تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1510 از 1635 اولاول ... 5101010141014601500150615071508150915101511151215131514152015601610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,091 به 15,100 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=m0fidi;7855315]
    نه دوست عزیز من اولین نفر نیستم اگه یه سرچی کنی راجب این مسئله حرف منون تایید میکنی.
    من گفتم تو فیلم برداری حرف اولو میزنه ولی عکاسیش اصلا طبیعی نیست .یه راهنمایی میکنم شماروی عکسی که با این دوربین گرفتی کلیلک راست کن سر برگ summaryتو قسمت program namاسم
    برنامه رو wx50نوشته این همون برنامه ای اگه با فتوشاپ این عکس و رو توش کنی اینجا نوشته میشه .تمام عکسهای دوربینهای سری wxروتوش شده هستند .ساده تر ازاون اگه عکسهاتونو یکمی زوم کنید خودتون متوجه میشد چقدر ازهم زود میپاشه اصلا زوم نمیشه آبرنگی میشه . من زیاد بادوربینها کار کردم واین مسئاله رو واقعا حس کردم.
    دوستانی که بامن موافق هستند واین دوربینو داشتند خواهشم میکنم نظر خودشونو بدن؟

حالا از این حرفها که بگذریم کسی راجب cmosواینکه مخصوص عکاسی تو نور کم باشه یا اینکه همه دوربینهایی که این حسگرو دارن مثل wx50عکس میگرن چیزی میدونه؟؟

تمام دوربینها در این قیمت با فرمت JPEGعکس میگیرند که این فرمت عکسها رو فشرده و تغییر میدهد .یه سوال از شما دارم ده ها دوربین با حسگر cmosوccdدریک اندازه تولید میشن ایا خروجی شون یکسانه,کیفیت عکس یک دوربین بغیر از حسگر بعوامل دیگری وابسته هست که برای من و شما قابل تشخیص نیست.شما که انتظار بالایی از یک دوربین دارید حتما باید دوربینی بقیمت 1ت به بالا بگیرید.s

دوست عزیز منم همینو گفتم دیگه چون من تاخالا تمم دوربینهایی که استفاده کردم ccdبود واین اولین دوربینی که حسگرcmosداشت گفتم شاید این حسگر ایطوری باشه.وگرنه الان دوربینهای کنون به قیمت خیلی پایین تر از این دوربین عکسهای به مراتب طبیعی تری میگرین نه هیچ نیازی به دوربین بالای 1تومن هم نیست اشتبا نکنید تو کیفیت تصویر اونا هم زیاد با این دوربینها تفاوتی نمیکنن اونا فقط آپشن های بیشتر دارن برای موقعیتهای مختلف مثل خودرو با پیکان میشه بری مشهد بالکسوزهم میشه رفت ولی آسایش لکسوس کجا آسایش پیکان کجا درکل شما به مقصدمیرسید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

این مدل چطور؟
    Canon IXUS 500 HS (ELPH 520 HS - IXY 3
    بازم از s6400 nikon بهتره؟
    چیه نیکون بده که میگید نه؟
    خواهشا با دلیل بگین

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[QUOTE=najee;7856941]

دوست عزیز منم همینو گفتم دیگه چون من تاخالا تمم دوربینهایی که استفاده کردم ccdبود واین اولین دوربینی که حسگرcmosداشت گفتم شاید این حسگر ایطوری باشه.وگرنه الان دوربینهای کنون به قیمت خیلی پایین تر از این دوربین عکسهای به مراتب طبیعی تری میگرین نه هیچ نیازی به دوربین بالای 1تومن هم نیست اشتبا نکنید تو کیفیت تصویر اونا هم زیاد با این دوربینها تفاوتی نمیکنن اونا فقط آپشن های بیشتر دارن برای موقعیتهای مختلف مثل خودرو با پیکان میشه بری مشهد بالکسوزهم میشه رفت ولی آسایش لکسوس کجا آسایش پیکان کجا درکل شما به مقصدمیرسید.
    شما که انقدر به معلوماتتون مطمینید چرا اینجا مشاوره میگیرید!!!
    شک نکنید که این تفاوت قیمت فقط بخاطر امکانات و اپشن نیست,وگرنه این موبایل های قدیم که صورت رو شطرنجی مینداختن هم که شما رو به مقصد میرسوندند!!!
    هرچند که گفتن این حرفها در شما تاثیری نمیکنه برای دیگر دوستان گفتم که به اشتباه نیفتند.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

این مدل چطور؟
    Canon IXUS 500 HS (ELPH 520 HS - IXY 3
    بازم از s6400 nikon بهتره؟
    چیه نیکون بده که میگید نه؟
    خواهشا با دلیل بگین
    Ixus500تقریبا در یه سطحه با مدل نیکون.
    نه 6400دوربین خوبیه جدیدا هم خوب میفروشه,عرض من این بود که با این پول میتونید چیزی بهتر از این بگیرید.ixus132hsو125 از لنز بهتری بهره میبرند.تنها به نظر من بسنده نکنید ,نمونه عکسهاشون رو حضورا در فروشگاه ببینید هر کدام که بیشتر به دلتون نشست خریداری کنید.
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نظرتون راجه به fuji XF-1 چیه؟؟
    با توجه به 2/3" (8.8 x 6.6 mm) سایز سنسورش قاعدتا باید کیفیت عکسش از cannon SX280 و حتی G15 خیلی بهتر باشه؟

با توجه به قیمت مناسبه 1 تومن به نظرتون نسبت به G15 ارزش خرید نداره؟؟
    اگه کسی باهش کار کرده ممنون میشم راهنمایی کنه. ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

نظرتون راجه به fuji XF-1 چیه؟؟
    با توجه به 2/3" (8.8 x 6.6 mm) سایز سنسورش قاعدتا باید کیفیت عکسش از cannon SX280 و حتی G15 خیلی بهتر باشه؟

با توجه به قیمت مناسبه 1 تومن به نظرتون نسبت به G15 ارزش خرید نداره؟؟
    اگه کسی باهش کار کرده ممنون میشم راهنمایی کنه. ممنون
    منم فکر میکنم ارزش خریدش از g15بیشتره,لنز بسیاز خوبی هم داره قیمتشم که واقعا مناسبه,فقط چون تازه وارده خیلی ریویو نداره .

داره خودمونی میشه amir.sh.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید عزیز
    بچه ها من می خواستم دوربین بگیرم قیمتش هم زیر 1 تومن باشه و بیشتر برند کنون مد نظرم هستش.
    میشه یه کمکی کنین بگین کدوم مدل خوبه چون حسابی گیج شدم.
    مرسی از همگی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

sx 240 or sx 260 باید بخری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

بچه ها من شاید ixy500 hs بخرم.این 10 مگاپیکسل هست آیا خوبه؟چیزی دیگر تو این رنج هست؟
    یک سوال مهم آیا با گارانتی بخرم یا بدونه؟اگه بفرض خراب بشه باید ببرم تهران؟

داره خودمونی میشه amir.sh.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اوکی به نظرتون 280 چطوره؟؟؟
    کسی هست که داشته باشه؟؟؟و راضی بوده باشه؟
    من خودم canon powershot 5 is داشتم اما یه خورده عکس ها توی زوم مشکل داشت (یعنی اینکه عکس بدون زوم که بگیری بعد که تو سیستم نگاش کنی و زوم کنی توی ویندوز بی کیفیت میشد) این خیلی ناراحتم می کرد. این مدل ها این مشکل رو ندارن؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •