آنتن دهي 5700 چطوره؟ از نظر زود تموم شدن شارژ مشكلي داره؟
آنتن دهي 5700 چطوره؟ از نظر زود تموم شدن شارژ مشكلي داره؟
خوبه تو اتوبوس تو راه و هم تو ايستگاه مترو امتحان شده توسط خودم
شارژش هم ok خوب 3. 4 روزي رو اگه ازش زياد كار نكش دووم مياره
سوال ديگه اي هست درخدمتيم
اينها پيشنهادهاي منه.
w700
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 28*35 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 256 مگابايت - حافظه داخلي 34 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 100*46*20.5 ميليمتر - وزن 99 گرم
K1
مشخصات كلي :
فرم تاشو - دوربين 2 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 30*37 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD (TransFlash) - حافظه داخلي 20 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 103*42*16 ميليمتر - وزن 102 گرم
P990 براي شما بهتره به چند دليل.
1.سيمبين UIQ3
2.صفحه لمسي كه كار باهاش راحت و جالبه
3.صفحه كليد كامل كه خيلي راحت ميشه متن نوشت(مخصوص SMS بازها)
اما اگه مهمترين چيز برات دوربينه K800 مناسبتره.
در ضمن اين لينك مقايسه كامل اين گوشيهاستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از هر دو لحاظ 5700 از N73 معمولي بهتره اما N73 Music Edition كيفيت صداي بهتري داره.
اين قيمت امروز N73 Music Edition تو سايت ديجي كالاست: 379000 تومان- Music Edittion گارانتي 18 ماهه خدمات ارس - ساخت فنلاند
بعيد ميدونم اتصالات كه يكي از بزرگترين گارانتي دهنده هاي گوشيه برشكسته بشه. من يه چيزايي در مورد برشكستگي ايراتل شنيده بودم اما در مورد اتصالات بعيد ميدونم.
چرا اينقدر زحمت بكشن. ميتونن به سايت ديجي كالا برنكه هم فارسيه و هم قيمت و اطلاعات گوشيها رو داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظرفيت باطريش كه در حد بالاي متوسطه اما در مورد انتن دهيش چيزي نميدونم.
سلام دوستان من قصد خرید k800 رو داشتم که فهمیدم صدای زیاد خوبی نداره. وسه همین اومدم از شما کمک بخوام یه گوشی مثل k800 که دوربین خوبی داره بگید که صداش هم خوب باشه(تو همون قیمت های k800) . یا همون k800 رو بخرم.
ممنون
سلام.
یه خورده هم درمورده 6120 بنویسید.کیفیت صدا و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)