سلام به دوستان می خواستم بدونم که گوشی n70 را چگونه میشه فلش کرد
اگه میشه برنامهی فلش ان را هم بزارید ممنون.
سلام
خسته نباشيد .
اگه ميشه مشكل منو حل كنيد :
من از contact ها روي مموري backup دارم . مدتي پيش گوشيم خراب شد و ديگه هم درست نميشه . چون دخترم يه 2 ساعتي گوشي رو گذاشته بود توي يه ليوان پر از اب . بگذريم . حالا با هر گوشي N70 ديگه اي كه ميخوام contact ها رو restore كنم موقع بالا اومدن هنگ ميكنه . چه كار بايد بكنم ؟ چه جوري ميتونم شماره هامو برگردونم ؟
ممنون
کسی میتونه طریقه فلش n70 رو همراه فایل آخرین ورژن فلشش و نرمافزار فلش رو بگه
backup گرفتن از مخاطبین ( contacts )
بهترین راه برای پشتیبان گرفتن از مخاطبین ( contacts ) در گوشی های سری N این است که اول در روی کارت حافظه (memory Card ) پوشه ای به نام contacts ایجاد شود سپس به منوی اصلی گوشی رفته و contacts را انتخاب کرده و در آنجا از options همه ی مخاطبین را انتخاب نمایید. (mark all)
سپس از options گزینه ی copy to memory card را انتخاب کنید .بعد از کپی شدن همه مخاطبین با برنامه مرورگر فایل ها مانند x-plorer آنها را در کارت حافظه ببینید و از انجا به هر جای دیگر گوشی کپی نمایید . می توانید پوشه contacts را در کامپیوتر خود یا روی CD ذخیره ی مطمین تر نمایید.
برای برگرداندن مخاطبین ( contacts ) موقع پاک شدن آنها به هر دلیلی باید انها را در پوشه ی مخاطبین ( contacts ) کپی نمایید . سپس در منوی اصلی گوشی مخاطبین ( contacts ) را انتخاب و از options گزینه ی copy from memory را انتخاب نمایید .
به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by rahim445; 01-06-2008 at 15:41.
salam baro bach gol
man ke harchi serch kardam peyda nakardam
kasi hast ke bedone chetor mishe nokia n70 ro flash kard
age emkanesh hast akharin fail flashesh ham bezarin ba narm afzare felashesh
mamnon az rahnemaeiton
![]()
طبق قوانين انجمن فارسي تايپ كنيد
دوست من فلش کردن ان 70 علاوه بر برنامه احتیاج به باکس داره
در ضمن اگه تجربه ای ندارین اصلا توصیه نمی کنم با آزمون و خطا این کار رو انجام بدین !
![]()
کسی میتونه طریقه فلش n70 رو همراه فایل آخرین ورژن فلشش و نرمافزار فلش رو بگه?????????
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)