نه دوست عزیز من اولین نفر نیستم اگه یه سرچی کنی راجب این مسئله حرف منون تایید میکنی.
من گفتم تو فیلم برداری حرف اولو میزنه ولی عکاسیش اصلا طبیعی نیست .یه راهنمایی میکنم شماروی عکسی که با این دوربین گرفتی کلیلک راست کن سر برگ summaryتو قسمت program namاسم
برنامه رو wx50نوشته این همون برنامه ای اگه با فتوشاپ این عکس و رو توش کنی اینجا نوشته میشه .تمام عکسهای دوربینهای سری wxروتوش شده هستند .ساده تر ازاون اگه عکسهاتونو یکمی زوم کنید خودتون متوجه میشد چقدر ازهم زود میپاشه اصلا زوم نمیشه آبرنگی میشه . من زیاد بادوربینها کار کردم واین مسئاله رو واقعا حس کردم.
دوستانی که بامن موافق هستند واین دوربینو داشتند خواهشم میکنم نظر خودشونو بدن؟
حالا از این حرفها که بگذریم کسی راجب cmosواینکه مخصوص عکاسی تو نور کم باشه یا اینکه همه دوربینهایی که این حسگرو دارن مثل wx50عکس میگرن چیزی میدونه؟؟
تمام دوربینها در این قیمت با فرمت JPEGعکس میگیرند که این فرمت عکسها رو فشرده و تغییر میدهد .یه سوال از شما دارم ده ها دوربین با حسگر cmosوccdدریک اندازه تولید میشن ایا خروجی شون یکسانه,کیفیت عکس یک دوربین بغیر از حسگر بعوامل دیگری وابسته هست که برای من و شما قابل تشخیص نیست.شما که انتظار بالایی از یک دوربین دارید حتما باید دوربینی بقیمت 1ت به بالا بگیرید.s