آقا اصلا نیازی نیست شما چندین پارتیشن بسازی در اصل همون دو تا / و swap کفایت میکنه.حالا اگه بخوای چند تا توزیع رو هم نصب کنی دیگه واسه بقیه لازه نیست جداگانه swap بسازی همون swap قبلی رو توش مونت کن.که بیخودی حجم هاردت رو هم مصرف نکرده باشی
آقا اصلا نیازی نیست شما چندین پارتیشن بسازی در اصل همون دو تا / و swap کفایت میکنه.حالا اگه بخوای چند تا توزیع رو هم نصب کنی دیگه واسه بقیه لازه نیست جداگانه swap بسازی همون swap قبلی رو توش مونت کن.که بیخودی حجم هاردت رو هم مصرف نکرده باشی
با سلام و تشکر
پس من اگر بخواهم دو توزيع رو با هم نصب کنم وبراي هر کدوم پارتيشن home رو جداي از root داشته باشم نياز به اين تعداد پارتيشن دارم
توزيع اول - home - root - swap
توزيع دوم - root , home
درسته ؟
ضمنا لينوکس چرا اينقدر حساس است نسبت به کارنت گرافيگ . من براي نسخه 9.10 درايور کارت گرافيگم رو با هزار بدبختي دنلود کردم و حالا براي نسخه 10.04 اونو نصب کردم همه سيستم رو به هم ريخت در کوبونتو که ديگه محيط گرافيکي بالا نيومد و در اوبونتو هم بعد از نصب مينويسه گرافيک در حال low است
قبل از اينکه گرافک رو نصب کنم محيط خوب بود و قابل تحمل اما الان ديگه خيلي خراب شده و مي خوام دوباره نصب کنم
در ورژن 10.04 compiz fusion خودش نصب هست يا نه ؟ توي سيناپتيک ديدم به حالت سبز رنگ بود
با تشکر
با سلام
يه سوال ديگه هم داشتم و اون اينكه نوشتن دستورات در ترمينال به بزرگ و كوچك بودن حروف حساس است يا نه ؟
با تشكر
در مورد سئوال اول کاملا درست متوجه شده اید فقط دوست عزیز یادت باشه توزیع دوم رو که نصب میکنی حالا یا در جریان نصب یا بعد از نصب و از تو خود لینوکس اون پارتیشن swap رو به این توزیع دومی هم معرفی کنی.
من درایور کارت گرافیکم که ATI هم هست رو روی اوبونتو 8.1 استفاده کردم و مشکلی نداشتم. روی ورژن های جدیدتر امتحان نکردم البته من روی سوزه 11 یکبار امتحان کردم که مثل شما کلا همچی ریخت بهم. احتمالا مشکل ناهماهنگی درایور با هسته جدید نمیتونه مشکل اصلی باشه چون ورژن کرنل پیشرفت اساسی نداشته بلکه گمون کنم ایراد از جای دیگه هستش. حالا شما اگه به مخازن اوبونتو دسترسی داری یکبار از روی مخازن اوبونتو درایور انحصاری کارتت رو نصب کن ببین چی مشه اگه هم به اینترنت پرسرعت دسترسی داری که چه بهتر. بازم اگه چیزی دستگیرم شد اطلاع میدم.
با سلام
چطور بعد از نصب اين كار رو انجام بدم ؟در مورد سئوال اول کاملا درست متوجه شده اید فقط دوست عزیز یادت باشه توزیع دوم رو که نصب میکنی حالا یا در جریان نصب یا بعد از نصب و از تو خود لینوکس اون پارتیشن swap رو به این توزیع دومی هم معرفی کنی.
يعني در توزيع دوم در زمان نصب لازم نيست پارتيشن swap رو بسازم ؟
يك مشكل جديد هم پيدا كردم و اون اينه كه زماني كه مي خوام يك توزيع رو دوباره نصب كنم و يا براي نصب توزيع دوم امتحان مي كردم در قسمت انتخاب پارتيشنها به صورت manual و advanced فقط كل هارد نشون داده ميشه و پارتيشنهاي لينوكس و ويندوز به صورت جدا نشون داده نميشن . در قدم قبلي هم دو تا گزينه وجود داره . معمولا سه تا گزينه هست يكي براي نصب در كنار ويندوز و در درايو ويندوز توسط خود اوبونتو .
2 نصب بر روي كل هارد ديسك
3 نصب به صورت manual
با چن بار امتحان تونستم ديروز نصب كنم ما براي نصب توزيع دوم باز به همين مشكل بر خوردم
با تشكر
در مورد سوال اول می تونید حین نصب مشخص کنید و یا بعدا در خود توزیع که به صورت زیر هست، بر فرض اینکه پارتیشن swap شما hdb2 هست:
mkswap /dev/hdb2
swapon /dev/hdb2
بعد چک کنید ببینید با دستور free در ترمینال این پارتیشن کار می کنه یا نه.
اگر مشکلی پیش نیومد فایل /etc/fstab رو باز کنید و خط زیر را اضافه کنید:
توجه کنید که hdb2 رو باید با توجه به نام پارتیشن خودتون عوض کنید، اینجا فقط مثال هست ممکن هست مال شما sda4 باشه!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل دوم شما مربوط به لینوکس نیست و بدلیل پارتیشن بندی بد هست، به احتمال خیلی زیاد، شما پارتیشن لینوکس رو از پارتیشن primary هاردتون که c هم در اون منطقه هست برداشتید، اینکار باعث میشه با نصب یک سیستم عامل در اون کل هاردتون رو یکپارچه در نظر بگیره، پارتیشن لینوکس رو از قسمت primary بر ندارید.
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام وخسته نباشید
اول عذرخواهی از مسئولین این بخش که با ایجاد پست اضافه بی نظمی ایجاد نموده بودم.بنده ادامه سوالاتم را اینجا -و نه از اول- مطرح میکنم:
میخواستم توزیعی را انتخاب کنم و در عین حال از لینوکس هیچ اطلاعی ندارم؛بارها هم تکرار کردم اما باز توزیعهایی معرفی
شده اند که برای امثال من برای شروع کار سنگین هستند(مانند ردهت و فدورا).خودم چند گزینه مطرح میکنم،هر کدام بهتر بود راهنمایی بفرمایید(اگر خودتان بهتر میشناسید معرفی کنید):
ubuntu
mint
open suse
mandriva
kubuntu
در نهایت باز هم عذرخواهی به دلیل تکرا برخی مطالب.
با تشکر
یا علی
ازبین اینها، ubuntu.
سلام علیکم
ببخشید،اما یک سری سوال هست با اینکه مبتدیانه هستند ولی من را در تصمیم گیری مردد کرده اند:
چه فرقی بین ubuntu و mint و Opensuse وجود دارد،که از میان اینها معمولا ubuntu پیشنهاد میشود؟
در کدام یک از از این سه توزیع شخص ناواردی مثل من راحتتر میتواند با لینوکس کنار بیاید؟
آیا از برنامه های موجود در ویندوز برای لینوکس هم موجود هست(مانند اتوکد،سالیدورک،کاتیا و ....)؟اگر هست با همان امکانات یا کمتر؟
معمولا چه مقدار طول میکشد تا برنامه ای را که میخواهیم برای لینوکس پیدا کنیم؟
یادگیری لینوکس سخت هست یا نه؟چه مقدار زمان میبرد؟
بهترین منابع فارسی برای یادگیری لینوکس(و به طور کلی برنامه های متن باز) چی هست؟
با تشکر
یا علی
Last edited by vazirdaftar; 31-05-2010 at 19:03.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)