فعلا همین 500 تا هس حالا در آینده که وزیر هم وعده داده
ولی کی اجرا بشه معلوم نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا همین 500 تا هس حالا در آینده که وزیر هم وعده داده
ولی کی اجرا بشه معلوم نیست
منم وقتی با این مدل اسپلیت فایل رو ریموت میکنم فایل اولی سابم و بدون مشکل هست و پخشش درست و وقتی وارد فایل دوم میشه مشکل دار میشه
================================================== ===============
دوستان مشکل ریموت آپلود هست که فایل اضافه میکنه یا اگر از توی سیستم فایلی رو مستقیم هم آپلود کنیم مشکل دار میشه ؟
اگر نه یه وی پی اس بگیرم.فایل ها رو از توی بروزر اون به شاتل لند آپلود مستقیم کنم که ریموت آپلود استفاده نشه !
شما خودتون چی کار میکنید ؟
اگه میتونید ، وی پی اس بگیرید . ولی قبل آپلود حتما فایل هارو با WinRar فشرده و پارت پارت کنید . حتما 5 درصد هم ریکاوری رکورد بذارید . دیگه قطعا بدون مشکل میتونید فایل هاتون رو دانلود کنید .
به صورت ریموت آپلود بعد از رار کردن بریزم یا آپلود مستقیم از بروزر ؟
کلا همه فایلا خراب میشه یا فقط وقتی ریموت آپلود میکنیم ؟
اگر رار نکنیم و با بروزر آپلود مستقیم بکنیم ، خراب میشه؟
سلام. لیستی از سایتهایی که میشه لینک رو مستقییم کرد ندارین؟ من هر چی میزنم بر و بر منو نگاه میکنه فقط!
دوستان درود
بنده اگر بسته شاتل لند رو خریداری کنم تمامی اون 500 سایتی که لیست کردن کاملا برای من رایگان خواهد بود؟مثلا اگر اشتراک سایت آیونت یا لنز رو خریداری کنم کلا از حجم اینترنت داخل و خارج کم نخواهد شد؟
- - - Updated - - -
دوستان یه مدت پیش منم همین مشکل رو داشتم. احتمالا دلیلش اینکه که شما فقط لینک فایل اول رو کپی میکنین و برا بقیه پارت ها فقط 001 آخری رو تبدیل به 002 و ... میکنین. ولی چون لینک های عصر آپلود کمی متفاوته این باعث میشه فایل دومی دانلود نشه و تا مدت زمان فایل اول فقط پخش میشه.
برا حل این مشکل کافیه فقط لینک هر قسمت اسپیلیت شده رو مستقلا استخراج کنین و تو شاتللند ریموت کنین.
نه تک لینک ریموت آپلود میکنم.
و برای هر پارت لینک جدای خودش رو ...
این سایت هایی که دادید که سایتهایی هست که ترافیکشون داخلی حساب میشه. منظور من سایتهایی هست که میشه تو آپلود سنتر شاتل لند مستقییم کرد. مثلا لینک رپیدگیتور و ...
هیچ فرقی نمیکنه . شما اگه یه راپیدلیچ فری هم پیدا کنید که بتونه فقط فایل هاتونو فشرده کنه و ریکاوری رکورد قرار بده کارتون راه میوفته . نیاز به خرید وی پی اس هم نیست . نکته مهم همون فشرده سازی و اضافه کردن ریکاوری رکورد هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)