تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 302 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هرکی میخواد، هرچی دوست داره بگه
    اما اصلا این رو دوست ندارم که ایکر رسما تیم رو تهدید میکنه که اگه دروازبان اول نباشم، میرم...!
    ایکر یه زمان وقتی رائول رفت، بـُت من و خیلیهای دیگه بود (
    که شاید همون اشتباه رو ما کردیم که زود این رو کردیم اسطوره تیم
    ) اما این 1-2 سال اخیر حداقل از چشم من خیلی افتاد و واقعا از این موضوع متاسفم...
    وقتی بازیکن هم پستیت داره عالی بازی میکنه، چه دلیلی اینکار ها؟! بجای اینکه بیای از طرف حمایت بکنی به عنوان کاپیتان، اینکار ها رو میکنی...؟!
    پس فرق شما با مثلا دی ماریا چیه؟! اون اگه بگه میرم، مهم نیست اما تو که دیگه نباید بگی اینا رو...! غیر اینه که شما باید مثلا نماد غیرت به تیم باشی؟!
    دیگه تو که باید ارزش های باشگاه رو فهمیده باشی...دیگه تو که باید بدونی باشگاه مهمتر از بازیکنه...
    ایکر خان، من هوادارا که دیگه نباید نگران صحبت ها و "من من" کردن های کاپیتان تیمم باشم...!
    نظرت محترم اما کاسیاس همین اواخر تو یه مصاحبه گفت زئال مادرید خانه ی من است و این شایعات واقعیت نداره! ( لپ مطلب این بود )

2. 4 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اما اصلا این رو دوست ندارم که ایکر رسما تیم رو تهدید میکنه که اگه دروازبان اول نباشم، میرم...!
    ایکر یه زمان وقتی رائول رفت، بـُت من و خیلیهای دیگه بود (که شاید همون اشتباه رو ما کردیم که زود این رو کردیم اسطوره تیم) اما این 1-2 سال اخیر حداقل از چشم من خیلی افتاد و واقعا از این موضوع متاسفم...
    وقتی بازیکن هم پستیت داره عالی بازی میکنه، چه دلیلی اینکار ها؟! بجای اینکه بیای از طرف حمایت بکنی به عنوان کاپیتان، اینکار ها رو میکنی...؟!
    پس فرق شما با مثلا دی ماریا چیه؟! اون اگه بگه میرم، مهم نیست اما تو که دیگه نباید بگی اینا رو...! غیر اینه که شما باید مثلا نماد غیرت به تیم باشی؟!
    دیگه تو که باید ارزش های باشگاه رو فهمیده باشی...دیگه تو که باید بدونی باشگاه مهمتر از بازیکنه...
    ایکر خان، من هوادارا که دیگه نباید نگران صحبت ها و "من من" کردن های کاپیتان تیمم باشم...!
    شما اگه خودتون و این چند تا یوزر اینجا رو خیلی ها حساب میکنید پس باید بگم آفرین رسما میتونید بازیکن وارد یا خارج کنید از رئال و پرز باید رسما به شما جواب پس بده
    لوپز عالی بازی میکنه ولی دلیل نیمکت نشینی کاسیاس از همون اول غیر فنی بوده و الانم به خاطر خوب بازی کردن لوپز نمیشه گذاشتش کنار مگه اینکه کارلتو یه رفتار غیر حرفه ای مثل خوزه انجام بده و لوپز رو بزاره کنار هر چند تا الانم با توجه به دقایق بازی کردن لوپز و کاسیاس آمار ایکر بهتره
    منم کاری ندارم کی چی میگه چی نمیگه ولی چشمهاتون رو باز کنید و یکم انصاف رو دخیل کنید و به این داستان خارج از طرفدار رئال نگاه کنید و از اول این داستان سرتاسر مضخرف رو مرور کنید
    من که امیدوارم بره جایی که قدرش رو بدونن چون رئال به هیچ عنوان استحقاق ایکر رو نداره همونجور که رائول با اون شکل رفت کاری که حتی باشگاههای مضخرف داخلی هم با اسطوره هاشون نمیکنن
    من هنوزم ایکر رو بهترین دروازه بان جهان میدونم
    Last edited by D o l f i n; 28-12-2013 at 21:36.

4. 3 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

نظرت محترم اما کاسیاس همین اواخر تو یه مصاحبه گفت زئال مادرید خانه ی من است و این شایعات واقعیت نداره! ( لپ مطلب این بود )
    تویه صحبت های اخیرش گفته که میخواد جایی باشه که انتخاب اول باشه...
    شما اگه خودتون و این چند تا یوزر اینجا رو خیلی ها حساب میکنید پس باید بگم آفرین رسما میتونید بازیکن وارد یا خارج کنید از رئال و پرز باید رسما به شما جواب پس بده
    لوپز عالی بازی میکنه ولی دلیل نیمکت نشینی کاسیاس از همون اول غیر فنی بوده و الانم به خاطر خوب بازی کردن لوپز نمیشه گذاشتش کنار مگه اینکه کارلتو یه رفتار غیر حرفه ای مثل خوزه انجام بده و لوپز رو بزاره کنار هر چند تا الانم با توجه به دقایق بازی کردن لوپز و کاسیاس آمار ایکر بهتره
    منم کاری ندارم کی چی میگه چی نمیگه ولی چشمهاتون رو باز کنید و یکم انصاف رو دخیل کنید و به این داستان خارج از طرفدار رئال نگاه کنید و از اول این داستان سرتاسر مضخرف رو مرور کنید
    من که امیدوارم بره جایی که قدرش رو بدونن چون رئال به هیچ عنوان استحقاق ایکر رو نداره همونجور که رائول با اون شکل رفت کاری که حتی باشگاههای مضخرف داخلی هم با اسطوره هاشون نمیکنن
    من هنوزم ایکر رو بهترین دروازه بان جهان میدونم
    فقط همون یه تیکه بولد شده نشون دهنده تفکر شماست...
    من هیچی ندارم بگم...

6. این کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اره تفکر منه که رئال استحقاقش رو نداره و این تفکر منه نشون دهنده چیزی که شما فکر میکنید نیست که بخواید به من بچسبونید
    مطمئنم قبل اینکه شما رئالی باشی رئالی بودم و تا ابد هم هستم ولی در تمام تصمیمات و سیاسیتها موافق باشگاهم نیستم و این طبیعیه و تا زمانی هم که باشم سیاستهای باشگاه رو مقصر میدونم در برابر کاسیاس و تفکری که موجب شد خیلی ها ادعای رئالی دو آتیشه رو بکنن
    منم دیگه چیزی نمیگم ولی این اخرین بحث در مورد کاسیاس نیست مگه اینکه بره یا فیکس بشه در ضمن در پست دیگه ای هم گفتم اگر لوپز بد کار میکرد و در حد انتطار نبود همه پرز و خوزه و زمین و زمان رو مقصر میدونستید که چرا کاسیاس نیمکت نشینه همونطور که تو بازی که آدان اومد همه حمله کردن
    Last edited by D o l f i n; 28-12-2013 at 22:29.

8. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تویه صحبت های اخیرش گفته که میخواد جایی باشه که انتخاب اول باشه...
    اخیر داریم تا اخیر...... من اینی که میگم هفته ی پیش یا هفته ی پیشش خوندم.....شما کی؟

10. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ایکر یه زمان وقتی رائول رفت، بـُت من و خیلیهای دیگه بود (که شاید همون اشتباه رو ما کردیم که زود این رو کردیم اسطوره تیم) اما این 1-2 سال اخیر حداقل از چشم من خیلی افتاد و واقعا از این موضوع متاسفم...
    یعنی شما میگی بهترین دروازبان 5 سال اخیر جهان فقط برای نشون دادن غیرتش برای تیمی که 15 ساله داره توش زحمت میکشه
    باید رو نیمکت نابود بشه و دم نزنه ؟؟؟

همون رائولی که مثال میزنید با چه وضعی از باشگاه رفت ؟؟؟؟

که شاید همون اشتباه رو ما کردیم که زود این رو کردیم اسطوره تیم
    Last edited by Abdolreza2012; 28-12-2013 at 22:56.

12. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

رائول با چه وضعی رفت؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

14. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اخیر داریم تا اخیر...... من اینی که میگم هفته ی پیش یا هفته ی پیشش خوندم.....شما کی؟
    1-2 روز پیش!
    باید رو نیمکت نابود بشه و دم نزنه ؟؟؟
    یعنی رئال نابود بشه که x یا y بازی کنه؟!
    مشخصه که یا باید بشینه رو نیمکت یا اگه نمیتونه بره..

-----------------------------------------------------------

تویه مصاحبه اخیر، کریس درباره حق بردن توپ طلا گفته "نمیدونم. شاید مستحقش بودم. مثل سالهای قبل" که بعد مارکا خیلی شیک اومده این رو ترجمه کرده "توپ طلا حق من هست و هر سال باید ببرمش" و همین شده سوژه اونوری ها...!
    +
    پدر گوندوگان هم گفته که رئال ابراز تمایل کرده بهش...
    این در ابتدا خبر خوبیه اما نشون میده که رئال خیلی امید نداره به تمدید ژابی و داره دنبال جانشین میگرده که خب خیلی خبر بدیه...

16. 2 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

رائول با چه وضعی رفت؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
    با وضعی که اوزیل رفت اصلا باهاش مثل یک اسطوره رفتار نشد
    1-2 روز پیش!

یعنی رئال نابود بشه که x یا y بازی کنه؟!
    مشخصه که یا باید بشینه رو نیمکت یا اگه نمیتونه بره..

-----------------------------------------------------------

تویه مصاحبه اخیر، کریس درباره حق بردن توپ طلا گفته "نمیدونم. شاید مستحقش بودم. مثل سالهای قبل" که بعد مارکا خیلی شیک اومده این رو ترجمه کرده "توپ طلا حق من هست و هر سال باید ببرمش" و همین شده سوژه اونوری ها...!
    +
    پدر گوندوگان هم گفته که رئال ابراز تمایل کرده بهش...
    این در ابتدا خبر خوبیه اما نشون میده که رئال خیلی امید نداره به تمدید ژابی و داره دنبال جانشین میگرده که خب خیلی خبر بدیه...
    خب شما که داری جواب خودت رو میدی نمیتونه تحمل کنه و میخواد بره شایدم نمیخواد بره ما داریم برا خودمون خیال بافی میکنیم به هر حال ایکر هنوز در اوجه و اگه قراره نیمکت نشین باشه هم برای خودش و هم برای روحیه اش و از همه مهم تر برای تیم ملی اسپانیا بهتره که بره جایی که فیکس باشه و بتونه دورازه بان اول تیم اسپانیا باشه که براشون مهمتر از باشگاه هست

18. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با وضعی که اوزیل رفت اصلا باهاش مثل یک اسطوره رفتار نشد

خب شما که داری جواب خودت رو میدی نمیتونه تحمل کنه و میخواد بره شایدم نمیخواد بره ما داریم برا خودمون خیال بافی میکنیم به هر حال ایکر هنوز در اوجه و اگه قراره نیمکت نشین باشه هم برای خودش و هم برای روحیه اش و از همه مهم تر برای تیم ملی اسپانیا بهتره که بره جایی که فیکس باشه و بتونه دورازه بان اول تیم اسپانیا باشه که براشون مهمتر از باشگاه هست
    رائول بعد از اینکه از رئال رفت فکر کنم چند فصل دیگه بازی کرد. شما حساب کن اگه قرار بود این چند فصل رو تو رئال ذخیره بشینه بهتر بود؟

بعدشم اون تیکه ی بولد شده تمام اختلاف من با شما و کاسیاس هست. در قیاس با رئال تیم ملی نباید براش ارزش داشته باشه. ایکر کاسیاس دروازه بان رئاله و از رئال به تیم ملی و همه چی رسید. هرچی که کاسیاس داره از رئاله. زحمات شخصیش جای خودش ولی اولویتش باید رئال باشه.

20. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •