بچه هاسلام.
میگم ایا واقعا بازی call of duty GHOSTSرو روhd رزولوشن بالا بدون لوگ اجرا می کنه؟
بچه هاسلام.
میگم ایا واقعا بازی call of duty GHOSTSرو روhd رزولوشن بالا بدون لوگ اجرا می کنه؟
بله. همه تنظیمات بالا
پس چرا برا من لوگ داره.
کاری باید انجام داد که لوگش برطرف شه؟
از برنامه ی energy manager باید high performance mode رو انتخاب کنید و باز از طریق همون برنامه (قسمت setting) حالت conversation mode رو فعال کنید و لپتاپ رو بزارین شارژ شه...بعدش که باتری به 60 درصد رسید از برق استفاده میکنه و قدرت لپتاپ بیشتر میشه
در ضمن لگ درسته(lag)
z510 با cpu i7 حدودا چنده؟SSDش هم گیر میاد یا تموم شده؟
من هرچی لیست قیمت دیدم دیگه اکثرا معمولی هست،تفاوتی از لحاظ عملکرد بین این دو هست؟چقدر؟
هرچی گشتم هنوز بصرفه تر ازاین پیدا نکردم؛ توی این رنج قیمت مدل دیگری نیست که ارش خرید داشته باشه؟
g510 lenovo تاپیکش تو همین بخش هست که کانفیگ i7 حدود 2450 قیمتش هست... این کانفیگ کلهم دارای ssd هست. صفحه نمایش هم براق هست گرافیکش حدودا تو مایه های z510 عمل میکنه... نور پس زمینه کیبرد نداره. باتری قابل جدا شدن هست و ظرفیت باتری بیشتری نسبت به z510 داره...
سلاااااااااااااام.z510 با cpu i7 حدودا چنده؟SSDش هم گیر میاد یا تموم شده؟
هاردش ssd نیست ولی باcpu i7 الان در میاد2.600.000
سلام من خیلی وقته که از برنامه acronis true image برای پشتیبان گیری از ویندوز استفاده میکنم... تنظیمات خیلی پیشرفته ای هم نداره که نیاز به آموزش داشته باشه! فقط کافیه که از درایو ویندوزتون بک آپ بگیرید و تو یه درایو دیگه ذخیرش کنید... حجمش هم خیلی زیاد نمیشه مثلا 20 گیگ رو میکنه 8... تو خود نرم افزار هم میتونین یک سی دی یا فلش بوتیبل درست کنید و فایل پشتیبان رو از طریق بوت خیلی سریع برگردونید... همچنین قابلیت schedule هم داره که اگه فعال باشه میتونه تو زمانهای مشخصی تغییرات ویندوز رو به فایل پشتیبان اضافه کنه... هرچند من خودم این حالتو غیرفعال کردم...
G510 قیافه جالبی نداره،وگرافیکش هم که طبق گفته اکثریت در همون حده!!تازه بعضی میگن Z510 بهتره.. قیمتشون هم فرق زیادی نداره(30-40 تومن)..صفحه نمایش هم فقط یکم روشنتره..فقط مسئله باطری هست که چون اکثرا توی خونه و جایی که برق هست روشن میکنم،زیاد از باطریش کار نمی کشم
آیا توی عملکرد SSD دار و معمولی تفاوت خاصی دارند؟
من قیمت 2.4میلیون برای z510 i7 ,6g Ram دارم،از این کمتر هم گیر میاد؟
من z510/i7/8G ram/8G ssd رو حدودا دو هفته پیش گرفتم 2690000 تومن با گارانتی سازگار
عملکرد ssd بی نظیره ... شک نکنین
من با G510 هم کار کردم بد نیس ولی عمرا اگه به Z510 برسه (تو کارای سنگین معماری و فتوشاپ)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)