واقعاً؟مگه قراره باتریش چند صد سال کار کنه؟!!!
![]()
واقعاً؟مگه قراره باتریش چند صد سال کار کنه؟!!!
![]()
Last edited by maj_razz; 02-03-2014 at 17:44.
نه بابا! اتفاقا چون تاکنون چندتا لپ تاپ داشتم وهیچکدوم این ایرادهارانداشتن حساس شدم.!الان به خاطرهمین باتری غیرقابل تعویض مشتری n56 بیشتره.!حالاراستشو بگو هاردلپتاپ شماهم صدای تیک تیک میده یا نه![]()
تخریب؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
البته همه لپ تاپها کامل وبی عیب نیستن که.ولی الکی تعریف کردن هم کاردرستی نیست.
![]()
من اگه این لپ تاپ رو نداشتم این حرف رو میزدم کارم میشد تخریب...ولی خودم دارمش تجربه خودمو گفتم.حالا دوستانی که قصد خرید دارن هرجور میخوان تصمیم بگیرن.فردام میخوام برم نمایندگی ببینم چیکار میکنن...
خدا کنه نمایندگیشم مثل تعریف هایی که ازش میشد نباشه!!!
دوستان SSd 1t داریم؟؟؟ اخه من میخوام وقتی گرفتم جای HDD یه SSD بزارم ولی میگن حافظه اش کمه ؟چه فرقی با این هار خودش داره ؟؟؟ صدا میده ؟؟؟ اون صدا تیک تیک ؟؟حالا چه فرقی داره
کسی جواب ندادکه هاردلپ تاپش صدامیده یامن اشتباه میکنم .وقتی محیط ساکت باشه فقط میشه صداوشو شنید.
جدیدا سامسونگ اس اس دی یه ترا زده ولی قیمتش یه چیزی حدود خود لپ تاپ در میادالان 512 حدود 2 میلیون قیمت داره ؛ فرقش هم اینه که سرعت حدود 10 برابر هارد های HDD هستش
ببینید وقتی محیط کاملا بی صدا باشه باید خیلی دقت کنید که صدای تیک تیک هارد بشنوید و این یعنی حساسیت بی مورد و ایراد بنی اسراییلی گرفتن! صداش مثل تیک تیک ساعت مچی توی سکوت مطلق هست در این حد! حالا ببینید چقدر وسواس دارین!
اگه ازارتون میده برین یقه کسی که هارد HDD رو اختراع کرده بگیرین بگین چرا هد هارد که جابجا میشه صدا میده؟!! اگر هم میخواین یدونه 1 ترا SSD بگیرین که تقریبا قیمتش با قیمت خود لپ تاپ برابره! الکی نیست که اپل لپ تاپ هاش 750 گیگ SSD دارن و قیمتش تقریبا 2 برابر این لپ تاپه!
ازش تعریف نمیکنم واقعیت رو با انصاف میگم نه با ایراد گرفتن های بی جهت که اگه به طراحان لپ تاپ بگین خندشون میگیره!
اتفاقا کی گفته مشتری n56 بیشتره؟! اون مدل 2 سال پیشه و اگر کسی مشکل بودجه نداشته باشه که صفحه فول HD پنل IPS و CPU و GPU مدل بالاتر این رو ول نمیکنه اون رو بگیره!
این چهارمین لپ تاپیه که دارم پس الکی گیرنمیدم. احتمالا هارد یک تراهای جدید هیتاچی باید این ایراد راداشته باشن بایدقبول کنید هرلپ تاپی یک سری نقاط ضعف هم داره بت که نیست بپرستیمش .!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)