من که دهنم سرویس شد هر چی اعتبار داشت تموم شد سر همین اینترنت نزدیک 250 مگ دانلود کردم و روز بعد هم داشتم استفاده می کردم که یهو دیس شدم بعد دیدم اعتبار صفر شده خدا لعنت کنه کسی رو که بی خبر پولی کنه
من که دهنم سرویس شد هر چی اعتبار داشت تموم شد سر همین اینترنت نزدیک 250 مگ دانلود کردم و روز بعد هم داشتم استفاده می کردم که یهو دیس شدم بعد دیدم اعتبار صفر شده خدا لعنت کنه کسی رو که بی خبر پولی کنه
ایمیل بزن اعتراض کن شاید ترتیب اثر قرار دادند
باور کنین رایگانه از اعتباز کم نمی کنه!
اقا مگه برای فعال کردن پست صوتی نباید #1*1*3*130* زد؟ یا مگه نباید برای فعال سازی ذخیره شماره کد #3*1*3*130* زد؟ پس چرا من هرچی می زنم میگهrequest not completed?
یه سوال دیگم اینکه پس چرا تو دفترچه راهنماش برای کدهای فعال سازی به جا 130 از 140 استفاده کرده؟ که البته هردوش برام همون request not complete میده!
شماها بحث سر gprs میکنید من که تو اصفهانم الان حدود 2 هفته است که با هیچ جایی نمیتونم تماس بگیرم هیچکی هم نمیتونه باهام تماس بگیره بابا به داد من برسید.همش بوق اشغال میزنه!
وقتي طرف رسماً اعلام كرده از 15 فروردين Gprs پولي ميشه، از چي شاكي هستي؟ به چي ميخواي اعتراض كني؟
حالا اومده يه امتياز اضافه داده 15 روز ديگه هم پول نگرفته، اين بده به نظر شما؟ جاي اعتراض داره؟
و يه سوال ديگه، آيا اين سرويس براي 250 مگ دانلود استفاده ميشه؟ من واقعاً از اينكه سرويس پولي شد خوشحالم، چون تا قبل از 15 فروردين يه صفحه 10 كيلوبايتي رو كه ميخواست باز كنه، 10 دقيقه طول ميكشيد. حالا با يه سرعت كاملاً قابلقبول (حدود 8 ثانيه) ميشه ازش استفاده كرد. حالا شما بيابيد دليل اين رو كه چرا اون موقع نميشد يه صفحه اخبار ناقابل رو ديد.
من تو مشهد هنوز اس ام اس مجاني هم دارم چه برسه به بقيه ي امكانات!
عزیز خوب شما در مورد اصفهان که هنوز رسمی تحت پوشش نیست که نباید اعتراض کنی! اما اینا پایم که اعتراض کنیم که اصفهانی که قرار بود بهمن افتتاح شه الان هنوزم ....
دوستان من حساب کردم انگار برای هر کیلو GPRS 2.25 پول می گیرن ! اما واقعا زیادها ! تا حالا کسی یه اعتراض به 130 اینا کرده؟
عزیزم این سرویس ها از 1 خرداد راه می افته
پولش رو تماسات اضافه می شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)