تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 269 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب بچه ها اینم یه آهنگ دیگه به مناسبت خداحافظی هفت مقدس . البته آهنگ زیاده اکثرا هم به صورت رپ هست ! ولی من اون قشنگاش رو میخوام براتون بذارم که از شنیدنش لذت ببرید . این آهنگ هم واقعا قشنگه و پاپ هست . بر خلاف اون آهنگ شادی که دوستمون گذاشت این یکی خیلی غمگینه ! برای دانلود آهنگ روی عکس کلیک کنید

یه چند روزه مثل سابق دیگه نایی ندارم
    یه چند روزه برای رفتنت دل بی قرارم
    یه چند روزه که روی گونه هامو نم گرفته
    یه چند روزه دل آبی دلا رو غم گرفته
    کاشکی پشیمون بشی بازی کنی بازم دوباره
    تا دیگه بیشتر از این چشمای عاشقات نباره
    جای خالیتو چه سخته بین بچه ها ببینیم
    بازوبندت رو , رو بازوی یکی دیگه ببینیم
    خداحافظ ولی فرهاد , ما بدون تو میمیریم

میدونم هر جای دنیا که بری دلت با تیمه
    منمو عکسای تو , پیرهن تو که زندگیمه
    روز وداع تو با تیم دوست و دشمن گریه کردن
    اشکای قشنگشونو به تو فرهاد هدیه کردن
    تو با این خداحافظیت دادی زندگیمو بر باد
    شبیه قصه ی ما , به قصه ی شیرین و فرهاد
    جای خالیتو چه سخته بین بچه ها ببینیم
    بازوبندت رو , رو بازوی یکی دیگه ببینیم
    خداحافظ ولی فرهاد , ما بدون تو میمیریم

البته چون کار به صورت پاپ خونده شده صرفا خوندن این متن زیاد جالب به نظر نمیرسه . باید آهنگ رو دانلود کنید و با ریتم و ملودی صدای خود خواننده گوش بدید حتما

راجع به خرید کبه هم بگم که به هر حال ژنرال یه چیزی توی این بازیکن دیده ! حالا چی دیده ما که خبر نداریم اما دیده دیگه . به شخصه دوست دارم میداوودی یا شریفات توی نیم فصل به تیم اضافه شن که جفتشون بعید به نظر میرسه اینکارو انجام بدن !! شریفات رو که باشگاهش نمیذاره میداوودی هم همین نیم فصل پارسال دادن رفت ! دوباره ژنرال نمیاد بگیرتش !

بعدشم اینی که میگن فلانی رو آوردیم جای مجیدی رو پر کنه و ... اولا حاشیه مجلات و روزنامه هاس خود مسئولین میدونن کسی نمیتونه جای فرهاد رو پر کنه !! دوما حالا 1 % اگه کسی گفته باشه برای دلخوشی دادن به هواداره ! و الا همه میدونن کل مهاجمای لیگ برتر رو مهارتاشون رو بذاریم رو هم انگشت کوچیکه فرهاد نمیشن ! دیگه خودتون حساب کنید که کیو باید بیارن جای فرهاد رو واسه ما بخواد پر کنه !

================================================== ===============

عکس مجيدي زير پيراهن ميداودي

مهاجم تيم فوتبال استقلال خوزستان در صورت گلزني قصد داشت عکس مجيدي را نشان دهد.

ميلاد ميداودي قصد داشت در صورت گلزني در بازي امروز عکس فرهاد مجيدي را که در زير پيراهن خود حک کرده بود به مناسبت خداحافظي او نشان دهد اما وي در بازي امروز موفق به گلزني نشد تا نتواند اين عکس را نشان دهد.

به گزارش فارس، اين بازيکن از شب قبل چنين تصميمي گرفته بود عکس مجيدي را آماده کرده بود.

ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال خوزستان صفر بر صفر به پايان رسيد.

منبع : ورزش 3

پ . ن : محبوبیت که تمومی نداره ! دیگه چقدر از محبوبیت فرهاد باید بگیم ؟ اینا همه گوشه ای از این محبوبیت !! و ایول به میلاد

Last edited by Mohammad.F.M; 07-11-2013 at 02:15.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خداحافظی فرهاد مجیدی از دنیای فوتبال، با اظهارنظرهای مختلفی از سوی هنرمندان کشور همراه بود که در ادامه، می توانید نظرات تعدادی از آنها را بخوانید.

جمشید مشایخی: خوشحال و ناراحت هستم

از این اتفاق هم خوشحال شدم و هم ناراحت. ناراحت از اینکه دوران بازی فرهاد مجیدی تمام شد و خوشحال از اینکه او مثل یک مرد ایستاد و با اینکه هنوز هم در اوج بود فوتبالش را کنار گذاشت. برایش آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوارم بتواند بعد از این هم موفق عمل کند.

داریوش ارجمند: ای کاش مجیدی 20 سالش بود

انسان‌ها موجودات آزادی هستند، اینکه مصلحت خود را تشخیص داده و بنابر آن تصمیم می‌گیرند. تصمیم فرهاد مجیدی هم قابل احترام است و از ارزش‌هایش به هیچ‌وجه کم نمی‌کند. همه می‌دانند هر آمدنی یک رفتن دارد ولی خاطراتی از آن بر جای می‌ماند.
    نام فرهاد مجیدی با استقلال مثل نام امیر قلعه‌نویی با این تیم گره خورد، همانطور که اسطوره استقلال فرهاد مجیدی است، سمبل استقلال هم امیر قلعه‌نویی است، اما امتیازی که مجیدی نسبت به همه بازیکنان دارد این است که در همه این سال‌های حضورش در فوتبال پیراهنش را عوض نکرد. او یک قهرمان اصیل باشگاهی بود و هیچ‌وقت فریب پیشنهاد قراردادهای بالای دیگر تیم‌ها را نخورد و الان هم که از فوتبال خداحافظی می‌کند چیزی از اسطوره بودنش کم نمی‌کند. برای اینکه مجیدی یک بازیکن بااخلاق و به درد بخور برای تیم بود و هر چه در توان داشت برای پیراهن استقلال گذاشت و امروز هم ما آنچه را دوست داریم که فرهاد دوست دارد، ممکن است او بیشتر از این هم می‌توانست فوتبال بازی کند اما به تصمیم او احترام می‌گذاریم چرا که مجیدی را دوست داریم. به نظرم این بازیکن بیشتر از چیزی که باید به این باشگاه خدمت کرد و آبرو و حیثیتش را برای استقلال گذاشت. بازیکنی که نه تنها فقط استقلالی‌ها، بلکه همه فوتبالی‌ها او را دوست داشته و دارند. محال ممکن است که نام مجیدی از ذهن‌ ما پاک شود. تأکید می‌کنم که خیلی‌ها فکر نکنند مشکلی بین امیر قلعه‌نویی و فرهاد مجیدی وجود داشته نام این دو با هم گره خورده و هر دو با هم به استقلال کمک کردند. مجیدی امروز می‌تواند الگوی همه فوتبالیست‌های ما باشد. چه در فوتبال و چه از نظر حرفه‌ای و اخلاق و البته چه از نظر کوتاه نیامدن در فوتبال. او درسن 37 سالگی هم بهترین بازی‌ها را برای استقلال انجام داد و این می‌تواند الگوی خوبی برای فوتبالیست‌های ما باشد. در محفلی که با امیر قلعه‌نویی داشتیم همیشه از مجیدی تعریف می‌‌کرد و می‌گفت یکی مثل او باید در فوتبال ایران تکثیر شود. مجیدی با عشق کار می‌کند و به پول و قرارداد چشم‌‌داشتی ندارد.
    به هر حال به نظر من مجیدی جز اینکه صلاح باشگاهش را بخواهد هیچ حاشیه‌ای در زندگی‌اش نداشت و من امیدوارم جوانان ما از او یاد بگیرند. اسطوره در باشگاه‌های ما کم نبودند و مجیدی هم جزو آن اسطوره‌های ما است. اسطوره‌هایی که خود او هم به آنها تعظیم کرده، مثل اسطوره‌ای به نام ناصر حجازی.
    فرهاد مجیدی با جان و دل و با عشق برای استقلال کار کرد و تأسف من فقط برای این است که ای کاش فرهاد مجیدی الان 20 سالش بود.
    شک نکنید او در زمینه مربیگری هم می‌تواند یک مربی بااخلاق و فنی خوبی باشد و امیدوارم بازیکنانی مثل خودش را در این فوتبال پرورش دهد. بازیکنانی که با عشق و تعصب کار کنند. برای مجیدی آرزوی موفقیت و سربلندی می‌کنم و امیدوارم بعد از فوتبالش دوران مربیگری‌ پرفروغی هم داشته باشد.

عبدالرضا اکبری: اگر بودم، دنبال مجیدی در زمین می‌دویدم

شوکه شدم. اصلاً این فکر را نمی‌کردم که مجیدی در این بازی خداحافظی کند اما این انتظار را هم داشتیم که او در اوج فوتبالش را کنار بگذارد همانطور که خودش هم پیش از این، حرفش را در این‌باره زده بود. به هر حال در یک بزنگاه عجیب و غریب این اتفاق صورت گرفت و تلخی‌اش غریبانگی آن بود که در میان حضور اندک هواداری کاپیتان از فوتبال خداحافظی کرد. فرهاد مجیدی هر وقت برای استقلال به میدان رفت، با عشق بازی کرد، برای این تیم زحمت کشید و جایش در این تیم همیشه سبز است. همه عاشقانه مجیدی را دوست داریم و من خودم به شخصه برای مردمداری و انسان بودن فرهاد مجیدی احترام زیادی قائل هستم.
    زمانی‌که بازی را می‌دیدم، همه در خانه بودیم و کل خانواده از این تصمیم شوکه شده بودیم. لحظه خیلی خاصی بود، لحظه‌ای که خیلی غافلگیر کننده بود اما من اگر فوتبالیست بودم و آنجا در زمین حضور داشتم وقتی فرهاد می‌خواست چهارگوشه زمین را ببوسد، به سمت او می‌دویدم حتی به قیمت اخراج از زمین. می‌دویدم تا به پاس همه زحماتش در زمین از او تشکر کنم. به نظرم باید برنامه‌ریزی هم طوری صورت می‌گرفت که خداحافظی مجیدی بعد از پایان بازی صورت می‌گرفت تا بازیکنان دو تیم در این لحظه خداحافظی او را همراهی کنند. به هرحال با همه این‌ها به او خسته نباشید می‌گویم، به مجیدی می‌گویم فرهاد جان اسمت، نامت و این بازی‌‌های متعصبانه و عاشقانه‌ات در ذهن همه مردم ایران می‌ماند. امیدوارم فرهاد مجیدی خیلی زود دوران مربیگری خود را شروع کند و به عنوان مربی موفقی شناخته شود.

نیما شاهرخ‌شاهی: با خداحافظی مجیدی من هم اشک ریختم/فوتبال فرهاد تمام نشده بود که بخواهد خداحافظی کند

بازیگر سینما و تلویزیون هم از خداحافظی فرهاد مجیدی ناراحت است. نیما شاهرخ‌شاهی که جزو آن دست استقلالی‌های متعصب هنری است این اتفاق را تلخ دانست و باورش این بود که مجیدی می‌توانست بیشتر از این هم فوتبال بازی کند.
    *خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال را چطور دیدید؟
    خیلی تلخ، خیلی... به من که خیلی سخت گذشت.
    *اصلاً فکرش را می‌کردید که این اتفاق صورت بگیرد؟
    نه اصلاً، حتی چندروز قبل که جست گریخته خبرهایی در این زمینه شنیده بودم می‌گفتم دروغ است و شایعه... اما وقتی بازی استقلال و مس را دیدم شوکه شدم. اصلاً باورم نمی‌شد که این مجیدی است که دارد از فوتبال خداحافظی می‌کند.
    *به نظر شما این تصمیم درست بود؟
    در این مقطع من دوست نداشتم مجیدی از فوتبال خداحافظی کند. به نظرم فوتبال فرهاد تمام نشده بود که بخواهد خداحافظی کند هر چند که معتقدم همیشه در اوج رفتن زیباست اما استقلال الان با کمبود مهره مواجه است و وقتی بازیکن تأثیرگذاری مثل مجیدی از تیم جدا می‌شود به هر حال نبودش روی تیم مؤثر است و من امیدوارم در نیم‌فصل، استقلال بازیکنان خوبی را جذب تیم کند تا با کمبود بازیکن مواجه نشود.
    *لحظه خداحافظی مجیدی چه اساسی داشتید؟
    لحظه خیلی بدی بود. من هم مثل خیلی از هواداران استقلال در این لحظه اشک ریختم و غمگین بودم. وقتی مجیدی آخر بازی چهارگوشه زمین را می‌بوسید بغض گلویم را گرفته بود. لحظه‌های تلخی بود.
    *مجیدی در ورزشگاه کم تماشاگر هم از فوتبال خداحافظی کرد و این اتفاق هم یکی از دیگر تلخی‌های این خداحافظی بود، درست است؟
    بله. من خیلی از اینکه این اتفاق در بازی مس صورت گرفت ناراحت شدم. بهتر این بود که مجیدی بعد از بازی با تراکتور از فوتبال خداحافظی کند من خودم خیلی دوست داشتم خداحافظی او در یک ورزشگاه صدهزارنفره انجام بگیرد.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 9 کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

5. 9 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ernest1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

7. 8 کاربر از ernest1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

باشگاه استقلال: هیچ مربی‌ای با بازیکن پرسپولیس تماس نگرفته است

مدیرروابط عمومی باشگاه استقلال اعلام کرد از سوی این تیم هیچ مربی‌ای با بازیکن پرسپولیس تماس نگرفته است.

مدیرروابط عمومی باشگاه استقلال در مورد اینکه باشگاه پرسپولیس مدعی شده یکی از مربیان استقلال با میلاد غریبی تماس گرفته تا وی را جذب استقلال کند، اظهار داشت: ادعای مسئولان باشگاه پرسپولیس این شائبه را به وجود آورده که این مربی مجید صالح است اما وی در یک سال گذشته هیچ تماسی با این بازیکن نداشته است و ضمن اینکه هیچ کدام از مربیان استقلال با این بازیکن تماس نداشته اند.

[حذف شد]

کبه:استقلال یک تیم بزرگ و پرطرفدار است, هرگز نمی توانم مثل مجیدی باشم

کبه، مهاجم بورکینافاسویی داماش رشت، اولین بازیکن جابجا شده در نقل و انتقالات نیم فصل بود، مهاجمی که نیامده اعتراف می کند هرگز نمی تواند مثل فرهاد مجیدی باشد و شبیه او بازی کند.

در شرایطی که نام مهاجمانی مثل رضا عنایتی و میلاد میداودی برای حضور در استقلال مطرح شده بود، این کبه مهاجم سیه چرده داماش بود که رسما آبی پوش شد.

این بازیکن روز گذشته و با امضای قراردادی به مبلغ ۱۴۰ هزار دلار استقلالی شد، مبلغی که از نظر خودش چندان بالا نیست و یک رقم معمولی است. ادامه صحبت های بازیکن تازه وارد استقلال در گفت و گو با «گل» در ادامه از حضورتان می گذرد.

صحبت از حضورت در لیگ مصر بود. چطور شد که سر از استقلال در آوردی؟

- قبل از اینکه از استقلال پیشنهاد داشته باشم، یک تیم مصری با مدیران باشگاه داماش صحبت و مذاکره کرده بود اما وقتی پیشنهاد استقلال به دستم رسید تصمیم به حضور در این تیم گرفتم چون استقلال یک تیم بزرگ و پرطرفدار است.

با خود قلعه نویی هم صحبتی داشتی؟

- یکی، دو بار با ایشان صحبت کردم و گفتم دوست دارم به استقلال بیایم اما چون با داماش قرارداد داشتم، خواستم تا با مدیران باشگاه وارد مذاکره شوند.

در این مدتی که در داماش حضور داشتی آیا به حضور در استقلال و یا پرسپولیس،دو تیم پرطرفدار ایربان فکر می کردی؟

- خیلی دوست داشتم تا حضور در یکی از این دو تیم بزرگ را تجربه کنم که خوشبختانه در نهایت هم ممکن شد و حالا قرار است با پیراهن استقلال در میادین حضور پیدا کنم.

شرایط تیمی مثل استقلال کاملا متفاوت با داماش است. فکر می کنی بتوانی در این تیم بزرگ هم توانایی هایت را به ثمر برسانی؟

- در این مدت شاهد بودم که استقلال چقدر طرفدار دارد. بازی کردن در چنین تیمی قطعا آسان نیست و شرایط خاصی دارد و نهایت تلاشم را می کنم تا بتوانم انتظارات را برآورده کنم.

برای نیم فصل دوم باید در خط حمله استقلال بازی و جای خالی بازیکنی مثل فرهاد مجیدی را در این تیم پرکنی. آیا این توانایی را در خودت می بینی که بتوانی جانشین بازیکنی مثل مجیدی شوی؟

- نه، نمی توانم جانشین مجیدی شوم. این بازیکن خیلی بزرگ است و هر کسی نمی تواند مثل او باشد. مجیدی اسطوره استقلال است و هرگز نمی توانم به اینکه جانشین او باشم فکر کنم.

بازی کدام یک از مهاجمان استقلال را قبول داری؟

- برای تمامی آنها احترام قائل هستم و هر کدامشان در نوع خودشان بهترین هستند اما بازی مجیدی را خیلی دوست داشتم. حیف بود که خداحافظی کند چون واقعا آماده بود.

به نظرت با قاضی می توانی زوج خوبی را تشکیل بدهی یا برهانی؟

- نمی دانم. هنوز کنار این دو بازیکن بازی نکرده ام که بدانم با کدام یک زوج خوبی را تشکیل می دهم. هر دوی آنها خوب بازی می کنند و کنار هر کدامشان که باشم می توانم زوج خوبی را به همراهشان تشکیل بدهم.

این احتمال وجود دارد که برای نیم فصل دوم در استقلال نیمکت نشین شوی. در صورت نیمکت نشینی ناراحتی نمی شوی؟

- نه، چون یک بازیکن حرفه ای هستم و حرفه ای هم فکر می کنم. قلعه نویی بخواهد بازی می کنم نخواهد هم نیمکت نشین می شوم.

راستی سال اول حضورت در داماش با مبلغ ۹۰ هزار دلار قرارداد امضا کرده بودی و حالات با استقلال قراردادی ۱۴۰ هزار دلاری امضا کردی، چطور شد که یکدفعه مبلغ قراردادت اینقدر بالا رفت و گران شدی؟

- از نظر خودم رقم قراردادم بالا نیست و کاملا معمولی است. شاید برای فصل آینده به یک بازیکن میلیاردی تبدیل شوم!
    Last edited by Ezel; 08-11-2013 at 00:58. دليل: حذف حاشیه

9. 9 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

علی کریمی بازیکن تیم تراکتور سازی تبریز افزود:

فرهاد مجیدی اسطوره باشگاه استقلال است و من معتقدم که باید به او گفت" آقا فرهاد" ولی فکر می کنم باید باشگاه استقلال و فتح اله زاده از تجربیاتش استفاده کنند، چرا که حیف است همچنین افرادی دور از فوتبال باشند.

وی تصریح کرد: بسیارآماده بازی با استقلال هستم و مصدومیتم کاملاً برطرف شده است و فکر می کنم با صلاحدید کادر فنی بتوانم به تیم تراکتور کمک کنم همچنین از هوادارایی که تولدم را تبریک گفته اند کمال تشکر را دارم که هیچوقت مرا تنها نگذاشته اند.

11. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

استقلال، سپاهان، تراکتورسازی و فولاد، نمایندگان ایران در نسخه 2014 لیگ قهرمانان آسیا هستند

حضور چهار تیم ایرانی در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در سال آینده میلادی قطعی شده است.

چهار تیم استقلال، سپاهان، تراکتورسازی و فولاد خوزستان نمایندگان فوتبال ایران در نسخه 2014 لیگ قهرمانان آسیا هستند که از اسفند 92 آغاز می شود. این باشگاه ها تمامی مدارک مورد نظر کنفدراسیون فوتبال آسیا را در قالب لوح های فشرده به کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال ایران تحویل داده اند تا به کمیته مسابقات ای اف سی ارسال شود.
    نمایندگان 4 تیم ایرانی حاضر در دوره بعدی لیگ قهرمانان آسیا باید صبح روز سه شنبه نوزدهم آذرماه برای شرکت در مراسم قرعه کشی مسابقات، در کوالالامپور مالزی حاضر شوند. مرحله گروهی این مسابقات با شرکت 32 تیم در 8 گروه برگزار می شود و هر 4 تیم ایرانی شرکت کننده در فصل جدید، پیش از این نیز سابقه حضور در رقابت ها را داشته اند.

Last edited by E.N.A.Y.A.T; 08-11-2013 at 11:50.

13. 5 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

با قلعه‌نویی مشکلی نداشتم و ندارم؛ هر وقت بخواهند به استقلال برمی‌گردم

میداودی: می‌خواستم گل بزنم و بگویم خداحافظ کاپیتان/ استقلالی‌ها عدد ۸ را نشان بدهند نه ۴!

مهاجم تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت: اگر به پرسپولیس گل می‌زدم می‌خواستم بگویم خداحافظ کاپیتان اما هنوز فرصت هست و بازی برگشت جبران می‌کنم.

----------

میثم رحمانی-
    میلاد میداودی که امسال به استقلال خوزستان پیوست بعد از جدایی از آبی پوشان تهرانی به دنبال اثبات خود بود ولی در آلومینیوم در سایه مشکلات این تیم دیده نشد. این بازیکن این بار زیر نظر عبدالله ویسی و در کنار دیگر بازیکنان بومی تیم خوزستانی خوب کار کرد و حالا علاوه بر گل های سرنوشت ساز چشم به حضور در تیم ملی دارد. این بازیکن که در دیدار با پرسپولیس زیر پیراهن خود عکس فرهاد مجیدی را حک کرده بود در خصوص این حرکت و رویارویی اش با پرسپولیس صحبت هایی را انجام داده است.

فارس: از شرایطت در خوزستان بگو. امسال در تیمی کم تماشاگر بازی می کنی.
    قبول دارم که اینجا کم تماشاگرتر از استقلال تهران است ولی به هر حال تصمیم گرفتم در شهرم زیر نظر ویسی کار کنم. با او پیش از فصل صحبت کردم و فکر می کنم تصمیم خوبی گرفتم.
    فارس: نتایجتان تا به اینجا راضی کننده بوده؟
    نسبت به تیمی که از لیگ آمده خدا را شکر راضی کننده بوده است. البته از یک طرف هم نسبت به بازیکنانی که داریم و همه جزو با تجربه های لیگ هستند خوب نتیجه نگرفتیم ولی در نیم فصل دوم هماهنگ تر خواهیم شد.
    فارس: کار کردن با عبدالله ویسی چطور است؟ خیلی ها معتقدند او در انتخاب بازیکنانش ریسک زیادی می کند و همین ریسک باعث می شود ضربه بخورد مثل سال گذشته؟
    ویسی نشان داده مربی موفقی است. او با صبا بسیار خوب نتیجه گرفت و شاید در پیکان موفق نشد اما بازیکنان جوان خوبی را معرفی کرد. از یک جهت با حرفی که شما می زنید موافقم و شاید چیزی که خود او فکر می کند از آب در نیاید. ولی قطعا خود او بهترین تصمیم گیرنده است و من اعتقاد دارم ویسی جزو موفق ترین مربیان ایران است چون با خیلی از مربیان کار کردم و امسال هم با استقلال خوب کار کرده ایم و امیدوارم آخر فصل نتایج خوبی بگیریم.
    فارس: در بازی با پرسپولیس یک امتیازی گرفتید که 3 امتیاز می ارزید و این مسئله باعث شد تا دایی نسبت به عملکرد تدافعی استقلال اعتراض کند.
    قبول کنید که تیم ما نسبت به پرسپولیس شرایط متفاوتی دارد. ما در ورزشگاه آزادی مقابل آن همه تماشاگر نمی توانستیم از ابتدا حمله کنیم. از سویی دیگر چند مصدوم داشتیم و حتی کلاه کج بعد از هفته ها به جمع ما اضافه شد. پرسپولیس در آستانه قهرمانی نیم فصل بود و هر تیمی به جای ما بود تدافعی بازی می کرد. خدا را شکر که یک امتیاز از این تیم در آزادی گرفتیم و مطمئن هستم که این یک امتیاز در آینده به درد ما خواهد خورد.
    فارس: در این بازی خیلی انگیزه داشتی و در بعضی از صحنه ها سر هم تیم هایت فریاد می کشیدی؟
    من با دو تیم استقلال اهواز و استقلال تهران به پرسپولیس گل زده بودم و دوست داشتم با سومین تیم یعنی استقلال خوزستان همین کار را انجام دهم. گل زدن به پرسپولیس به خصوص در ورزشگاه آزادی حال و هوای خاصی دارد.اگر موقعیت هایی که داشتیم و حتی می توانستیم به دست آوریم تبدیل به گل می شد همه چیز خوب پیش می رفت. حتی در بعضی از صحنه ها می توانستم تک به تک شوم و چون این اتفاق نیفتاد کمی عصبی شده بودم.

فارس: در این بازی خیلی انگیزه داشتی و در بعضی از صحنه ها سر هم تیم هایت فریاد می کشیدی؟
    من با دو تیم استقلال اهواز و استقلال تهران به پرسپولیس گل زده بودم و دوست داشتم با سومین تیم یعنی استقلال خوزستان همین کار را انجام دهم. گل زدن به پرسپولیس به خصوص در ورزشگاه آزادی حال و هوای خاصی دارد.اگر موقعیت هایی که داشتیم و حتی می توانستیم به دست آوریم تبدیل به گل می شد همه چیز خوب پیش می رفت. حتی در بعضی از صحنه ها می توانستم تک به تک شوم و چون این اتفاق نیفتاد کمی عصبی شده بودم.
    فارس: زیر پیراهنت عکس فرهاد مجیدی بود و منتظر بودی آن را به همه نشان دهی...
    متاسفانه نتوانستم گل بزنم ولی خیلی فکر کردم که عکس آقا فرهاد را زیر پیراهنم چاپ کنم.اگر گل می زدم پیغامم این بود که با مجیدی اینگونه خداحافطی کنم. البته هنوز بازی برگشت باقی مانده و به امید خدا در اهواز این کار را انجام می دهم.
    فارس: چه خاطره ای از بازی در کنار مجیدی داشتی؟
    کار با او خیلی لذت بخش بود. من از بچگی علاقه شدیدی داشتم که کنار مجیدی بازی کنم و خوشبختانه دو سال در کنار او بودم. در یکی از بازی هایی که استقلال با سپاهان در تهران داشت و ما 4 بر 3 حریف را شکست دادیم قبل از بازی مجیدی یک جفت استوک طلایی به من داد و گفت میلاد این کفش ها را بپوش حتما گل می زنی. من در آن بازی دو گل زدم و یک ضربه کاشته زیبا هم زدم که به دست رحمتی خورد و در برگشت هم آرش آن گل معروف را به ثمر رساند.
    فارس: آن کفش ها را هنوز داری؟
    بله دارم. ولی دیگر آنها را نمی پوشم و به یادگار نگه داشتم.
    فارس: بعد از خداحافظی مجیدی شنیدی چه شایعاتی در مورد او رخ داد؟
    مطمئنا بعد از چنین اتفاقاتی همین حرف ها هم زده می شود. حرف خاصی در این مورد ندارم. تا زمانی که فوتبالیست بازی می کند این حرف ها نیست ولی تا خداحافظی می کند این صحبت ها را برایش در می آورند.

----------

فارس: این روزها صحبت از بازگشتت به استقلال شنیده می شود. خبری هست؟
    نیم فصل تازه تمام شده ولی من اطلاعی از این صحبت ها ندارم. تا الان که با شما صحبت می کنم با هیچ باشگاهی حرف نزدم و بازیکن استقلال خوزستان هستم.
    فارس: ظاهرا علاقه خاصی به عدد 4 داری و همیشه در صفحات اجتماعی با نشان دادن عدد 4 به نوعی کری می خوانی؟ با این اتفاقات با پدرت که پرسپولیسی هست چه می کنی؟
    مشکلی با پدرم ندارم ولی کری خوانی ها ادامه دارد. عدد 4 که در عکس ها می بینید همان چهاری است که آقا فرهاد نشان می دهد.
    فارس: این نماد 4، چهار گل مجیدی است یا 4 دربی پیاپی؟
    برای ما چهار دربی پیاپی است و برای مجیدی چهار گل خودش. اتفاقا ما استقلالی ها باید 8 را نشان دهیم!
    فارس: در عکس ها حتی دخترت هم عدد 4 را نشان می دهد. او هم استقلالی است؟
    صددرصد، اتفاقا هر جا می خواهیم عکس بگیریم او 4 را نشان می دهد. هر زمان هم که نمی خواهد عکس بگیرد 4 را جلوی صورتش می گذارد تا از او عکس نگیریم. خلاصه با 4 عجین شده است.
    فارس: بگذریم. در ابتدای فصل شایعاتی در خصوص اختلافت با قلعه نویی به گوش می رسید. آیا اختلافت فوتبالی بود یا مشکل چیز دیگری بود؟
    من با قلعه نویی مشکلی نداشتم و ندارم. آن یک اتفاق فوتبالی بود و قلعه نویی صلاح می دید در آن شرایط نمی توانم کمکی به او انجام دهم. من هم از استقلال جدا شدم ولی هر وقت فرصت پیش بیاید و هر زمان بخواهند حاضرم به استقلال برگردم چون همان طور که قبلا گفتم خونم آبی است.
    فارس: در این مدت کی روش بازی های استقلال خوزستان را دیده یا نه؟
    نمی دانم. چطور؟
    فارس: فکر نمی کنی مثلا می شد در اردوهای پیش رو خودت یا مبعلی به تیم ملی دعوت شوی؟
    نمی دانم کی روش بازی های ما را می بیند یا نه ولی یادم هست بعد از مصدومیتی که برایم اتفاق افتاده بود در مقابل داماش بازی کردم و در بازی بعد مقابل فولاد گل زدم و سپس در دربی خیلی خوب بازی کردم و بازی را هم دو بر صفر بردیم. کی روش بلافاصله من را دعوت کرد و مطمئن هستم اگر ببیند شرایطم خوب است دعوتم می کند. شاید در این مدت خیلی اوکی نبودم ولی به امید خدا در نیم فصل دوم طوری بازی می کنم که مسافر جام جهانی باشم.

فارس
    Last edited by nw_nk; 08-11-2013 at 13:03. دليل: حذف دو عکس 4

15. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ترکیب اومد با اضافه شدن جواد و آندو پژمان نوری جای نیکبخت را گرفت

ای کاش به جای نوری به نیکبخت بازی میداد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،از سوی امیر قلعه نویی ترکیب تیم فوتبال استقلال برای بازی مقابل تراکتورسازی مشخص شد.
    ترکیب استقلال به این شرح است:
    مهدی رحمتی، حنیف عمران زاده، امیرحسین صادقی، پژمان منتظری، پژمان نوری، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، ساموئل، احمد جمشیدیان، آرش برهانی، مهدی نظری
    این دیدار از ساعت ۱۵:۱۵ در ورزشگاه یادگار امام تبریز آغاز می شود.

17. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

یعنی اگر داور از جو ورزشگاه نمیترسید نصرتی 2 تا کارت قرمزم کمش بود

به صورت کاملا وحشیانه با استوک رفت روی شکم آندو اما داور خیلی راحت با یک کارت زرد ازش گذشت مطمئنا اگر بازیکن استقلال بود اخراجش میکرد

تا الان بازی رو خوب اداره کردیم اما مشکل همیشگی ضعف نوری که هر تیمی میبینه نوری در اون پست بازی میکنه میره از اون سمت حمله میکنه

امیدوارم زودتر این ضعف را جلوشو بگیرن

سید هم روز خوبشو منتظر یه کلین شیت دیگه ازش هستیم

19. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •