از هر چی بگذریم امروز هوا خوب بود.
آره ایول اینو خوب اومدی
زیاد هم گرم نبود
یعنی نسبت به روزهای قبل بهتر بود
کلا یه جورایی احساس کنکی بهم دست داد
یه خورده دیگه همین جوری بمونه چه حالی میده ها
عجله نکنید. نوبت شرجی ها هم میرسه. امسال هم این طوری که بوش میاد هر ساعت قطعی برق خواهیم داشت.
چی میشه!
سازمان برق از حالا رفته تو تریپ صرفه جویی. تیرهای چراغ برق خیابون اصلی محلمون را یکی در میون خاموش کردن. یک تیر چراغاش روشن، یک تیر چراغاش خاموش...
دانشگاه آزاد اهواز هم به طور غیر رسمی اعلام کرده که امسال به دلیل مشکل کمبود برق ترم تابستونه مالیده و خبری از ترم تابستونه نیست.
همتون بیاین شمال من میام جور همتونو میکشم
خدا امسال رو بخير كنه
وقتي از الان ستاد بحران برق تشكيل بدن بايد جدا فاتحه بخونيم براي تابستون
از اون طرف درختها رو قطع مي كنن خاك مياد
از اين طرف گرما مياد ولي برق نمياد
الفاتحههههههههههههههههههه هه
سلام علیکم
خوب هستین؟
دوستان یه سوالی درباره ی خوزستان داشتم
ببینم چرا شوشتر خط راه اهن به تهران نداره؟البته واسه گرفتن بلیط من اقدام نکردم اما دوستم که بلیط گرفت میگه.یا اندیمشک داره یا اهواز
بعد گویا اندیمشک به شوشتر نزدیک تر هست تا اهواز...درسته؟
میشه بگین از اندیمشک تا شوشتر چند کیلومتره و چند ساعت راهه؟
=============
دوم اینکه شوشتر مسافر خونه ایی چیزی داره؟چون الان غصم گرفته رسیدم اونجا چه کار باید کنم.اگه کسی میدونه بگه لطفا
=============
و یه سوال مهم واسه من
اقا اون خبرهایی که درباره ی هوای بد نشون میداد خیلی نگرانم کرده.هنوز گرد و خاک میاد تو خوزستان؟
تو تلویزیون که نشون میداد همه با ماسک این طرف اون طرف میرن از بس گرد و خاک همه جا رو گرفته بود
ممنون
یا علی
عليك سلام
شوشتر در زمان فرمانداري احمد كسروي معروف كه به دست گروه فدائيان و نواب صفوي ترور شد و با كار شكني هاي او خط راه آهن به شوشتر نيامد.چون قرار بود خط ره آهن از شوشتر به طرف اهواز بره.
بهرحال انديمشك به شوشتر نزديكتره و حدود 65 كيلومتر (يك ساعت) تا شوشتر فاصله داره وقطار بعد از اينكه از انديمشك حركت مي كنه بيشتر از دوساعت طول مي كشه تا برسه اهواز و اگر بخواي اهواز پياده بشي و برگردي شوشتر؛ از اهواز هم يك ساعت و نيم راه يعني 90 كيلومتر مسافت داري تا شوشتر.
موفق باشي
لعنت به این شانس
توی طوفان دیشب دوتا دی*شم با همه مخلفاتش از روی پشت بوم افتادن پایین و مرحوم شدن! النبی هم که اصلاً معلوم نیست کجا رفته!!
احتمالا طوفانش دوپا بوده.
آقا دزده بعد از بردن LNB برای پاک کردن آثار جرم دست به این اقدام ناجوانمردانه زده.
مگه پایه های دیش را گچ نگرفتی؟ یا سنگی کاشیی چیزی نذاشتی روش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)