تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 165 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 1646

نام تاپيک: دانلود رایگان با استفاده از سرور شاتل لند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من امروز با پشتیبانی شاتل حرف میزدم گفتن قرار تمامی ای پی های ایرانی بره زیر پوشش و یه طرح ترافیک داخلی نامحدود دارن گفتن میتونی براحتی از سایتهایی که تو ایران هست دانلود کنی
    کسی خبری داره این درسته یا غلط

فعلا همین 500 تا هس حالا در آینده که وزیر هم وعده داده
    ولی کی اجرا بشه معلوم نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

ممنون از شما
    دقیقا با همین hjsplit v3 کار می کنم ، الان ناسور رو هم دوباره دان کردم تا اونجایی که برای 001 هست رو پخش میکنه اما انگار فایل 002 خرابه و از اونجا به بعدش پخش نمیشه مثلا تا دقیقه 52 میره ادامه نمیده
    اون ویلایی ها رو که اصلا پخش نکرد فایل روی سرور هم وقتی میزنم اسپلیت ، خراب میشه و دقیقا 001 رو که داخل نت میزنم پخش ، پخش نمیکنه
    منم وقتی با این مدل اسپلیت فایل رو ریموت میکنم فایل اولی سابم و بدون مشکل هست و پخشش درست و وقتی وارد فایل دوم میشه مشکل دار میشه
    ================================================== ===============
    دوستان مشکل ریموت آپلود هست که فایل اضافه میکنه یا اگر از توی سیستم فایلی رو مستقیم هم آپلود کنیم مشکل دار میشه ؟
    اگر نه یه وی پی اس بگیرم.فایل ها رو از توی بروزر اون به شاتل لند آپلود مستقیم کنم که ریموت آپلود استفاده نشه !

شما خودتون چی کار میکنید ؟

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

منم وقتی با این مدل اسپلیت فایل رو ریموت میکنم فایل اولی سابم و بدون مشکل هست و پخشش درست و وقتی وارد فایل دوم میشه مشکل دار میشه
    دوستان مشکل ریموت آپلود هست که فایل اضافه میکنه یا اگر از توی سیستم فایلی رو مستقیم هم آپلود کنیم مشکل دار میشه ؟
    اگر نه یه وی پی اس بگیرم.فایل ها رو از توی بروزر اون به شاتل لند آپلود مستقیم کنم که ریموت آپلود استفاده نشه !

اگه میتونید ، وی پی اس بگیرید . ولی قبل آپلود حتما فایل هارو با WinRar فشرده و پارت پارت کنید . حتما 5 درصد هم ریکاوری رکورد بذارید . دیگه قطعا بدون مشکل میتونید فایل هاتون رو دانلود کنید .

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

اگه میتونید ، وی پی اس بگیرید . ولی قبل آپلود حتما فایل هارو با WinRar فشرده و پارت پارت کنید . حتما 5 درصد هم ریکاوری رکورد بذارید . دیگه قطعا بدون مشکل میتونید فایل هاتون رو دانلود کنید .
    به صورت ریموت آپلود بعد از رار کردن بریزم یا آپلود مستقیم از بروزر ؟
    کلا همه فایلا خراب میشه یا فقط وقتی ریموت آپلود میکنیم ؟
    اگر رار نکنیم و با بروزر آپلود مستقیم بکنیم ، خراب میشه؟

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام. لیستی از سایتهایی که میشه لینک رو مستقییم کرد ندارین؟ من هر چی میزنم بر و بر منو نگاه میکنه فقط!

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

دوستان درود
    بنده اگر بسته شاتل لند رو خریداری کنم تمامی اون 500 سایتی که لیست کردن کاملا برای من رایگان خواهد بود؟مثلا اگر اشتراک سایت آیونت یا لنز رو خریداری کنم کلا از حجم اینترنت داخل و خارج کم نخواهد شد؟

- - - Updated - - -

سلام. لیستی از سایتهایی که میشه لینک رو مستقییم کرد ندارین؟ من هر چی میزنم بر و بر منو نگاه میکنه فقط!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از Enter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ممنون از شما
    دقیقا با همین hjsplit v3 کار می کنم ، الان ناسور رو هم دوباره دان کردم تا اونجایی که برای 001 هست رو پخش میکنه اما انگار فایل 002 خرابه و از اونجا به بعدش پخش نمیشه مثلا تا دقیقه 52 میره ادامه نمیده
    اون ویلایی ها رو که اصلا پخش نکرد فایل روی سرور هم وقتی میزنم اسپلیت ، خراب میشه و دقیقا 001 رو که داخل نت میزنم پخش ، پخش نمیکنه

دوستان یه مدت پیش منم همین مشکل رو داشتم. احتمالا دلیلش اینکه که شما فقط لینک فایل اول رو کپی میکنین و برا بقیه پارت ها فقط 001 آخری رو تبدیل به 002 و ... میکنین. ولی چون لینک های عصر آپلود کمی متفاوته این باعث میشه فایل دومی دانلود نشه و تا مدت زمان فایل اول فقط پخش میشه.
    برا حل این مشکل کافیه فقط لینک هر قسمت اسپیلیت شده رو مستقلا استخراج کنین و تو شاتللند ریموت کنین.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان یه مدت پیش منم همین مشکل رو داشتم. احتمالا دلیلش اینکه که شما فقط لینک فایل اول رو کپی میکنین و برا بقیه پارت ها فقط 001 آخری رو تبدیل به 002 و ... میکنین. ولی چون لینک های عصر آپلود کمی متفاوته این باعث میشه فایل دومی دانلود نشه و تا مدت زمان فایل اول فقط پخش میشه.
    برا حل این مشکل کافیه فقط لینک هر قسمت اسپیلیت شده رو مستقلا استخراج کنین و تو شاتللند ریموت کنین.
    نه تک لینک ریموت آپلود میکنم.
    و برای هر پارت لینک جدای خودش رو ...

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این سایت هایی که دادید که سایتهایی هست که ترافیکشون داخلی حساب میشه. منظور من سایتهایی هست که میشه تو آپلود سنتر شاتل لند مستقییم کرد. مثلا لینک رپیدگیتور و ...

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

به صورت ریموت آپلود بعد از رار کردن بریزم یا آپلود مستقیم از بروزر ؟
    کلا همه فایلا خراب میشه یا فقط وقتی ریموت آپلود میکنیم ؟
    اگر رار نکنیم و با بروزر آپلود مستقیم بکنیم ، خراب میشه؟
    هیچ فرقی نمیکنه . شما اگه یه راپیدلیچ فری هم پیدا کنید که بتونه فقط فایل هاتونو فشرده کنه و ریکاوری رکورد قرار بده کارتون راه میوفته . نیاز به خرید وی پی اس هم نیست . نکته مهم همون فشرده سازی و اضافه کردن ریکاوری رکورد هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •