تو گوگل دنبال درایور مودمم (dlink dsl-2520u ) واسه لینوکس میگشتم که تو یه سایت روسی به GPL source code برای این مودم برخورد کردم.کسی می دونه چیه؟
تو گوگل دنبال درایور مودمم (dlink dsl-2520u ) واسه لینوکس میگشتم که تو یه سایت روسی به GPL source code برای این مودم برخورد کردم.کسی می دونه چیه؟
متاسفانه مشکل از اکانت نبود. با دقت توی تنظیمات هم چک کردم. دقیقا همین مشخضاتی هست که روی کارت نوشته.
من فکر می کنم پورت اترنت کامپیوترم مشکل داره آخه تو ویندوز هم نتونستم با پورت لن وصل بشم در حالی که روی یه labtop امتحان کردم خیلی راحت وصل شد اون usb هم که انگار نمی خواد وصل شه :( یعنی یه مودم دیگه بخرم واسه اینترنت لینوکس؟
اگر پورت لن مشکل داره خوب یا تعمیرش کن یا یکی بخر... در هر حال باید چراغ ethernet روی مودم روشن بشه اگر نه مشکل داره
چند وقته که پورت lan مودم من هم مشکل پیدا کرده. بعضی وقتا چراغ lan روی مودم روشن نمیشه یا قطع و وصل میشه. اول فکر می کردم مشکل از نتورک منیجر لینوکسه ... ولی بعدا با چند تا لپ تاپ و سیستم دیگه که ویندوز هم داشتند امتحان کردم ولی بازم مشکل داشت. حالا نمیدونم چه بلایی سر این مودم بیارم ...![]()
هم چراغه مودم روشن میشه هم چراغه کامپیوتر، اصلن یه سوال اگه مودم رو به پورت لن وصل کنی نصب نباشه found new hardware فعال میشه؟(ببخشید مربوط به ویندوزه اما نیتم لینوکسه)
پس اول سعی کن تو ویندوز راش بندازی
بخاطر این می گم که شما باید از قسمت پشتیبانی سرویس دهنده کمک بگیری که اونا هم اگر گنو/لینوکس داشته باشی نمی تونن کمکت کنن
ولی اگر تو ویندوز راه بندازیش دیگه خیلی راحت می شه
شاید اشکال از ISP ایت باشه.. تا جای که یادمه مال تو هم حسین آسیا تک بود... آسیا تک این مشکل رو داره از شبکه همش DC میشه... مال منم اینجوری هست... فکر نکنم ایراد از مودمت باشه...
فکر نکنم ! چون مودم من وایرلس هم داره. الان با یه لپ تاپ از طریق وایرلس به اینترنت وصلم و هیچ مشکلی نداشتم تا حالا.
من دنبال درایو 32 بیتی مودم GC-MIPEC5241Z برای ubuntu میگردم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)