دوباره شروع کردم به لول زدن هم اسمورف حساب میشه .

چون گفتی وایرلس فکر کردم منظورت یا وایمکسه یا همین ADSL با مودم وایرلس .
    نه خداییش تهران فرق داره . من هنوز شخصا وایرلس تو مشهد ندیدم و تست نکردم ببینم پینگش چطوره . اما مطمئننا تهران بهتره . همونطور که تمام isp ها سرویسهای ADSL تهرانشون کیفیتشون بهتره . البته 80 تومن هم زیاده . ولی میشه حجمی گرفت و فقط واسه بازی استفاده کرد .

من که کلا اگه رمم میکشید میرفتم سمت دوتا . والا میگن از لول که بهتره و اصلیت Dota ایش رو هم حفظ کرده . از وقتی هم اومد کلی از لول بازا رفتن سمت اون . فکر کنم واسه همینه که تو لول همه نوب شدن . HOTS هم که احتمالا باز رو دست اینا بزنه . SMITE هم که خیلی ها تعریف میکنن و خیلی ها هم میزنن تو سرش . معلوم نیست چه خبره . ولی فعلا همین لول رو عشق است .

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

ارزش داره اکانت رو ترنسفر کنی west از eune ؟
    نه ارزش نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

اگه اینترنت ماهواره ای رو میگی که فقط دانلود هه اونم همه چیز شانسی میاد برات بعد یه مودم میخواد به اسم --- که غیر مجازه من داشتم قدیم هیچ کاری نمیشه کرد یه برنامه داره خود به خود فقط چیز میز میاد برات با سرعت بالا میگیری یه ماهواره هم میزاری جهت w3a اصن نمیشه اسمشو اینترنت گذاشت
    حالا اونی که u میگیو نمیدونم جدید اومده حتمی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به خدا واسه ما ایرونی ها همین ساپورت بهتره .
    راستی گفتی Smurf کسایین که اکانت لول پایین میسازن اما لول 30 هستن . یعنی کسی که اکانت لول بالا داره و به هر دلیلی هم لول پایین شروع کنه ولی جدی بازی کنه هم اسمورفه ؟ منظورم اینه که فقط کسایی که واسه بوست کردن اکانت و فروختنش اکانت لول پایین میسازن smurf حساب میشن ؟ مثلا منی که دو سه تا اکانت لول 30 دارم و حالا دوباره شروع کردم به لول زدن هم اسمورف حساب میشه .

نوشته شده توسط cpt.sepehr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون گفتی وایرلس فکر کردم منظورت یا وایمکسه یا همین ADSL با مودم وایرلس .
    نه خداییش تهران فرق داره . من هنوز شخصا وایرلس تو مشهد ندیدم و تست نکردم ببینم پینگش چطوره . اما مطمئننا تهران بهتره . همونطور که تمام isp ها سرویسهای ADSL تهرانشون کیفیتشون بهتره . البته 80 تومن هم زیاده . ولی میشه حجمی گرفت و فقط واسه بازی استفاده کرد .

من که کلا اگه رمم میکشید میرفتم سمت دوتا . والا میگن از لول که بهتره و اصلیت Dota ایش رو هم حفظ کرده . از وقتی هم اومد کلی از لول بازا رفتن سمت اون . فکر کنم واسه همینه که تو لول همه نوب شدن . HOTS هم که احتمالا باز رو دست اینا بزنه . SMITE هم که خیلی ها تعریف میکنن و خیلی ها هم میزنن تو سرش . معلوم نیست چه خبره . ولی فعلا همین لول رو عشق است .
    ببین کلا به کسی که مثلا یک اکانت 30 داره حالا مثلا گلدی چیزی به بالا باشه بعد بلند شه با یک اکانت 30 جدید یا یک اکانت 30 که مثلا برای دوستش هست بازی کنه بهش میگن اسمورف
    یعنی خود طرف مثلا پلاتین هستش. بعد یا مجانی یا پولی داره یک اکانتی رو آپ می کنه. شایدم اصلا اکانت برای خودشه
    حالا مشکل چیه؟ مشکل این هستش که وقتی مثلا ما 9 نفر هستیم بازیمون در سطح گلد مثلا نفر 10 که بازیش در حد دیاموند مثلا هستش بالانس تو بازی رو بهم میزنه دیگه
    بدی این اسمورف ها اینه

ایران کلا یک شهر داره که بهش رسیدن اونم تهرانه چون خودشون توش زندگی می کنند. البته هواش رو نمی تونن کاری کنند

11. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •