فقط بخاطر گرافیکش که بازی نمی کنی!
کلی سرنخ بهت می ده
تایرنت رو ببینی کف می کنی انقدر که بی ریخته!
بازی دو حالت داره
یا با کریس یا با جیل بازی می کنی
ربکا هم توی داستان یه جاهایی کمک می کنه اما آخرش نفهمیدم اونم آدم حساب کنیم یا نه؟
فقط بخاطر گرافیکش که بازی نمی کنی!
کلی سرنخ بهت می ده
تایرنت رو ببینی کف می کنی انقدر که بی ریخته!
بازی دو حالت داره
یا با کریس یا با جیل بازی می کنی
ربکا هم توی داستان یه جاهایی کمک می کنه اما آخرش نفهمیدم اونم آدم حساب کنیم یا نه؟
گناه داره يه ذره آدم حساب بشه.
بيچاره كلي به كريس كمك كرد و نجاتش داد.
Last edited by cyrus_ln; 08-06-2007 at 10:53.
ولش کن بابا .
اینو هم میدونم که میتونی 2 نفر رو انتخاب کنی .
ولی داستانش قشنگه . البته بگم گرافیکش موقع خودش خیلی قشنگ بوده![]()
در اویل 1 ؟
آره تو اويل 1 نجاتش ميده.
علاوه بر اينكه داستانش قشنگه معماهاش هم خيلي باحاله مثل اويل 3 مخ كارگير نيست ولي خوبه.
من تا الان بالای 25 بار تمومش کردم !
قسمت ada رو هم حدودا 15 بار !
هم توی ps2 بازی کردم هم توی pc
کسی هست این همه بازی رو تا آخر رفته باشه ؟ باید مثل من واقعا عاشق این بازی و در کل سری evil باشید تا این همه ... !
اويل 4 رو بالاي 25 بار رفتي؟؟
من اويل 3 رو بالاي 25 بار نزديك 30 بار رفتم ولي اويل 4 رو 7 بار تموم كردم.اگه ديگه خيلي بخوام اويل 4 بازي كنم آخرش مثلا 10 بار اين بازي رو برم بيشتر از اون حال نميده ولي اويل 3 رو مي خوام يه بار ديگه بازي كنم.
خوب دوست عزیز مگه بیکاری ؟!
یه چند بار ببری آخر تا همه ی اصلحه ها آزاد بشه دیگه واسه چی 25 بار ؟
من اویل 3 رو بیشتر به خاطر اینکه Nemesis رو بکشم بازی میکردم !
بازوکا بی نهایت میخریدم و با 2 تیر بازوکا نقش بر زمینش میکردم ! خیلی کیف میداد !![]()
اون زیر بازی mercenaries توی اویل 3 خیلی باحال بود
دفعه اول که دو تا نمسیس اومدن جلوم فکر کردم بازی قاطی کرده
كلا نمسيس اويل 3 رو هيجان انگيز كرده بود.فكر كنم بهش قرص stars داده بودن كه هي استارز استارز مي كرد.
آره خيلي باحال بود.
من اون يه تيكه رو در ميرفتم ولي براي بار اول كه ديدم انتظار نداشتم و جاخوردم بعدش هم مردم.
Last edited by cyrus_ln; 08-06-2007 at 13:35.
ولی به نظر من اویل 2 از همشون بهتر بود ... یک بازی بود ولی میشد 4 حالت مختلف بازیش کرد ! با 4 داستان تقریبا متفاوت ... (گفتم تقریبا)
گرافیکش در حد اویل 3 نبود ولی انصافا خیلی بازی خوبی بود !
اویل 2 رو اینقدر تموم کردم که دیگه حسابش دستم نیست !البته توی هر 4 حالت بازی ... یعنی اول با لیون و در ادامه با کلیر .............. و اول با کلیر و ادامه با لیون ! نیازی نیست توضیح بیشتری بدم اویل 2 بازها خودشون بهتر میدونن ! اگر الانم سیدیشو پیدا میکردم بازم دوست داشتم بازی کنم ! یادمه اونموقع حدودا 13 سالم بود. یادش بخیر
خوب همینه که میگم باید عاشق بازی باشی تا بتونی اینقدر بازی رو تا آخر بری !خوب دوست عزیز مگه بیکاری ؟!
یه چند بار ببری آخر تا همه ی اصلحه ها آزاد بشه دیگه واسه چی 25 بار ؟
نمیدونم این بازی چی داره که مثل خوره افتاده به جونم ... الان 5-6 روزه که بازی کردم ولی دوباره میخوام بازیش کنم ... عجب !!!!!!
جالب اینجاست بعد از این همه بازی دوست دارم بازی رو از اول شروع کنم بدون هیچ اسلحه نامحدود یا ... از صفر !
بیخودی که نام کاربریمو lover_pc_games نذاشتم !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)