لطفا یکی کمک کنه![]()
لطفا یکی کمک کنه![]()
سلام
من بازی dirt3 رو نصب کردم و کرکش کردم و در موقع نصب و اجرا هم آنتی ویروس رو غیر فعال میکنم
در موقع اجرا آرم اول بازی میاد و میره و بازی اجرا نمیشه
کارت گرافیکم ای تی آی 4870 یک گیگه و درایورش هم آبدیته
لطفا هرکی میتونه بهم کمک کنه
سلام خوب هستید یک سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید یکی از دوستام ویندوز 7 داره تمام بازی ها رویه لب تابش نصب هستش 64 بیتی هم هستش ولی من هیچ کدام رو نمیتونم نصب کنم چون بازی 32 بیتی هستش نوشته کنارش 86 که نشان دهند 32 بیتی بودن هستش تا جایی که من میدونم مثل کال آف دیوتی 7 کرسر2 و ... خلاصه حسابی کلافه شدم کسی میتونه بهم کمک کنه که بتونم در ویندوز 7 بدون مشکل بتونم بازش کنم مرسی
اولا که کلا بهتره از نت بازی دان نکنید......................
دوم اینکه شما کدوم نسخه از dargon age دانلود کردید؟؟؟
دوست من این چه طرز سوال پرسیدنه؟؟؟
شما دقیق و شفاف بگو مشکلت با این بازی چیه تاشاید بشه کمکی کرد.................
وقتی میخوام وارد مراحل بازی بشم لود تا آخر میره و همینطوره میمونه و اتفاقی نمیفته![]()
دوستان کسی به این مشکل برخورده؟کمک لطفا...سلام دوستان.من بازی spider man shatterd رو گرفتم تو بازی دکمه ها دیر عمل می کنن...چیکار باید کنم؟
ممنون
دوستان. روی سیستم من که ویندوز7 x64 باشه چندین نسخه ی مختلف از CoD نصبه از جمله MW1 و MW2 و CoD1 که همگی رو هم قبلاً تموم کردم. امروز هم بالای 7 گیگ دانلود black ops بصورت فایل یکپارچه ی iso تموم شد و خلاصه از روی cd مجازی نصبش کردم در هیچ مرحله ای چه ساخت مجازی سازی با daemon tools که خدا خیرش بده کارم رو راه انداخت و چه نصب بازی اروری نبود و توی درایو ویندوز نزدیک 8 گیگ پوشه اش و شورتکاتهاشم در دسکتاپ ساخته شده ولی چند تا مشکل اساسی دارم:
1-ضمن نصب بازی رم بسیار بالایی میخورد طوریکه از 6 گیگ رم 96 درصد رو پر میکرد و حالام که نصب تمومه در پس زمینه هم فعال نیست بازم 85 درصد از رم پره!
2-بازی اصلاً اجرا نمیشه!! یعنی هیج اتفاقی نیمفته نه پنجره ای نه اروری هیچی!
یه بار نصب کردم و ریستارت کردم تا رم خالی شه و اجرا کردم اینجوری بود پاک کردم و دوباره نصب کردم فرقی نکرده.
خواهشاً اونایی که با این نسخه واردن راهنمایی اساسی کنن کارم لنگه.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 723x394.
![]()
بیا از خود سایت مایکروسافت:
[/QUOTE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا لینک های قبلی که برای دانلود گذاشتن و نشد همه بالای 60مگ بودن و حالا این لینکی که شما گذاشتی کلا 600کیلو بایته
این قضیه ش چیه آخه؟
بهتره بری کرکش رو هم دان کنی . ولی اکثر بازی های دانلودی همین طوری میشن
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)