ببین دوست گرامی هیج وقت انتظار نداشته باش که همیشه دالودت ثابت باشه جون فاکتورهای زیادی هست که کمش میکنه فقط هم ترافیک نیست. مال من روی 15-52 kb بازی میکنه ولی عقلب توی 4 ساعت 600mb ترافیک دارم ( دانلود و آپلود) میکنم یعنی 40kb/s میانگین ترافیک دارم![]()
ببین دوست گرامی هیج وقت انتظار نداشته باش که همیشه دالودت ثابت باشه جون فاکتورهای زیادی هست که کمش میکنه فقط هم ترافیک نیست. مال من روی 15-52 kb بازی میکنه ولی عقلب توی 4 ساعت 600mb ترافیک دارم ( دانلود و آپلود) میکنم یعنی 40kb/s میانگین ترافیک دارم![]()
شما باید از سایت های تورنت اختصاصی استفاده کنید تا از حداکثر پهنای باند استفاده کنید
100کیلوبایت در ثانیهچقدر کار هام رو می تونستم سریع انجام بدم با این سرعت
میشه منظورتان را دقیقتر بگید
ممنون دوستان
بازم مزاحمتان میشوم
میشه منظورتان را دقیقتر بگید[/quote]
منظورم اینه که تو تورنت 1000000 تا فایل هست من یکی رو انتخاب میکنم. تو سایتی که بهم تورنتشو میده می گه Health این فایل مثلا 30% سیدر 4 تا پیر 10 تا داره ولی من بارها شده این فایل و که انقدر ضعیفه واسه دانلود دانلود کردم بصورت 100% ولی خب زمان برده دیگه . می خاو بدونم میشه فایلی رو واسه دانلود بزاریم و 100% دانلود نشه؟ و اینکه چطوری میشه پیشگیری کرد از اینکار ( نصفه دانلود نکنی)
منظورم اینه که تو تورنت 1000000 تا فایل هست من یکی رو انتخاب میکنم. تو سایتی که بهم تورنتشو میده می گه Health این فایل مثلا 30% سیدر 4 تا پیر 10 تا داره ولی من بارها شده این فایل و که انقدر ضعیفه واسه دانلود دانلود کردم بصورت 100% ولی خب زمان برده دیگه . می خاو بدونم میشه فایلی رو واسه دانلود بزاریم و 100% دانلود نشه؟ و اینکه چطوری میشه پیشگیری کرد از اینکار ( نصفه دانلود نکنی)[/QUOTE]
ان health احتمال نبود سیتر را میده ....
احتمالش هست و بعضی ها دچار شدن .معمولا فایل هایی که یک سیتر دارن و یا تعداد پیر هاش خیلی کم باشد احتمال دارد کامل نشود و فایل ناقص بماند. تجربه عامل پیشگری است![]()
Last edited by zed2; 12-01-2008 at 22:00.
ان health احتمال نبود سیتر را میده ....
احتمالش هست و بعضی ها دچار شدن .معمولا فایل هایی که یک سیتر دارن و یا تعداد پیر هاش خیلی کم باشد احتمال دارد کامل نشود و فایل ناقص بماند. تجربه عامل پیشگری است[/quote]
پس همچی ممکنه![]()
سلام
2روزه که یک فیلم از تورنت دارم دانلود میکنم حالا که تموم شده بازش میکنم میبینم نوشته
File Encrypted
حجم فایل 790 مگه ولی مدت زمانی که این نوشته رو نشون میده 3 دقیقه
داستان چیه ؟
در ضمن وقتی دانلود رو زدم همون گزینه اولی یعنی دانلود از mybittorrent رو انتخاب کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چی کار کنم ؟
Last edited by Backstreetboys; 15-01-2008 at 21:45.
فکر می کنم فایلتون فیک است .می خوای مطمئن شی صبر کن دیگران هم نظر بدن.![]()
کسی نمیتونه یه دعوتنامه واسه من بفرسته از هر جا باشه اشکالی نداره من 512 دارم آپلودمم خوبه.
یعنی چی ؟ فیک شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)