خب special ها ادامه ی داستانه.تکلیف الن و اینکه کجاست تویه اون دوتا مشخص میشه.
خب special ها ادامه ی داستانه.تکلیف الن و اینکه کجاست تویه اون دوتا مشخص میشه.
محتوای مخفی: بازی نکردی نخون !!!
ولی همش با یه کلت میری جلوو اون وقت دشمناا تکراری میشن
به نظر من زیاد ایده تو بازی نداشت به نظر من فقط وقت تلف کردن بود![]()
محتوای مخفی: !
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
محتوای مخفی: !!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by ALI&SOAP; 25-03-2012 at 12:22.
واقعا نمیدونم چطور این همه فروش کرده....یه خربار هیزم شکن توهمی میریزن سرت که تنها راه نجاتت تابیدن چراغ قوه اییه که نورش سیم ثانیه خالی میشه و تفنگتم تا ریلود شه مردی...میمونه جا خالی دادن الن که اونم با پرتاب تبر هیزم شکن ها کاریش نمیشه کرد مخصوصا که دست جمعی بربزن سرت....تازه بعد 6 بار شلیک به هیزم شکن های توهمی میمیرن که طی اون مدت هم نور چراغ قوه تمام میشه هم باید ریلود کنی اسلحتو هم اینکه هین ریلود نمیشه با شیفت جا خالی داد....
به نظر من بازی تکراری کسل کننده و دارای ضعف های بسیار بسیار زیادیه و چون خیلی سخته گیمیر رغبت نمیکنه ادامه بده..
اینا همش نظر من نیست ، هرکی که ازم بازی رو خریده همین نظر ها رو داره
بعد از سالها یه بازی خوب کردیم![]()
Last edited by Eblis 2011; 25-03-2012 at 14:44.
اِ!!!! پس باید اینا رو هم برم !
فکر نمی کنم خواب به این وسیعی وجود داشته باشه ! وقتی که پای یک نفر دیگه هم وسط میاد ! کسی که تا بحال باهاش ملاقات نکرده ! این توماس زین فرضیه ی این که الن کلا خوابه رو نقص می کنه !شاید هم من اشتباه می کنم
توی دنیای واقعی یک کلت داشتن هم سلاح زیادیه واسه یک نویسنده !
کسی که توی عمرش تا بحال تفنگ دستش نگرفته چجوری می تونه یک روزه از سلاح های پیشرفته استفاده کنه ؟!
تازه کلی هم سلاح داره که ؛ شات گان ، فلش بنگ (با این خیلی حال می ده کشتن) ، شعله ، تفنگی که باهاش شعله ایجاد می شه !
دی ال سی ها ؟! منظورت اینه که باید دانلود بشن اون مراحل یا همون special های خودش !؟؟محتوای مخفی: !
لعنتی از این سخت تر ؟!و هم گیم پلیش سخت تر شده!!![]()
حتما یک فرقی می کنه دیگه !! اگه اقیانوس بشه یک اتفاق دیگه میافته !محتوای مخفی: !!!!
..............
...........
در آخر هم عکس مدل ال ویک رو میذارم تا پستم زیاد مسخره نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Rick Butler; 25-03-2012 at 14:32.
راستشو بخوای برای من اصلا تکراری نیست
آره dlc ها همون اپیشال ها هستند و تقریبا میشه گفت نرمال بازی اصلی برابر ایزیه اسپیشال هاست![]()
سلام
من با این سیستم میتونم بازی رو با کیفیت متوسط انجام بدم ؟
cpu : Core i3 2100 - 3.10 GHz
MB: P8H67
ram :Corsiar 2x2 GB 1600
graphic : asus EAH 5750 1GB DDR5
Last edited by ali_agha1981; 25-03-2012 at 14:49.
سی پی یو ضعیفه . . . متوسط نمیشه اما رو حالت Low میشه فک کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)