میگم وقتی هست که دختر تو خیابون سوار میکنی خوب بعدش باید بری کجا من
همینطوری میرم تو خیابون میچرخم وقتی ییهو میخورم تو دیوار از تو ماشین در میاد فرار میکنه![]()
حالا شما بگید باید چی کار کنم؟![]()
میگم وقتی هست که دختر تو خیابون سوار میکنی خوب بعدش باید بری کجا من
همینطوری میرم تو خیابون میچرخم وقتی ییهو میخورم تو دیوار از تو ماشین در میاد فرار میکنه![]()
حالا شما بگید باید چی کار کنم؟![]()
مرحله ی رقص ماشین و تکنو زدن با دوست دخترت جزو اون مراحلی که فقط با تمرین زیاد می تونی توش موفق باشی.سعید جان بازی رو نصب کردم اومد رو سیستم
ایولا با بازیش حال میکنم اصل حاله ولی تو اون مرحله که رقص ماشینه گیر کردم
ای بابا چه سخته
البته مرحله ی رقص ماشین اسون تره یکم کار کنی می تونی ردش کنی...
با این حال با وارد کردن این کد بازی کند میشه و تو فرصت بیشتری داری که دکمه ی مورد نظرت رو انتخاب کنی.
Liyoaay
انگار وقتی دختر سوار می کنی باید ماشین رو توی یه جای خلوت نگه داری...میگم وقتی هست که دختر تو خیابون سوار میکنی خوب بعدش باید بری کجا من
همینطوری میرم تو خیابون میچرخم وقتی ییهو میخورم تو دیوار از تو ماشین در میاد فرار میکنه
حالا شما بگید باید چی کار کنم؟
ممنون از راهنماییت![]()
پیر شی جووووووون![]()
دمت گرمممم
كسي نمي دونه چطوري ميشه فونتهاي اين بازي رو عوض كرد....
ببین من اون رمزی رو که گفتی زدم ولی بازم نشود
اصلا ببینم جریانش چیه؟؟ وقتی اون فلش (بالا پایین) میان از تو دایره رد میشن باید چی کار کنی؟
باید همون دکمه رو بزنی؟
نکنه باید پرشم بزنی؟؟چقدر این مرحلش مسخرس اعصاب برامون نذاشت
![]()
ای بابا
بيا اين ترينر رو بدانلودش بعد اونو تو محل نصب بازي كپي كن بعدم اجراش كن و دكمه lunch رو بزن تا بازي اجرا بشه برو تو مرحله كليدهاي TAB+K (براي مرحله رقص ماشين)و Tab+J (براي مرحله رقصيدن خود كارل)بزن تا امتياز كافي رو يگيري و مرحله رد بشه
دانلود مستقيم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود غير مستقيم(GTA SACreasy triner +151):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by am2; 02-03-2007 at 10:28.
متاسفانه من فكر مي كردم فقط من تو مرحله رقص ماشين گير كردم مثل اينكه همه اونجا مشكل دارند آقا واقعا مرحله خيلي بديه مگه به غير از كليدهاي 24568 كليدهاي ديگه اي هم بايد به كار برد آقا اصلا نمي شه همه دكمه ها رو مي زنم اما نمي شه .
آقا تو رو خدا يكي كه قشنگ اين مرحله رو رد كردخ يه توضيح كامل بده راه تقلب هم هي به ما نشون نده.
اصلا حال نمیده باید خودت بری
ببین اگه کسی سازنده بازی gta san رو تو خیابون دیدی
با پا بره تو صورتش هی برقصه هی برقصه لا الله الا الله![]()
شما هر وقت در مر حله رقص يك كليد جهتي رو ميزني (مثلا تو رقص ماشين كليد Num4 )دور فلشي كه اون پايين مي اد يه دايره كم رنگ ظاهر ميشه شما بايد طوري تنظيم كني كه اون دايره با حلقه اي كه پايين صفحه است رو هم بيفتند...همين يكم سرعت عمل ميخوادو بس اگه نتونستي ردش كني سيوتو بذار تا برات رد كنم يا همون ترينر رو دانلود كن كه خوب ترينري....
راستي كليدهاي رقص ماشين:البته بايد numlock خاموش باشه(انگار)
num4 وnum6 وnum8 وnum2
توي مرحله رقص خود كارل بايد از كليدهاي جهتي (بالا و پايين و...)استفاده كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)