تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 175 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

عجب دعوایی را انداختین
    هرکی خریده مبارکش باشه ، هرکی هم صبر میکنه ایشالله مدلای بهتر گیرش بیاد مثل وایو فلیپ
    بنده یه حرفی زدم حالا هی بچه ها میان بهش گیر میدن
    بنده حقیر گفتم که برام ارزش نداره در شرایط کنونی که لپتاپ های Haswell یکی دو ملیون بیشتر از قیمت واقعیشون هست خرید کنم . اونم در حالی که احتیاج زیادی به لپتاپ جدید ندارم و کارم با همین core 2 duo راه میوفته و ترجیح میدم صبر کنم تا لپتاپ های broadwell از راه برسند که احتمالا در ابتدای سال میلادی وارد بازار بشن.
    همون n550jv که دوستا 3800 خریدن حداقل 500 بالای قیمت واقعیش خرید کردند و اگر قیمت این لپتاپ 3 میلیون هم بود بنده برا خریدش اقدام نمیکردم ، چرا که نمیتونم دیزاین همچین لپتاپی رو تحمل کنم ، اونم با اون سوراخا که شبیه آبکشش کرده و اون کیبورد که بجای مشکی نقره ای هست و کلا به سلیقه ی من نمیخوره .
    سال گذشته یکی از دوستان تلوزیون 55 اینچ ال جی خرید 3 تومن و بعد قیمتش کشید بالاتر و گفت تو هم باید میخریدی و از این جور حرفا ولی من اون موقع منتظر تلوزیون های 400 و 800 هرتزی بودم و توی بازار خوبشون 100 هزتر بود . و تازگیا یکی از دوستان که رفته بانه دو مدل 40 و 42 اینچ سونی رو قیمت گرفته 2600 و 2800 که 400 هرتز هستند و تصویر فوق العاده ای دارند و اون مدل ال جی که دوستم خریده در مقابل این تی وی ها حرفی برای گفتن نداره . هرچند که اون 55 اینچه و اینا کوچیکترن .
    نکته اخلاقی در دنیای تکنولوژی اینه که کسانی که خرید میکنند مبارکشون باشه و کسانی هم که نیاز شدیدی به خرید ندارند و صبر میکنند با اینکه یه چیزایی از دست میدن ولی چیزای بهتری هم به دست میارن . تا بوده چنین بوده
    بنده چند سال پیش یک تجربه ی تلخ در زمینه ی خرید کامپیوتر با عجله داشتم اونم موقعی که مثل الان نوسانات ارز نبود و یک ماه بعدش از خریدم پشیمون شدم و بعد از اون قبل از هر خرید الکترونیکی حداقل یک ماه راجع بهش تحقیق میکنم و جوانب مختلفشو میسنجم تا اشتباه گذشتمو مرتکب نشم .
    جدا از بحث به روز بودن تکنولوژی بحث اقتصادی هم هست که رو انتخاب آدم تاثیر میذاره . انشالله که با رفع تحریم ها دست دلالان محترم و شریف از جیب ملت کوتاه بشه و مردم بتونن با آسودگی خاطر تصمیم های مختلفشون رو بگیرن

2. 2 کاربر از rezaccna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

والا خودتونم می دونین اینا همش تبلیغاته .

مگه تا حالا از یه CPU مدل I7 نسل دوم چقدر کار کشیدین که 1 سال صبر بشه تا Broadwell بگیریم ؟

2 گروه صبر می کنن سال دیگه می خرن : 1 - یا واقعا قدرت اورکلاک این پردازنده ها ارضاشون می کنه 2 - یا واقعا دارن خودشونو گول می زنن .

لذا صبر کردن برای پردازنده های مدل جدید بی معنیه . حتی پردازنده های نسل 2 سری I حتی مدل هایی مثل I5 حداقل یه 6 یا 7 سال دیگه جواب می دن.

_________________--
    اگر واسه کارت گرافیک مدل های جدید می خرین که بحث جداست . شاید در بهترین حالت پردازنده های گرافیکی حدود 15 درصد نسبت به پردازنده های سری قبل بهتر بشن

4. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگر شخصی لپتاپ احتیاج داره که باید همین الان خرید کنه و درنگ جایز نیست.
    اگر هم کسی قصد داره صبر کنه باید تا اوایل پاییز سال بعد صبر کنه و اون موقع هم شاید تصمیم بگیره برای سری بعد صبر کنه. به نظر من این دسته از افراد اصلا احتیاجی به لپتاپ ندارند. (به هر دلیلی ...)
    با سپاس.

انشالله که با رفع تحریم ها دست دلالان محترم و شریف از جیب ملت کوتاه بشه و مردم بتونن با آسودگی خاطر تصمیم های مختلفشون رو بگیرن
    دوست عزیز دیگه هیچ وقت فکر به قیمت های قبل نکن. این موضوع فقط به تحریم مربوط نیست. به نظر شما اگر تحریم رفع بشه قیمت ها یک سوم و یک چهارم میشه؟
    Last edited by J.Naderiii; 04-11-2013 at 14:48.

6. 2 کاربر از J.Naderiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تو دنیای تکنولوزی حتی اگه بهترین ها رو بخرید بعد چند ماه یچیز جدید میادو اون جنسی ک خریدید دیگه ب چشم نمیاد.برعکس کشور ما همه چی در حال پیش رفته نه پس رفت.اگه بخوایم یه چی بخریم که بعد حسرت نخوریم بهتره چند روز قبل مرگمون(120 سالگی)اقدام ب خرید لپتاب کنیم تا وقتی تکنولوزی جدید اومد اون دنیا باشیم ک حسرت نخوریم.ولی در کل من موافقم ک اصلا نباید عجله کرد.و حتما باید قبل خرید خوب تحقیق کرد.ولی اگه میبینید اینجا بچه ها یکم تند جواب میدن بخاطر اینکه واقعا نیاز دارن خیلیاشون و بینظمی تو قیمت اذیتشون کرده.من خودم 4380 واسه این لپتاپ دادم چون واقعا عجله داشتم وگرنه......
    Last edited by daniyele_68; 04-11-2013 at 23:40.

8. 2 کاربر از daniyele_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

همه بچه ها یه جورهائی درست میگن. اما نکته مهم در این صحبتها اینه که هر زمان هم که خواستین بخرین قبلش خوب تحقیق کنید. شاید قراره تکنولوژی جدیدتری با قیمت مناسب تری یکی دو ماه دیگه عرضه بشه لذا عقل سلیم میگه یکی دوماه ارزش داره که پول بی زبون رو که کلی براش زحمت کشیدیم رو صرف یه چیز به روز تر بکنیم تا خریدمون عمر مصرف بیشتری داشته باشه . و گرنه هممون میدونیم که هرچیزی رو هم که بخریم 3 سال دیگه از رده خارجه. تمام این بحث های بچه های گل فروم هم برای خریداران یه نعمته و کلی اطلاعات کسب میکنن تا وقتی برای خرید اقدام می کنن فروشنده به دروغ مثلا نگه کارت گرافیکی این مدل nvidia 550m هستش و آخرین مدله! یا پردازنده ش 2670 سندی بریج هستش و بهترینه! اینجوری سر آدم کلاه نمیره و اگه همون مثلا سندی بریج رو هم خرید کنه با آگاهی و شناخت نسبی از تمام مدلهای موجود خرید میکنه و نهایتا احساس مغبون شدن نخواهد کرد.

10. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

بنده میگم با همین دلار 3000 تومنی قیمت یک مدل مثل n550jv باید نزدیک 3 تومن باشه ، ولی از اونجایی که دلال های محترم با قطره چکون دارن لپتاپ های هاسول رو به بازار تزریق میکنند قیمتش حداقل یک میلیون بالای قیمت واقعیش هست . بحث این نیست که بگم دلار میشه 1000 تومن این لپتاپ میشه 1 میلیون . دلالان دارند از فضای تحریم سوء استفاده میکنند . اگر تحریم ها برداشته بشه با آرامش روانی بازار دیگه کسی دست به احتکار نمیزنه و حتی اگر دلار 3000تومن بمونه قیمت این مدل لپتاپ حداقل 1 میلیون میاد پایین .

راجع به قضیه ی صبر در دنیای تکنولوژی در زمینه ی لپتاپ بگم که امثال بنده که نمیتونیم هر سال یک لپتاپ جدید بخریم ، باید باتوجه به بودجه و خواسته هامون از لپتاپ اقدام به خرید کنیم . من وقتی میبینم با خرید یک لپتاپ مثل n550jv نمیتونم تفاوت زیادی رو با لپتاپ 4 سال پیشم احساس کنم (غیر از سرعت بیشتر) ، اونم با این قیمت کاذب ، دلیلی برای خریدش نمی بینم . اونم موقعی که انواع و اقسام لپتاپ های هایبری و سایدر و ترنسفورمر داره وارد بازار میشه و گزینه های بهتری هستند که میتونند این حس تفاوت بین لپتاپ قبلی و یک لپتاپ جدیدتر رو برام ایجاد کنند .
    البته مشکل دیگه ای که هست اینه که اینجور مدل ها خیلی دیر و با قیمتی حباب دار وارد ایران میشن . اینم یکی از مشکلاتی هست که آدم رو به صبر بیشتر وا میداره . کلا ما ملت صبریم .

برای کسانی که تا حالا لپتاپ نداشتند و مهاجرت از فضای کامپیوتر های دسکتاپ به لپتاپ هیجان داره ، خرید یک لپتاپ با سی پی یو نسل اول I3 هم راضیشون میکنه .
    به هر حال هرکی نیاز شدید به لپتاپ داره ایشالله به قیمت خوبی بتونه خرید کنه

فقط یک سوال از کسانی که N550JV خریدن ،میخوام بدونم نظرشون راجع به ظاهر و کیفیت بدنه ی این لپتاپ چیه؟ آخه بنده اصلا با دیزاین و اون کیبورد نقره ایش حال نمیکنم . هرکس یک سلیقه ای داره و در کل نظر دوستان رو میخواستم بدونم .

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان خبر گرفته بودم که از نوامبر n550 وارد ایران میشه اونم با قیمت بالای 3,5...خدایی داریم اذیت میشیم .من نهایت بتونم 3تومن هزینه کنم و چیزی که میخوام باید صفحه نمایش و اسپیکر عالی داشته باشه .در حال حاضر هم جز n550 هیچ مدلی نیست که این امکانات رو باهم داشته باشه.من حاضرم تاچ نباشه ,پردازنده هم i5 باشه قانعم اما از نوع کم مصرفش نه, ویندوز هم نداشته باشه اما اسپیکر و صفحه نمایش عالی داشته باشه.حداقل کانفیگ های پایین ترش رو وارد کنند.داریم اذیت میشیم والا...

اگه نباشه جاش خالی می مونه JU JU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی راجع به قیمت لپ تاپ lenovo y510 اطلاعی داره؟
    متاسفانه به درست حسابی وارد بازار نشده و گویا یه عده خیلی خیلی بالاتر از قیمت واقعیش، این لپ تاپ رو می‌فروشن

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوستان اول قیمت N550vj رو به دلار چک کنن بعد بیان به دلالان محترم تهمت سود 1 میلیونی بزنن ( ارزون ترین کشور ممکن یعنی آمریکا 1100 دلار ) .

این N550vj خودش باعث خلا تو بازار شده . نگاه کنین همه افتادن فقط دنبال یه مدل لپ تاپ خاص و از خرید سایر مدل ها دست کشیدند . این برای بازار ضرر بیشتری داره تا نیوردنش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینا به سلیقه بستگی داره.به نظرم دیزاینش فوق العادست.وقتی اینو متوجه میشید که این لپ تاب رو کناره لپ تابای دیگه بزارید.من ب هرکی نشون میدم واقعا خوش میاد از طرحش.من خودم یکی از دلایل خریدم زیباییش بود.ولی خوب سلیقه ها فرق داره .مثلا خیلیا میگن lenovo y510خیلی قشنگه ولی من میبینمش واقعا بدم میاد از طرحش!!این حس منه و دلیلی نداره یکی دیگم همین حسو داشته باشه و درست نیست مدام به همه بگم که این لپتاب چقدر زشته!!!فقط یک مشکل بزرگش اینه که اثر انگشت رو بدنش میمونه که خیلی اذیت میکنه
    Last edited by daniyele_68; 05-11-2013 at 18:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •